Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відео з реєстратора!
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Dexter, він там ще в комментах тусується)))
чотири полоси в одну сторону
чотири полоси в одну сторону
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Re: Відео з реєстратора!
я не правий, але якось кумедно вийшло

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- ugine31
- Контактна інформація:
antik, ті копи знахабніли. то шо їх тепер обганяти не можна?
понаюирали закомплексованих оленів, в яких корони повиростали через ті комплекси
понаюирали закомплексованих оленів, в яких корони повиростали через ті комплекси
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
ugine31, взагалі то Антон їх перед переходом обігнав, а вони йому зробили зауваження, а не штраф, що як на мене правильно. Неадекватна поки серед корів не зустрічав
Машина не жінка , помилок не пробачає
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
ugine31, ну я не зовсім вдалий момент обгону вибрав - зачіпив пішоходний перехід
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
antik, смішно вийшло)
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
antik цікаво чи у них вікно було привідкрите...
Поліцай мокрий не був ?
Поліцай мокрий не був ?

- romanbelyj
- Ім'я:Роман
- Номер:ВС****AI
- Дякував (ла): 8 рази
- Подякували: 10 рази
як на мене все правильно зробили. а за пояснення, а не зразу штраф (так як небуло аварійної ситуації) - респект їм !ugine31 писав: antik, ті копи знахабніли. то шо їх тепер обганяти не можна?
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- ugine31
- Контактна інформація:
я думаю той штраф розбився б в суді на раз-два, бо доказів не було, тому попередження це макимум що вони могли зробити у рамках закону.
може у Львові і є адекватні, але всьо шо я бачу в Одесі-то бидло тупе.
один мені розказував, шо як тільки я сів в машину, яка стоїть з порушенням-я порушник. і чхав на презумпцію невинуватості, шось не подобається, оскаржуйте мої дії у суді.
інші для пріколу включають краякалки і маячки на переххресті і проїжжають на червоне при тому всьому сміються як діти малі. кароче то все печально і респектових поліцаїв мінімум. а скоро їх взагалі не стане, бо вони з тої роботи підуть
може у Львові і є адекватні, але всьо шо я бачу в Одесі-то бидло тупе.
один мені розказував, шо як тільки я сів в машину, яка стоїть з порушенням-я порушник. і чхав на презумпцію невинуватості, шось не подобається, оскаржуйте мої дії у суді.
інші для пріколу включають краякалки і маячки на переххресті і проїжжають на червоне при тому всьому сміються як діти малі. кароче то все печально і респектових поліцаїв мінімум. а скоро їх взагалі не стане, бо вони з тої роботи підуть
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
ugine31, ну Одесу до Львова рівняти не варто, можливо і в нас тут таке є, але я не замічав.
Знайомий там працює, то розказував різні історії і підхід до них, і при тому, що я доволі негативні задвіги йому робив, то він все чітко розяснював, чому так а не так, і все ж враження в мене залишилось позитивне і навіть побачив що все йде правильним шляхом
Знайомий там працює, то розказував різні історії і підхід до них, і при тому, що я доволі негативні задвіги йому робив, то він все чітко розяснював, чому так а не так, і все ж враження в мене залишилось позитивне і навіть побачив що все йде правильним шляхом

Машина не жінка , помилок не пробачає
- romanbelyj
згідний на 100%Jarevych писав: ugine31, ну Одесу до Львова рівняти не варто, можливо і в нас тут таке є, але я не замічав. Знайомий там працює, то розказував різні історії і підхід до них, і при тому, що я доволі негативні задвіги йому робив, то він все чітко розяснював, чому так а не так, і все ж враження в мене залишилось позитивне і навіть побачив що все йде правильним шляхом
ну просто для чого доводити то до суда? тратити час, нерви і псути настрій. Вважаю, що в цій ситуації всі учасники відео все правильно зробили. Копи спокійно пояснили все без лишніх наїздів і пафосу, а водій відповідно спокійно розмовляв, адекватно сприйняв ситуацію - і як результат всі задоволені і ні в кого нмає претензій одне до одного.ugine31 писав: я думаю той штраф розбився б в суді на раз-два, бо доказів не було, тому попередження це макимум що вони могли зробити у рамках закону.
В багатьох випадках спокійна адекватна і чітка розмова (діалог) - вирішує більше ніж взаємозвинувачення і доказування чиєїсь правоти.
І взагалі такого водія як Антон (в даній ситуації) вже потрібно поважати, що нічого не доказував а належно сприйняв ситуацію. Відповідно і копи вже культурно відреагували!
Цей текст - суто моя думка.
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- ugine31
- Контактна інформація:
Jarevych, romanbelyj, наївні)
шо у Львові не пишуть постанови керуючись словами "я бачив"? не складають постанови на водіїв, які сідають у авто, яке припарковане з порушенням? (хоча це може бути і не порушник, а лєва людина по суті)
у Львові може того і менше трошки, але це є 100% і не поодиночні випадки, бо так та структура зараз працює і такі в них накази. окремий їм мінус за те що не дотримуються присяги та виконують злочинні накази
ті хто вірять у поліцію певно дивляться тєлік, та зовсім не цікавляться іншою стороною.
то не копи, то парковщики на машинах.
шо у Львові не пишуть постанови керуючись словами "я бачив"? не складають постанови на водіїв, які сідають у авто, яке припарковане з порушенням? (хоча це може бути і не порушник, а лєва людина по суті)
у Львові може того і менше трошки, але це є 100% і не поодиночні випадки, бо так та структура зараз працює і такі в них накази. окремий їм мінус за те що не дотримуються присяги та виконують злочинні накази
ті хто вірять у поліцію певно дивляться тєлік, та зовсім не цікавляться іншою стороною.
то не копи, то парковщики на машинах.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
ugine31, екко тебе вштирило ! Ага , верніть дайців негайно ©

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- romanbelyj
ну незнаю. я наприклад від коли вони працюють один раз був зупинений (порушив свідомо) і оплатив штраф. все решта мені ніби подобається поки що. з хамствами не стикався поки. та й в принципі розумію що є різні випадки. особисто я з такими недокопами ще не стикався.ugine31 писав: Jarevych, romanbelyj, наївні)шо у Львові не пишуть постанови керуючись словами "я бачив"? не складають постанови на водіїв, які сідають у авто, яке припарковане з порушенням? (хоча це може бути і не порушник, а лєва людина по суті)у Львові може того і менше трошки, але це є 100% і не поодиночні випадки, бо так та структура зараз працює і такі в них накази. окремий їм мінус за те що не дотримуються присяги та виконують злочинні наказиті хто вірять у поліцію певно дивляться тєлік, та зовсім не цікавляться іншою стороною.то не копи, то парковщики на машинах.
- Bohdan
А що тобі коп має показати, якщо ти на його очах перетнув подвійну суцільну, чи проїхав на червоне і так сталось, що не попав в поле зору їхніх реєстраторів? Я вважаю що це брєд, коли кажуть що абсолютно кожне порушення має бути зафіксоване на камеру. Я зараз до поліції маю набагато більше віри і поваги ніж до міліції, ДАІ і т.д. Ясно що в структурі з десятками тисяч працівників не можуть всі бути ідеальними. Всюди є недостойні. І серед лікарів і вчителів і т.д. Але не помічати змін на краще може лише патологічний "фсьопропальщик". Таким і в США херово буде жити...ugine31 писав: шо у Львові не пишуть постанови керуючись словами "я бачив"?
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
тим більше , що там коп не буде тобі відеозаписи люб'язно демонструватиBohdan писав: Таким і в США херово буде жити...

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Там коп не буде херньою маятись і натягувати на штраф.Liuskywalker писав: тим більше , що там коп не буде тобі відеозаписи люб'язно демонструвати
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
andrewdor, а тут натягує на штраф чи ні?

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Там народ не буде бикувати і ваняти давай доказ хоча явно порушивandrewdor писав: Там коп не буде херньою маятись і натягувати на штраф.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей