я після омеги сів в то відро, де там комфорт? хоча людям після тазів все буде комфортDexter писав: шо сідаю сьогодні в той сівік як в таз галімий, комфорту ноль

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я після омеги сів в то відро, де там комфорт? хоча людям після тазів все буде комфортDexter писав: шо сідаю сьогодні в той сівік як в таз галімий, комфорту ноль
в бочці б4 це все єxxfOxx писав: про весла в в бочці мовчу, а в цівіка і електро регулювання і підігрів і тд.
тут люди на форумі, які бачили твою розвалюху-омегу на власні очі, казали шо в неї страшно сідатиDoktor писав: я після омеги сів в то відро, де там комфорт? хоча людям після тазів все буде комфорт
ну може в якихось комплектахах, а так весла в ауді на задніх дверях навіть зараз зустрічаються, то тобі повезло.Dexter писав: в бочці б4 це все є
https://www.drive2.ru/e/BkVLwEAAPEQКомпания BMW отзовёт модели M5 и M6 из-за карданного вала
Хм, яке оголошення на авторіа не відкрию - всі 180-250 тисяч. Робите наклеп, товаришу, наклепCAT писав: Novel, в нас до твого відома більшість машин б/у старші за 10-15 років мають пробіг більше мільйона км, особливо БМВ
в мене одного ауді 1993 року з пробігом 194 тис?CAT писав: Novel, в нас до твого відома більшість машин б/у старші за 10-15 років мають пробіг більше мільйона км,
нє, в мене ше є Гольф GTI 1980 року, в якому по одометру 134 тис пробігу, ми вскрили (перший раз від заводу) мотор і поміняли тільки кільця, поршня і всякі там сальники-прокладки. Все решта в прекрасному стані. Причому невідомо взагалі скільки в нього реальний пробіг і на якому маслі і бензині їздили всі важкі 25 років перебування в українських селах.. Доречі 1.6 атмосфера 8 клапанна і 110 к.с.Dexter писав: в мене одного ауді 1993 року з пробігом 194 тис?
Петро, не псуй людям розмовуПетро писав:VAG гівно
мені дали заборону говорити про Хонду, сказали що я богохульствую! тому ні слова про святе бо і тебе забанять! прийде Ангел з мечем і буде карати!cat-yellow писав: CAT, у всьому ти правий, крім одного: не виокремив Хонду, а вона - це надійність та технології. Все інше - чиста правда!
Єретик!!! Якщо ти вже купив Форда то іншої марки тобі не можна! Бо не існує нічого, що краще рулиться ніж Форд!Kritik писав: вот реально
вот куплю собі наступного японця
вот просто хочеться відчути цю надійність
ато їхав на тому ВАГу грьобаному і тільки чекав коли чек загориться або фари перестануть світити
або дим з вихлопної піде , бо то ж дизель і програма накручена була, димів шо поїзд
а у випадку Хонди ще й тіхналогії !Kritik писав: вот просто хочеться відчути цю надійність
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей