Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
Liuskywalker, Я радий за тебе і глобалізацію твою.
Бажаю не попадати ні тобі ні кому в ситуацію коли без фінансової допомоги не хочуть надавати допомогу (ліків немає і т д)
Удачі на дорогах
Бажаю не попадати ні тобі ні кому в ситуацію коли без фінансової допомоги не хочуть надавати допомогу (ліків немає і т д)
Удачі на дорогах
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Re: Виродки на дорозі
andreyclk писав: Сказали постріляєм в повітря і поїдем
не гоніть на дсо, вони красавчіки і роботу свою роблять чотко, в кущах не ховаються
Work hard! Play hard!
-
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
Виростеш поговоримDexter писав:andreyclk писав: Сказали постріляєм в повітря і поїдем
не гоніть на дсо, вони красавчіки і роботу свою роблять чотко, в кущах не ховаються

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Трохи побув виродком на Городоцькій... водій Газельки трохи перелякався і я теж не очікував 

- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Поспішав трошки вчора і підрізав лєсапєдіста Чорновола+Городоцька. Сорі.
- santosxxx
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
Вкрай стурбований роботою нашої нової поліції
організації жодної.... щоб не збрехати ..20 хв сьогодні близько 21 год катав за неадекватом на Х5 (не Укр. реєстрації) Кульпарківська-Наукова-Вол.Великого-Кн.Ольги-Наукова--перехрестя Стрийська/Наукова) з самого початку як помітив неадекватну поведінку водія, повідомив 102.... він зупинявся неодноразово посередині дороги, виїхав на клумбу на кільці Кульпар-Наукова, на Науковій зрівнявся з водіїм Форда ескорт, почав сигналити та показувати щоб той відкрив вікно...і нагло плюнув йому в лице і кинув якесь сміття..... почав тікати після того...потім знову гальмувати... неодноразовий проїзд світлофорів на червоне.... продовжувати можна довго, але проблема навіть не стільки у водієві авто... Більше був вражений ставленням диспетчера на 102, заявочку прийняли..передамо патрулю.... передзвонюю через кілька хв. так як авто змінювало не раз напрямок руху, зупинялось з порушеням ПДР, а оператор не мав змоги навіть зробити конференції, мотивуючи тим що засоби звязку не досконалі у них, і він передасть моє звернення як тільки договоре зі мною.... в результаті, через 25 хв. від моменту мого першого дзвінка, до мене зателефонувала пані офіцер, і перепитала яке авто??
Коли я сказав БМВ Х-5.... почув у відповідь, ---А що то таке?!?!?! як воно виглядає...це щось маленьке
чи це номера Х-5
Печаль..... вкотре переконався....що в цій країна на правоохоронні органи не понадієшся((

організації жодної.... щоб не збрехати ..20 хв сьогодні близько 21 год катав за неадекватом на Х5 (не Укр. реєстрації) Кульпарківська-Наукова-Вол.Великого-Кн.Ольги-Наукова--перехрестя Стрийська/Наукова) з самого початку як помітив неадекватну поведінку водія, повідомив 102.... він зупинявся неодноразово посередині дороги, виїхав на клумбу на кільці Кульпар-Наукова, на Науковій зрівнявся з водіїм Форда ескорт, почав сигналити та показувати щоб той відкрив вікно...і нагло плюнув йому в лице і кинув якесь сміття..... почав тікати після того...потім знову гальмувати... неодноразовий проїзд світлофорів на червоне.... продовжувати можна довго, але проблема навіть не стільки у водієві авто... Більше був вражений ставленням диспетчера на 102, заявочку прийняли..передамо патрулю.... передзвонюю через кілька хв. так як авто змінювало не раз напрямок руху, зупинялось з порушеням ПДР, а оператор не мав змоги навіть зробити конференції, мотивуючи тим що засоби звязку не досконалі у них, і він передасть моє звернення як тільки договоре зі мною.... в результаті, через 25 хв. від моменту мого першого дзвінка, до мене зателефонувала пані офіцер, і перепитала яке авто??

- santosxxx
- Подякували: 1 раз
- Babak
- Адміністратор
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
мабуть штрафували за парковку або підкачували комусь колесоsantosxxx писав: що в цій країна на правоохоронні органи не понадієшся((

Блекджек і все таке!)
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
може здалося, але враження ніби ти спеціально швидко стартанув що б вона не встигла
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Здалося. Я зі світлофора, коли перший, завжди швидко стартую. Ненавиджу, коли люди туплять 3+ секунд на зелене, потім як черепахи рушають, відтак машин встигає проїхати мало, а решта в черзі - смокчуть.ugine31 писав:може здалося
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- Fokysnik
- Ім'я:Юрій
g0nzales, В ашані наскільки я поняв шось з в’їздами фур вимудровують, чи з епіцентром не поділилися чи шо.. хз.
Одним словом на в’їзді прямо по кільцю (як на підземну парковку) грузовики не пускають (знак і загородку поставили). І фури постачальники тепер от так мусять заїжджати.
Як виїжджати з підземної парковки в кількох місцях стоять знаки 1.26 Двосторонній рух. (на відео доречі теж видно)
Такошо фури не винуваті.
Одним словом на в’їзді прямо по кільцю (як на підземну парковку) грузовики не пускають (знак і загородку поставили). І фури постачальники тепер от так мусять заїжджати.
Як виїжджати з підземної парковки в кількох місцях стоять знаки 1.26 Двосторонній рух. (на відео доречі теж видно)
Такошо фури не винуваті.
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Fokysnik, на виїзді з підземної парковки знак 1.26 бачив давно, а от в тому місці, де зустрів вантажівку - не помічав. Власне ніколи раніше вантажівок там і не бачив, а тут як влоб валить надцять тон, то вся увага була швиденько перестроїтися, бо водій вантажівки явно не збирався гальмувати. Тільки ото на відео побачив, що там теж знак є. Тепер буду знав.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:
вчора зарубався з упирьом на таксоні внизу личаківської,
їхав вокер посередині і ні зліва ні справа не обїхати(десь від винниківського базару), я зловив момент і впритірочку випередив його справа, він там почав сигналити, я йому зразу показав бойовий фак з вікна, дивлюсь шось там блимає, відторможуюсь, а він, як в кращих традиціях 90-х тіпа блочить мене по діагоналі, вже стоячого на місці секунди 2-3. Я тож думаю чьо бандіт буде перетруждатись стільки йти, рєзкім маневром стаю зліва від ньго, опускаю форточку і слухаю всякі погрози від нього, час від часу посилаючи його [цензура]. я так і не поняв нашо він виходив, якшо в драку не вступив.
Повеселила і загнала в ступор фраза бандіта, я тебе найду, тобі жопа.. і то при тому шо я нікуда не тікав і сидів в тачці перед ним.
списую то все на перегрів на сонці
їхав вокер посередині і ні зліва ні справа не обїхати(десь від винниківського базару), я зловив момент і впритірочку випередив його справа, він там почав сигналити, я йому зразу показав бойовий фак з вікна, дивлюсь шось там блимає, відторможуюсь, а він, як в кращих традиціях 90-х тіпа блочить мене по діагоналі, вже стоячого на місці секунди 2-3. Я тож думаю чьо бандіт буде перетруждатись стільки йти, рєзкім маневром стаю зліва від ньго, опускаю форточку і слухаю всякі погрози від нього, час від часу посилаючи його [цензура]. я так і не поняв нашо він виходив, якшо в драку не вступив.
Повеселила і загнала в ступор фраза бандіта, я тебе найду, тобі жопа.. і то при тому шо я нікуда не тікав і сидів в тачці перед ним.
списую то все на перегрів на сонці

Блекджек і все таке!)
- ugine31
- Контактна інформація:
Babak, скоро ті пережитки 90-х подохнуть і стане трішки легше
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
ugine31, ой , не скоро . Я вшоці , скільки ще таких "чьотких" навколо
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- ugine31
- Контактна інформація:
Liuskywalker, то тре пицтити
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
ugine31, повір ше зовсім нескоро. маю не одного знайомого який ше в 90-их баламкався в свого тата в яйцях і не знав чи будуть з нього люди чи пляма на штанах, а зараз так розказує про ті девяності і таким страшним ґанґстером хоче виглядати шо то і сміх і сльози...
Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
AnGeL, так то клоуни просто)))
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Babak, а номер часом не 4404 чи щось таке, ще й косий?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей