Ну ні....Dexter писав:rhchp, а інші компанії так не роблять?
Ніяких розіграшів авто знижок по картками. Просто така ж ціна пального
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну ні....Dexter писав:rhchp, а інші компанії так не роблять?
а на них ціна нормальна, всюди однаковий бензин, допоки на нафтобазу попадає, а далі хтознаrhchp писав: Dexter, неприємно, коли народ тримають за лохів;
я хочу купувати якісний товар за його реальну ціну, тому я вибираю Шелл і Сокар.
Внаслідок стрімкого здорощення газу на українських аукціонах з продажу СПБТ відбувся ріст закупівельних цін на газ в гуртових постачальників.Myself писав:ОККО, акції - то добре. Але ото повернувся з відпустки, глянув на цінники на газ - і прозрів. Плюс майже 2 грн\літр![]()
![]()
Які причини, крім захланності гравців на ринку, озвучите?
rhchp писав: Dexter, неприємно, коли народ тримають за лохів;
я хочу купувати якісний товар за його реальну ціну, тому я вибираю Шелл і Сокар.
Відправили інформацію керівникам даних АЗК.ОККО писав: Покатався тут трохи, відповідно - позаправлявся. Є пару зауважень:
1. Заправка в с. Горбаків Гощанського р-ну Рівненської області. Черга машин на газ - до горизонту Поки пішов поїв, - трохи зменшилось (до 5-ти машин) . На цю коротку чергу я вбив коло 40 хв... Ібо логістика заправки - "покрасити і викинути": на одну машину йде хвилин 10-12, бо треба замовити і йти розраховуватись, а там - своя черга. Поки один розраховується - всі решта стоять. На сонці, без жодного дашка над головою (було далеко поза 30 градусів)... Заправщики плакались, що до вечора втрачають свідомість. Чому їм не зробити тінь? Я вже не кажу про клієнтів... Там роками черга і роками - одна колонка. Найближча окківська заправка - за 30 км. Ну чому би не поставити ще 1-2-3 газові колонки?.. Чи "і так сайдьот, куди вони нафік дінуться"?..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей