я щось думав що там Хадо вже побувало

Кстаті, чо ви розбушувались, "на базарі" "підробка"....
незнаю як 2, але брав я в магазині....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОсТаПоВиЧ писав:100NX, ще 1 питання, який мотор стоїть??? GA16DS (100nx) чи GA14DS / GA14DE (Sunny) бо я неможу фільтр підібрати)
ОсТаПоВиЧ писав:Двигун 1.4 від санні.....незнаю, радуватись чи плакати.....
плюси : зап.частини набагато проще найти....
в Черлянах попадаю в клас до 1.5......може і буду гоцати...бо конкурентів вроді серйозних нема...
коробка тоже від санні..... це плюс, бо на 100 нх всьо дорожче і переважно в оригіналі.....
Про то що 1.4 мені казали на сервісі...а хз чи то так....фотки бачив 1.6 точно такий самий...LEgEnDA писав:ОсТаПоВиЧ писав:100NX, ще 1 питання, який мотор стоїть??? GA16DS (100nx) чи GA14DS / GA14DE (Sunny) бо я неможу фільтр підібрати)ОсТаПоВиЧ писав:Двигун 1.4 від санні.....незнаю, радуватись чи плакати.....
плюси : зап.частини набагато проще найти....
в Черлянах попадаю в клас до 1.5......може і буду гоцати...бо конкурентів вроді серйозних нема...
коробка тоже від санні..... це плюс, бо на 100 нх всьо дорожче і переважно в оригіналі.....
ти шо накурений???????ОсТаПоВиЧ писав:В передньому правому колесі з"явився неприємний звук після свалу від "мусарів" (наскікі я знаю то хтось з ЛТК прікальнувся приїхав з мигалкою....бля а тіп на старті крикнув мусара...а я якраз з Вітарою стояв, чекав відмашку....ну ми і погнали) на гонках....я злетів з траси.....(дорога закінчилась, і я десь з пів метрового обриву злетів на швидкості біля 100...може і більше)....походу накрився підшипник ступиці....а це ще 400 грн (300 підшипник+100робота)....
то не ми)) тебе на..бали)) я куєю)))Kost писав:то хтось з ЛТК прікальнувся приїхав з мигалкою...
ну, то неперевірена інфа....знач внатурі мусара....або Кост шось недоговорює)))Kost писав:то не ми)) тебе на..бали)) я куєю)))Kost писав:то хтось з ЛТК прікальнувся приїхав з мигалкою...
ОсТаПоВиЧ писав:з затра пересідаю на місяць на маршутки =)) якраз на бензі зекономлю
Чувак ти гоніш!!ОсТаПоВиЧ писав:В передньому правому колесі з"явився неприємний звук після свалу від "мусарів" (наскікі я знаю то хтось з ЛТК прікальнувся приїхав з мигалкою....бля а тіп на старті крикнув мусара...а я якраз з Вітарою стояв, чекав відмашку....ну ми і погнали) на гонках....я злетів з траси.....(дорога закінчилась, і я десь з пів метрового обриву злетів на швидкості біля 100...може і більше)....походу накрився підшипник ступиці....а це ще 400 грн (300 підшипник+100робота)....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей