Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Квартирне питання
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Якщо диспозер має хочаб 3/4 кінської сили, то на виході він дає м'яку "кашку". Звичайно то має бути достатній об'єм води, інакше виникне проблема з транспортуванням.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Re: Квартирне питання
Найменші мають 0,55 к.с.g0nzales писав: Якщо диспозер має хочаб 3/4 кінської сили
Іще залежить і від об’єму поданих відходів.g0nzales писав: Звичайно то має бути достатній об'єм води, інакше виникне проблема з транспортуванням.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
may, найслабший я би не брав, в більшості рекомендують саме 3/4 як оптимальній по ціна/якість.
А щодо транспортування, так, і від об'ємів води, і від об'ємів відходів, і навіть від складу тих відходів. Деякі, наприклад, мають властивість при подрібненні виділяти клейковину, тому замість кашки може зклєїтися маса і буде ой.
А щодо транспортування, так, і від об'ємів води, і від об'ємів відходів, і навіть від складу тих відходів. Деякі, наприклад, мають властивість при подрібненні виділяти клейковину, тому замість кашки може зклєїтися маса і буде ой.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
У мене інший, на жаль, по висоті не проходить...g0nzales писав:may, найслабший я би не брав

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Задача. Є польський будинок 1930-их років. Столярка (вікна, балконні двері) потребує заміни або реставрації. В ідеалі хочеться зробити таким чином, щоб зберігти оригінальний вигляд будинку. Ставити металопластик бажання немає.
Компаній, які виготовляють дерев'яні вікна, виявилось не так багато. Поговорили з декількома. Перша проблема - розміри (балконні двері 2700x2000 - дві створки, без фрамуги). Лише одна компанія сказала, що для них це максимально припустимий розмір (вікна польські заводські), всі інші роблять до 2400 (до речі, МП також). Для всього, що більше, пропонують робити фрамугу, яка ні разу не оригінальна.
Друга проблема - вікна виготовляють із стандартного брусу, який по вигляду буде відрізнятись від оригінального. З того, що буде дуже помітно, ширина дерев'яної частини/рами 110-120 в нових дверях, проти 180-240 в оригіналі.
Ми знайшли компанію, яка готова "злизати" дизайн, зробити індивідуальний проект, та виготовити вікна-двері по цьому проекту, але чесно кажуть, що вони не дають гарантії, що виріб такого розміру не "поведе" з часом.
З того всього, ми почали думати про реставрацію (хоча столярка трохи "вбита"). В принципі, я знаю, що відреставрувати ці поверхні реально. Питання в іншому, що з тими вікнами можна зробити з точки зору енергоефективності? Там звичайні польські подвійні рами (між якими 16-20 см). Чи можливо під час реставрації врізати якісь ущільнювачі, замінити скло і т. ін., чи все одно там до звичайного найдешевшого склопакета буде далеко? Може в когось є досвід з тим (і пережили вже пару зим), може хтось порадить хорошого реставратора, який це вміє робити.
Компаній, які виготовляють дерев'яні вікна, виявилось не так багато. Поговорили з декількома. Перша проблема - розміри (балконні двері 2700x2000 - дві створки, без фрамуги). Лише одна компанія сказала, що для них це максимально припустимий розмір (вікна польські заводські), всі інші роблять до 2400 (до речі, МП також). Для всього, що більше, пропонують робити фрамугу, яка ні разу не оригінальна.
Друга проблема - вікна виготовляють із стандартного брусу, який по вигляду буде відрізнятись від оригінального. З того, що буде дуже помітно, ширина дерев'яної частини/рами 110-120 в нових дверях, проти 180-240 в оригіналі.
Ми знайшли компанію, яка готова "злизати" дизайн, зробити індивідуальний проект, та виготовити вікна-двері по цьому проекту, але чесно кажуть, що вони не дають гарантії, що виріб такого розміру не "поведе" з часом.
З того всього, ми почали думати про реставрацію (хоча столярка трохи "вбита"). В принципі, я знаю, що відреставрувати ці поверхні реально. Питання в іншому, що з тими вікнами можна зробити з точки зору енергоефективності? Там звичайні польські подвійні рами (між якими 16-20 см). Чи можливо під час реставрації врізати якісь ущільнювачі, замінити скло і т. ін., чи все одно там до звичайного найдешевшого склопакета буде далеко? Може в когось є досвід з тим (і пережили вже пару зим), може хтось порадить хорошого реставратора, який це вміє робити.
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази

Зацініть, що таке комп підбір у Епіцентрі.
Минулого літа робив ремонт, стелі фарбував "Колорит Люкс". Номер фарби записав: G467.
Сьогодні купив фарбу по номеру у тому ж Епіцентрі, там же.
Фарба вийшла якась рожева

Пощастило, що знайшов у підвалі 4 літри минулорічної фарби, яка попала в тон.
От так роби комп підбір фарб. Це як пальцем в небо тикати. А я думав, що не буде проблеми підібрати фарбу щось підмалювати -при потребі

Висновок - краще беріть фарбу з запасом.
-
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
http://victorborisov.livejournal.com/86986.html Чоловік реставрував вікна 1958 року своїми руками і що з того вийшло. Для теплоізоляції - замінив скло з 2 мм на 4 мм + додав ущільнювачі. Враховуючи що повітря чудовий теплоізолятор - то з 16-20 см проміжку ефект вийде ще кращий ніж в нього.azakharchuk писав: итання в іншому, що з тими вікнами можна зробити з точки зору енергоефективності? Там звичайні польські подвійні рами (між якими 16-20 см). Чи можливо під час реставрації врізати якісь ущільнювачі, замінити скло і т. ін., чи все одно там до звичайного найдешевшого склопакета буде далеко?

-
- Ім'я:Саша
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 29 рази
Я в свій час також в хрущівці псіханув - віддер ті совдепівські вікна що скручуються від залишків старої фарби, пошпаклював, поміняв скла і повклеював на сілікон, вікна самі між собою склеїв. Одним словом зробив "склопакет" товшиною десь см 5-6 і з дерев"яною рамою. По переиметру поклеїв в два шари гумовий герметик причому підбирав по товщині шпари. Да, результат був ( шум вулиці гасило не гірше склопакетів ) і за 10 років в середені вікон пилюки майже не з"явилося. Але я стільки награвся з тими рамами і вікнами що це був перший і останній раз коли таке робив.
Настільні ігри Така Мака :
https://www.takamaka.com.ua/
https://www.takamaka.com.ua/
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Хтось має контакти канторки яка би зашклила балкон безрамно, але ніштяково типу так

Бо познходив вроді купу кантор, але всі виставляють якісь однакові фото і явно видно що це не у нас робилось.

Бо познходив вроді купу кантор, але всі виставляють якісь однакові фото і явно видно що це не у нас робилось.
-
pikach00, можна спробувати, но прайс буде не малий
- pikach00
Anix, тут http://fabrikavikon.lviv.ua/produktsiya ... e-sklinnyaвідписали від 160 баксів кв.м., але по фотках якось униленько.
Вже не вперше стикаюсь з дибiльністю нашого "сервісу". Шукали чи хтось робить шафу-купе з радіусними дверками. Весь інтернет чуть не ті самі фотки юзає. Дзвониш по контактах з сайту - кажуть нє, нє слишал про таке
Підозрюю така сама лажа з балконами. Десь може і роблять, але от попробуй знайти.
Вже не вперше стикаюсь з дибiльністю нашого "сервісу". Шукали чи хтось робить шафу-купе з радіусними дверками. Весь інтернет чуть не ті самі фотки юзає. Дзвониш по контактах з сайту - кажуть нє, нє слишал про таке

Підозрюю така сама лажа з балконами. Десь може і роблять, але от попробуй знайти.
- pikach00
В рашці роблять якось так
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
pikach00, тиж ярий противник шкління, а тут таке 

- weber
pikach00, як сервант совдепівський
Не практично і тупо 

- pikach00
telko, ярий противник такого от рагулізму

І ситуація мене змушує. Якби не шум, навіть би не думав.

І ситуація мене змушує. Якби не шум, навіть би не думав.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
telko писав: тиж ярий противник шкління
Та бо гламурно-богємна квартира - це харашо, але для нормального життя придатна малоpikach00 писав: ситуація мене змушує

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- pikach00
Myself, ну ти не перегібай. Мені склад чи кладовка на балконі не потрібні.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
pikach00, а куда ти санки влітку дінеш?

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- pikach00
Myself, в мене підвал є 

-
десь від 200pikach00 писав: від 160 баксів кв.м.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей