Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
Lyubomyr
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.

Повідомлення Lyubomyr » Вів, 19 липня 2016, 14:50

сьогодні після Розвадова до Львова попалась Астра на блєхах, чи мрг-шник не знаю, але вів себе на трасі як він самий, думав мабуть що в себе "вдома", на кордоні.
Може хтось вкурсі чи страйкували поляки, тим що наші "папіросники" дзигари привозили? Вони ж тепер мабуть теж не мають чим сімї годувати :facepalm

Doktor
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Doktor » Вів, 19 липня 2016, 15:09

Lyubomyr писав: Астра на блєхах, чи мрг-шник не знаю, але вів себе на трасі як він самий, думав мабуть що в себе "вдома", на кордоні.
та там завжди хтось попадається,тільки ти не біжиш писати сюда про трафік на наших номерах ;)

смотри не перепутай
1 мргшники перекрили кордон - скоти,бидло,уйопки
2 поляки стайкують (кордон паралізовано) - боги,вміють добиватись свого,черга в 12 годин це ніщо,красавчики,підтримуюю їх
Пі по новому

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 19 липня 2016, 15:15

Doktor писав: смотри не перепутай
2 поляки стайкують (кордон паралізовано) - боги,вміють добиватись свого,черга в 12 годин це ніщо,красавчики,підтримуюю їх
1) Бидло перекрило незаконно державну дорогу з вимогою дати можливість нормально красти, порушувати закони, не працювати, не сплачувати податки.
2) Працівники митниці влаштували страйк на своєму робочому місці, з вимогою не відбирати в них можливість законно працювати, сплачувати податки, наповнювати бюджет своєї країни.
Складний вибір... хто ж них кончене бидло, а хто ні.

Doktor

Повідомлення Doktor » Вів, 19 липня 2016, 15:22

Bohdan, доведу до твого відому що митникам страйкувати заборонено законом ;) тому краще іноді жувати
Bohdan писав: Складний вибір... хто ж них кончене бидло, а хто ні.
тобто коли страйкує польський пан то ти готовий вмирати в чергах і сцяти в баночку,а коли страйкують твої співгромадяни ти їх не маєш навіть за людей :facepalm
Пі по новому

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 19 липня 2016, 15:32

Doktor писав: тобто коли страйкує польський пан то ти готовий вмирати в чергах і сцяти в баночку,а коли страйкують твої співгромадяни ти їх не маєш навіть за людей
Ти мабуть тупий, тому повторю:
Bohdan писав: Бидло перекрило незаконно державну дорогу з вимогою дати можливість нормально красти, порушувати закони, не працювати, не сплачувати податки.
Bohdan писав: Працівники митниці влаштували страйк на своєму робочому місці, з вимогою не відбирати в них можливість законно працювати, сплачувати податки, наповнювати бюджет своєї країни.
Якби з польської сторони, контрабандисти заблокували митницю з вимогою відкрити коридор для контрабанди, вони були б таким же конченим бидлом як мргешники.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Вів, 19 липня 2016, 15:44

Doktor писав: cat-yellow,
так хто тепер винуватий черги знову є,я коли їздив то на раві зразу талон брав,а тут черга ще більша,мрг нема, так хто тепер винний?
чому не обсираєш совїх корешів польських митників які не хочуть працювати?

А де ти бачиш черги?
Я навпаки бачу суттєве їхнє зменшення.

Мало того, люди, які таскали товар у великій кількості, переправляючи його на підсадку людьми з картами МРГ - носяться тепер по Червонограду і шукають тих, хто має візи, бо товар був куплений, але стоїть під границею, розтамажувати не хочуть, а МРГ-шніки соснули...

Ну от помучаться так трохи і перестануть таскати.

А митники польські для мене такі ж карєша, як для тебе Пугачова - мама....

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Вів, 19 липня 2016, 15:47

Doktor писав: смотри не перепутай

ти я бачу хорий трохи... і навіть не бачиш різниці між:

- страйкують державні працівники (уточню для тебе - я про польських митників, щоб ти не подумав, що то я про твоїх карєшей спасатєлєй економіки). Максимум, що собі дозволяють - це саботаж...

- дебоширять [цензура], яким на законних підставах інша держава зупинила право пересікати кордон і таскати контрабас тоннами, при цьому дозволяють собі нищити майно громадян інших держав.

Novel

Повідомлення Novel » Вів, 19 липня 2016, 15:48

cat-yellow,

Як завжди в "точку"! ))

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Вів, 19 липня 2016, 15:52

Bohdan писав: Якби з польської сторони, контрабандисти заблокували митницю з вимогою відкрити коридор для контрабанди, вони були б таким же конченим бидлом як мргешники.
+1

Doktor, Італійський страйк? Ні, не чув...

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 19 липня 2016, 16:47

Doktor писав: так черги знову зявляються на кордонах.... мргшників нема... де заритий пес,хто тепер винуватий

Код: Виділити все

КПП Шегині/Медика
Автомобільної черги немає зовсім. Навіть на нейтральній.
На пішому переході черга 5-10 осіб.
https://www.facebook.com/groups/govarta1/?fref=nf

andreyclk
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 63 рази

Повідомлення andreyclk » Вів, 19 липня 2016, 19:54

cat-yellow, Для нього одне поняття страйку-то перекрити дорогу свому сусіду.Він ж не везе сигарет то чого сусід має везти товар офіційно?!

Doktor

Повідомлення Doktor » Чет, 21 липня 2016, 09:07

cat-yellow писав: Мало того, люди, які таскали товар у великій кількості, переправляючи його на підсадку людьми з картами МРГ - носяться тепер по Червонограду і шукають тих, хто має візи, бо товар був куплений, але стоїть під границею, розтамажувати не хочуть, а МРГ-шніки соснули...

Ну от помучаться так трохи і перестануть таскати.
ага і тоді всі товари стануть, ще дорожчі. до речі ти вважаєш бидлом поляків які тащуть з україни печиво,колу,пиво і паливо до себе?

я щось не розумію твоєї логіки,люди крутятьться заробляють гроші, а тобі все погано :facepalm
cat-yellow писав: Doktor, Італійський страйк? Ні, не чув...
суть проста, 1.5 дні коли був перекритий кордон твій пукан підгорав так, що аж темніло в 12 ночі,мргшникам позволили не перетинати і все ніхто вже не страйкує ;)
але за те, ти згодний стояти 12 годин в черзі по пани собі вже 2 місяць страйкують і тебе це ні краплі не засмучує,ти їх розумієш і поважаєш а власних громадян зневажаєш і ненавидиш
Пі по новому

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Чет, 21 липня 2016, 09:14

Doktor,
Doktor писав: суть проста, 1.5 дні коли був перекритий кордон твій пукан підгорав так, що аж темніло в 12 ночі,мргшникам позволили не перетинати і все ніхто вже не страйкує ;)
але за те, ти згодний стояти 12 годин в черзі по пани собі вже 2 місяць страйкують і тебе це ні краплі не засмучує,ти їх розумієш і поважаєш а власних громадян зневажаєш і ненавидиш

Суть ше простіша: в тебе не вистарчає сили прочитати уважніше, подумати ширше і подивитись далі, ніж твоя дупа... Тому двічі я тобі пояснювати нічого не буду.

Йди паяй кульки і пакуй Омегу. В тебе то єдине, я так розумію, що в житті получається.

Doktor

Повідомлення Doktor » Чет, 21 липня 2016, 09:16

cat-yellow, слів зіщітан ;)
Пі по новому

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Чет, 21 липня 2016, 09:21

Зображення

xxfOxx
Ім'я:fOx

Повідомлення xxfOxx » Чет, 21 липня 2016, 11:00

cat-yellow, :beer красава

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Чет, 21 липня 2016, 11:04

Соррі що знову про "нема роботи". Знайомий знайомого шукав плиточника. Обдзвонив 37 номерів. Або зайняті, або на відпочинку, або беруть цілий об'єкт.
37 номерів, Карл! Але да, краще нити що нема роботи і контрабасити. Це простіше ніж включити голову чи вимазати трохи руки :facepalm

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Чет, 21 липня 2016, 11:23

pikach00, то не просто простіше, то ше і кайфовіше і пацани уважают... провіз і всьо, а поняття якості робіт чи послуг відсутнє... ну то таке

але є ше інша проблєма в контрабасниках - якщо інші структури, які ведуть бізнес, ще хоча б хоч якісь податки платять в бюджет, з яких з гором-пополам покращується інфрасрукура, то контрабасники ніфіга не платять, але 1) в свою чергу використовують нещадно ту інфрастурукуру, яка доглядається за рахунок інших платників податків, 2) тупо вбивають можливість легально вести бізнес в суміжніх сферах торгівлі тим, хто це хоче...
наведу приклад: в одному відомому будівельному проекті в нашому місті (кілька будинків мають) більшість елементів для будівництва (особливо оздоблювальні матеріали, кабелі, всяка техніка ібо там закос під бізнес-клас, + ше інша чухня) везеться тупо контрабасом і канєшно в першу чергу через тих човників емергешних... канєшно шо забудовник на тому економить...
але є одне але: інші підряники, які роблять ті роботи чисто і офіційно і з гарантією -в прольоті, і як результат покупець квартири отримує специфічний об'єкт, шо коли чуть шо то і толком не пред'явиш комусь шось....
крім того, квартири продають за ринковою ціною, так шо кінцевий покупець нічого дешевше через той контрабас не получає - просто наживаються більше власники будови :sing
і так можна продовжувати :facepalm :facepalm :facepalm

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Чет, 21 липня 2016, 11:58

я просто залишу це тут
а вже кожен сам для себе висновки зробить
(дуже цікаво буде подивитись на ту саму інформацію після 2 серпня)
Вкладення
Screen Shot 2016-07-21 at 12.47.10.png
Screen Shot 2016-07-21 at 12.56.33.png
Screen Shot 2016-07-21 at 12.56.45.png

Doktor

Повідомлення Doktor » Чет, 21 липня 2016, 12:16

pikach00 писав: Соррі що знову про "нема роботи". Знайомий знайомого шукав плиточника. Обдзвонив 37 номерів. Або зайняті, або на відпочинку, або беруть цілий об'єкт.
37 номерів, Карл! Але да, краще нити що нема роботи і контрабасити. Це простіше ніж включити голову чи вимазати трохи руки

та а твій знайомий шукав чим подешевше чи елітних майстрів? бо ті всі афігенні раскази закінчуються на ціні питання,де за 100 грн хочуть щоб ще той майстер їсти дома зварив ;)

Felix, за той час коли з країни крадуть не мільйонами, а мільярдами ти далі думаєш що є лошки які будуть працювати зранку до ночі за 3 тисячі грн?
з часів майдану збанкрутувало 84 фінансові установи, а нац банк видавав всім на ліво на право реструктуризації і всі гроші давно в офшорах,і там мільярди доларів українців ;)
а ахметка далі собі гуляє по києву, а хлопці гинуть на даунбасі бо їм забороняють відстрілюватись,а винувати мргшники ;)
Пі по новому

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей