2-ко дітей,2-а балкони пусті,що я роблю не так?Myself писав: Чекай Пакємончик, - як підуть діти (коники\возики\кріселка\манежі), - сам себе не впізнаєш

pikach00
Вовка колись мені кидав лінк на фірму що робить щось таке,стукай до нього
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
2-ко дітей,2-а балкони пусті,що я роблю не так?Myself писав: Чекай Пакємончик, - як підуть діти (коники\возики\кріселка\манежі), - сам себе не впізнаєш
та то ясноpikach00 писав: ярий противник такого от рагулізму
Sluva, так глянь відео як воно відкривається, так щоб не побити? Та і шум воно явно не погасить, то ж не склопакет, та ще й без ущільнювачів. То панти для прієжжих))Sluva писав: Вовка колись мені кидав лінк на фірму що робить щось таке,стукай до нього
а хто спорить?weber писав: То панти для прієжжих))
Зате це елегантно. Краса потребує жертв.weber писав: Не практично і тупо
я вже забув, забив на то бо балкон півкруглий і нічого там не вийде.Sluva писав: Вовка колись мені кидав лінк на фірму що робить щось таке,стукай до нього
а в хаті що немає склопакетів ?weber писав: Та і шум воно явно не погасить, то ж не склопакет
пф, твої діти скучно живуть, ти тіки про лижі свої певно і думаєшSluva писав: 2-ко дітей,2-а балкони пусті,що я роблю не так?
імхо, на балконі взимку і не має бути тепло. але і мороз при мінусовій температурі на вулиці, не хочеться мати на балконіvovka писав: Можна подумати що на балконі який засклений пластиком взимку тепло.
за рахунок всіх інших ? опалення центральне ж в тебе ?BOXER писав: хоча, в мене сусід зверху дав підігрів підлоги по балкону
так вони зимні.. мороз буде.BOXER писав: так там от такі зашклення
BOXER писав: але і мороз при мінусовій температурі на вулиці, не хочеться мати на балконі
а я хз, не знаю шо там в нього, бо в нього зі стіни торчить тіпа вихлоп з парапетного котла, може він колись замутив індивідуальне.vovka писав: за рахунок всіх інших ? опалення центральне ж в тебе ?
та всьо відповідає. на фотці я просто показав, шо за бугром це давно освоєна технологія, а в нас "новинка"vovka писав: не відповідає твоєму:
Петро писав:Хлопці,скажіть яка середня місячна оплата за компослуги і т.д. у Львові
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей