Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не дуже працьовиті - то м"яко кажучі. Ліниві що піпець. Просто с такою береговою лінією вони її геть не цінують. Тому напевно тут цілі парки під стоянки тих кемперів віддають...Lyubomyr писав:sapphir, "то є так дядьку" (с) але мені здалося що греки не дуже працьовиті.
BOXER писав: мало допоможу, але цікавий ваш досвід такого тріпу, теж маю двох малюків, не забудьте тут відзвітуватись про подорож, цікаво
Julietta писав:Привіт усім!!!Завтра вирушаемо в Афіни зі Львова.Маемо двох діток.В нас віза польска шенген,я так розумію мусимо обов"язково їхати через Польщу.Що б перетинати Македонію і Сербію транзитом потрібно мати грецьку візу,або купувати в них на кордоні їхню візу?Наразі склали таку дорогу Польща-Словакія-Венгрія-Румунія-Болгарія-Греція.Хто що порадить,бо дорога далека,і дві маленькі дитини,які краще автобани обрати,які ціни?Коли виїзжати?
Їхав минулого року подібним шляхом.Julietta писав:Привіт усім!!!Завтра вирушаемо в Афіни зі Львова.Маемо двох діток.В нас віза польска шенген,я так розумію мусимо обов"язково їхати через Польщу.Що б перетинати Македонію і Сербію транзитом потрібно мати грецьку візу,або купувати в них на кордоні їхню візу?Наразі склали таку дорогу Польща-Словакія-Венгрія-Румунія-Болгарія-Греція.Хто що порадить,бо дорога далека,і дві маленькі дитини,які краще автобани обрати,які ціни?Коли виїзжати?
В Сербії валив 150+ цілу дорогу, жодних ментів не бачив, в Македонії з цим важче, кожні 10км пост, і купа зупинок.sapphir писав:Да, заправлятись треба в Македонї - в Греції бенз 1.5 евро, газ 0.75.
Автобан по Сербії - десь три рази по 50 грн і там стоять з фарами тому не перевищуй. В Сербії я заплатив за автобан десь 10 евро від Белграда до кордона.
deler1um писав:В Сербії валив 150+ цілу дорогу, жодних ментів не бачив, в Македонії з цим важче, кожні 10км пост, і купа зупинок.sapphir писав:Да, заправлятись треба в Македонї - в Греції бенз 1.5 евро, газ 0.75.
Автобан по Сербії - десь три рази по 50 грн і там стоять з фарами тому не перевищуй. В Сербії я заплатив за автобан десь 10 евро від Белграда до кордона.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей