Было меньше 13, сейчас - не знаю.andreyclk писав: Скільки розгін до 100?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Было меньше 13, сейчас - не знаю.andreyclk писав: Скільки розгін до 100?
як раз тут,і тут є хронічні пацієнтиInfernal One писав: дурдом тоже
працюють по інструкції. нема інструкції рухати за документи не рухають, скажуть фас на відпрацювання - будуть рвати за документиDoktor писав: копи нормальні розуміють людей
Бачив шо сталось коли мрг закрили?! А прикинь шо буде коли почнуть штрафи лупити по 130bossjara писав:andreyclk, ніхто нічо не заборонить. це не реально. а от посилити контроль щоб рентабельність стала неадекватною - це завжди можна. достатньо дати команду на місячник відпрацювання разом з митниками(як дали по 130) - і всьо. 90% авто відсіється
andreyclk писав: зупиняють менти-пересідаєш на місце пасажира і кажеш шо водій пішов до них
Я доречі теж наразі схиляюсь до теми ліпше штраф 8500 і маєш чистий спокій, але це при умові що ти в Польшу не їздиш, на мому знайомому висяк вже рік, а то і більше, машину вже давно розібравandreyclk писав:Kirik, 1.Раз в 5-днів пересікати
2.Ставлять авто на фірму а ти працівник
3.Вписують тебе як співвласника заїжаєш на 5 днів і не виїжаєш,потім просто штраф 8500 платиш
4.Заїжає поляк,ти тут їздиш і вписаний як співвласник
5.Заїжає поляк а ти тут їздиш,зупиняють менти-пересідаєш на місце пасажира і кажеш шо водій пішов до них
там є якісь санкції? типу подвоєння штрафу якшо не заплатив?myzikk писав: висяк вже рік, а то і більше, машину вже давно розібрав , а штраф тільки недавно прийшов і то він не біжить платити
Немає, це по ідеї максималка, він вже рік не платить йому вже дві повістки в суд приходило, нічого не підписував і не брав, але є інша сторона медалі він не їздить в Польшу і не плануєDexter писав:там є якісь санкції? типу подвоєння штрафу якшо не заплатив?myzikk писав: висяк вже рік, а то і більше, машину вже давно розібрав , а штраф тільки недавно прийшов і то він не біжить платити
То все до пори-до часу.myzikk писав: на мому знайомому висяк вже рік, а то і більше, машину вже давно розібрав , а штраф тільки недавно прийшов і то він не біжить платити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей