Ага, і розхід 20л/100 в комплекті з капремонтом при зміні маслаInfernal One писав: Дают сто кобыл на стоке 1,5

І як на такому їздити кожен день по місту?Infernal One писав: до 3000 как то вообще никак, после идёт тяга по нарастанию и до 6000
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ага, і розхід 20л/100 в комплекті з капремонтом при зміні маслаInfernal One писав: Дают сто кобыл на стоке 1,5
І як на такому їздити кожен день по місту?Infernal One писав: до 3000 как то вообще никак, после идёт тяга по нарастанию и до 6000
Що поробиш. Грибний сезон в розгарі. Мухомори вродилиhitlos писав:Infernal One писав: Дают сто кобыл на стоке 1,5![]()
![]()
Як сказав би станіславський ...
Звідки інфа про 100 на всьому стоковому? На заводі міняють систему вприску ставлять всякі фазовращатєлі шоб отримати 20-30 коней виявляється можна поліровкою\шліфовкою\переточкою отримати + 30%, турба тоді мала б дати +500% потужності.
расход упал. про капремонт поржал, спсбAndrewK писав: розхід 20л/100 в комплекті з капремонтом при зміні масла
Не понимаю о чём таком "всём стоковом" речь? Там фотки сверху есть и краткое описание этого "всего стокового".hitlos писав: 100 на всьому стоковому
Просто офигенскиAndrewK писав: І як на такому їздити кожен день по місту?
Омега PL валить, нє?Doktor писав:Infernal One, нормальні машини їдуть на всіх обертах
Шизофренія також виліковнаInfernal One писав:Мне абсолютно не комфортно, что б машина ехала в низу.
до 3000 об. это ....так ездят таксёры, что бы экономить газ
что бы ехать нужна середина и верх. Ну это я так думаю, никого не хочу обидеть.
Doktor писав: нормальні машини їдуть на всіх обертах
Ошибаешься. Для того что бы ехать, хватит и скутера, а некоторым и велосипеда.AndrewK писав: Для того щоб їхати треба машина
да да, знаємInfernal One писав: Мне абсолютно не комфортно, что б машина ехала в низу.
до 3000 об. это .... так ездят таксёры, что бы экономить газ
Dexter писав: кондюк є, електровікна, алектрозеркала,
а гур руля це взагалі для таксистів, бо він портить усі відчуття кайфу від водіння
неа, не гниёт, живучая зараза. Машине 9 лет, не гниёт . + ещё один миф упал с моста ))САХАР писав: Кузов не сгнил пока мотор делали?
а если не даст?САХАР писав: Интересно через сколько клин даст.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей