Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
))))) а ми надіялись кожного разу що це мотор стільнув в того що там газував пару годин в лісі якогось фіга)))Thorn писав: Це ми пітардами стріляли
ваще шикарноandrew писав: Kost як там супер будиночки???
Бля от нашо ти так про БМВThorn писав:Аварію бачив і бачив як той дурік там газував , точніше не він одинбемевє це діагноз [цензура] точно
![]()
Бачив тоху в голубій футболці і машину йосипа вроді
Ну як в людини нема мозгу то ніц не поробиш!!!! Шось ні Сем ні Маздай там не газували,томушо мудрі люди газують там де треба і можнаThorn писав:taison, не спорю, але на інших марках не газували і не тупили, поводили себе адекватно
є відео?Dexter писав: тіпи фігарились сокирами
Ну значить мене вже не було як він газувавStuff писав:От круто получається, пацани з Києва довольні були як слони а andrew, їх шкода![]()
Вдень було чувак десь топився але Дусик витягнув, сокир і валин теж не наблюдалось... taison, я взагалі не знаю як ти втримався біля тої сінєви але всього та й не знаєш ібо Масдай там таки газував, раз, але чіткоа взагалі, туса була ніштяк
фото є тільки трешакові по типу:
taison писав: Бля от нашо ти так про БМВ Дауни є на всіх марках
неправда, там був якийсь дурачок на Honda Legeng (без бампера з номерами АО), він багато разів газував до відсічки на нейтралці, стоячи на місціThorn писав: не спорю, але на інших марках не газували і не тупили, поводили себе адекватно
а нашо тоді швидка приїхала?Stuff писав: чувак десь топився але Дусик витягнув,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей