Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тепловізор. Потрібна допомога.
-
- Ім'я:А
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Щось не дуже я зрозумів.Цей був в АТО і його відпродали знов в Ато?А потім він так по 3 разу після слідуючої волни піде?Ніколи того зрозуміти не міг-також скидався на бронікі і каски покі не вернувся знайомий звідтам в повній амуніції і продавав її.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- t309
- Ім'я:t309
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Тепловізор. Потрібна допомога.
ну деяких з них можна зрозуміти, наприклад тих хто сам за свої кровні купував амуніцію, ті мають повне право привезти її назад і продати, ну, а з трофеями це звісно жесть бо той тепловізор міг багато народу спасти поки катався і шукав покупця хоча добре що хоч так ніж провалявся б без діла роками, або ще гірше повернувся до ворога.
а взагалі не варто чекати що навколо одні чесні і благородні люди, особливо враховуючи той факт що війна людей кращими не робить!!!
мене приємно здивувало що Прелюдія чесно все описала бо думаю 5 з 10(і це дуже оптимістично) на її місці нічо б нікому не сказали і різницю в ціні, а вона як я зрозумів шалена поклали б собі в кишеню і все шито крито, завдання виконано, всі задоволені.
а взагалі не варто чекати що навколо одні чесні і благородні люди, особливо враховуючи той факт що війна людей кращими не робить!!!
мене приємно здивувало що Прелюдія чесно все описала бо думаю 5 з 10(і це дуже оптимістично) на її місці нічо б нікому не сказали і різницю в ціні, а вона як я зрозумів шалена поклали б собі в кишеню і все шито крито, завдання виконано, всі задоволені.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
До неї претензій нема.t309 писав: приємно здивувало що Прелюдія чесно
Навпаки риспект
Раз цей теплик був трофейним то точно продавець не купляв за свої.... ну або купляв в того хто віджав.
Сумно якось. Тож не генерали що подерибанили "гуманітарку"
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Прелюдія Щастя
- Стать:жінка
Те, що він трофейний і в Ілловайську "віджатий" у вже неживого снайпера - це я вам гарантую, ви б самі були впевнені якби знали цих людей. Чому його мені продали, а не подарували? - людина втратила своє житло через війну і потрібні фінанси. І це його здобутий теплик, я осуджувати не буду. Він міг виставити на продаж і продати набагато дорожче - я бачила цю модель б-у за 50 тис.MAECTP0 писав: Раз цей теплик був трофейним то точно продавець не купляв за свої.... ну або купляв в того хто віджав.
Зробимо гравіровку (якраз для того щоб його в майбутньму не можна було перепродавати) і відправимо.
і все на світі треба пережити,
і кожен фініш - це по суті старт...
- Прелюдія Щастя
тому що для мене це радість... Не уявляєте як я раділа, коли все так склалось... Тому що стільки людей допомагало, стільки старань, прохань, листів, постів...стільки зусиль. (насправді не думала що так важко ця сума дастся. але ми змогли!) І це винагородилось набагато більшим!!t309 писав: мене приємно здивувало що Прелюдія чесно все описала
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
більшість, які бачив то були пульсари, з гравіровками наших волонтерських організацій, тепловізори працюють чітко, даж в сильні морози.
кстаті ті пульсари рашка виготовляє)
кстаті ті пульсари рашка виготовляє)
Блекджек і все таке!)
- Прелюдія Щастя
Розумію ваші невдоволення. Я зробила так як вважала за потрібне. Можливо хтось зробив би інакше. зробила те, що могла. І саме ці люди, які пережили Ілловайськ, ДАП і таке, що нам не снилось - і щоб нам не снилось, викликають у мене повагу. Вони не аватари, не мародери, вони не перепродають волонтерські речі (теплики в більшості із надписами_), вони самі сказали обов"язково зробити гравірування, бо знають, що з ним може бути...
хм... от...і радість перейшла плавно у виправдання.. насправді я сподівалась, що тут хтось зрадіє. що буде ще й авто. Ну але окей... маємо що маємо. Займатимусь далі своїм, не зважаючи ні на що і ні на кого.
хм... от...і радість перейшла плавно у виправдання.. насправді я сподівалась, що тут хтось зрадіє. що буде ще й авто. Ну але окей... маємо що маємо. Займатимусь далі своїм, не зважаючи ні на що і ні на кого.
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
Прелюдія Щастя, до тебе претензій ніхто не має, ти молодець і все правильно зробила + пощастило
обурення викликала людина яка цей трофей "продала" замість того шоб самому віддати безплатно нуждающимся

обурення викликала людина яка цей трофей "продала" замість того шоб самому віддати безплатно нуждающимся
оце правильноЗайматимусь далі своїм, не зважаючи ні на що і ні на кого.

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
А от нінадаBabak писав: кстаті ті пульсари рашка виготовляє)

Ми тих тепликів минулого року купили штук 8 і відремонтували добрих два десятки. Я лічно був в Білорусі (м. Ліда), на прохідній їхнього заводу - купував каліматорні приціли і нелегально в багажнику тупо їх ввозив до нас

Щодо тепликів, то комплектуючі до них роблять в Китаї, на деталях маркування відсутнє, тож неможливо підібрати замінники. Схему знайти нереально (воєнна тайна

Є тільки одна кантора в Києві, яка їх навчилась ремонтувати

Проблема дво-триразового перепродажу "волонтерських" тепловізорів - дуже гостра. Гравірування на корпусі не дуже допомагає - корпус беруть з неробочого, яких є валом. Треба маркувати плату в середині, - тоді є шанс що його не перепродадуть

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
битись в груди не буду, але на бірках чітко писало made in russiaMyself писав: А от нінада
то вони склепати по бистрому литовсько-білоруську кантору для обходу санкцій

Блекджек і все таке!)
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Babak, то ще було до санкцій... Виробництво - коло Мінська, це стопудово - я там був. Фірма - литовсько-білоруська, в Росії - представництво... А може то як з німцями - дезігнед ін Джермані, мейд ін Чайна?..

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
трошки міняє ситуаціюПрелюдія Щастя писав: людина втратила своє житло через війну і потрібні фінанси.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей