На Грибовицькому сміттєзвалищі встановлять відеокамери
На реалізацію проекту з місцевого бюджету виділяється 1,34 млн грн
У Львові на Грибовицькому сміттєзвалищі встановлять 8 відеокамер.
8 КАРЛ!!!!!!!!!!!!! ВІСІМ КАМЕР!!!!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то шо ти чуєш "5", коли я кажу "4" - це може означати також те, що це не проблеми з математикою в мене, а проблеми зі слухом чи з розумінням у тебеDoktor писав: кому ти то пояснюєш, вони на 2+2 кажуть 5
Doktor писав: так скажи мені від кого більша користь від жовтого кота від якого держава не получає ані копійки чи від івана який завжди платить податок з купівлі, купляє бензин з якого оплачує 100% надбавок?
я плачу податки тій державі, держ. послугами якої користуюсь (медицина, освіта)Doktor писав: жовтий кіт просто свалив в польщу і теж нічого не платив державі.
Doktor писав: як мені ще тобі пояснити, що персонаж іван зробив для України найбільше?
Ей, Карл-Папіросник!Doktor писав:вот як треба,а то ми йолупи за копійки пашем![]()
![]()
На Грибовицькому сміттєзвалищі встановлять відеокамери
На реалізацію проекту з місцевого бюджету виділяється 1,34 млн грн
У Львові на Грибовицькому сміттєзвалищі встановлять 8 відеокамер.
8 КАРЛ!!!!!!!!!!!!! ВІСІМ КАМЕР!!!!!!
Мені здається більше роблять хіба бурштинокопальщики.Doktor писав: тому ось і виходить, що мргшник для неньки робить саме більше
знов з'їхав, ну я і не сумнівався, все так як я і казав, ні на одне питання відповіді чіткої не давDoktor писав: а що наші митники до того мають? в нас існують закони для того щоб брити гроші і все.
коли ти їдеш з польщі немає митного контролю,вивози що хочеш полякам пофігбо поляки розуміють що це + їх економіці.
яку роботУ?Sviatoslav писав: хоч би хтось похвалив доктора, що він роботу знайшов
та куди там
більшість лише критикувати вміє
думаэш таки заманити Доктора на якусь галєру "пустомитівським сіньйором" ?Sviatoslav писав: (інгліш, онлайн курси
та доктор тільки закінчив 7 річне навчання, мені поки хватаєLiuskywalker писав: думаэш таки заманити Доктора на якусь галєру "пустомитівським сіньйором" ?
Doktor писав: cat-yellow, ну як завжди тотальний зливти ж переживаєш за Україну? за те як її гвалтують і не платять податки,так от рідна ненька з твоєї діяльності не має жодної копійки, а польська мене не цікавить.
тому ось і виходить, що мргшник для неньки робить саме більше
ось тут класика нашої розмови
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей