Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Гбо на газовику львів
-
- Ім'я:Andu
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Було це минулого літа , шукав де встановити ГБО,вибрав газовик той що на зеленій,хотів щоб поставили балон Stako,форсунки хана,редуктор Kme це те що порадили друзі.Загнав авто озвучив бажання ,що хочу,мені назвали ціну в 520 євро... поставили швидко,потім вияснив,що редуктор стоїть томасетто(з ним я змирився ,почитав відгуки про нього),форсунки так і не зрозумів які стоять ,бо поставили їх так близько до колектора що побачити,що на них написано було не можливо,балон підозрілий так ніби користований,або взагалі якийсь нашого виробника,самі дешеві шланги,і звичайно блок управління поставили STAG це взагалі польща.зараз дивлюся і такий комплект установки коштує 300 євро.Машину продав,але накатав 20000тис,впринципі установка не підводила,фільтр тільки міняв,але то що розвели ,то настоящі гавнюки,не раджу цю контору.
-
- Ім'я:Саша
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 29 рази
Re: Гбо на газовику львів
А чого зараз згадав?
Просто минулої весни в них хотів жінці ставити на машину - форси хана, редуктор КМЕ, комп Зеніт, шланги вроді Фаро - одним словом все на рівні і ціна була десь до 550 евро. Просто в них була черга більше місяця тому поставив у інших.
Да і сам заїжджав раз туда фільтра міняти - ніби все ок, поміняли, компом глянули і щось там на редукторі підкрутили ( вроді тиск завеликий був ).
Просто минулої весни в них хотів жінці ставити на машину - форси хана, редуктор КМЕ, комп Зеніт, шланги вроді Фаро - одним словом все на рівні і ціна була десь до 550 евро. Просто в них була черга більше місяця тому поставив у інших.
Да і сам заїжджав раз туда фільтра міняти - ніби все ок, поміняли, компом глянули і щось там на редукторі підкрутили ( вроді тиск завеликий був ).
Настільні ігри Така Мака :
https://www.takamaka.com.ua/
https://www.takamaka.com.ua/
-
Просто збираюся на нове авто ставити,і зрозумів що то шахраї там працюють,бо за той комплект що вони мені тоді поставили коштує не більше 300 євро.
- sashalvov
- Ім'я:САША
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Ставив на Газовику знакомий на Газель. Приїхав до мене похвалитися я глянув а вони поставили бу балон а заплатив як за новий це був той час коли повар ще працював на газовику. Поїхав він на другий день і вибив гроші за бу балон.MIB писав:Просто збираюся на нове авто ставити,і зрозумів що то шахраї там працюють,бо за той комплект що вони мені тоді поставили коштує не більше 300 євро.
Я в них ставив на 2-ві Газелі гбо і все було добре просто я стояв біля них і контролював. На всіх сервісах стараюся бути біля машини і контролювати роботу.
- sashalvov
- Ім'я:САША
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Краще ставити ГБО на Пластова 7
Я там і редуктор міняв і завжди фільтра міняю.
Я там і редуктор міняв і завжди фільтра міняю.
-
В мене все було робоче,але вийшло що я переплатив їм за установку,бо польша коштує 300 євро,а б/у балон то руки треба відламувати,він же в середині може бути весь посипиний і ржавий
- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 3 рази
Це типова ситуацiя. Менi на вестгазi теж поставили бу балон, хоча людина коли ставить гбо по замовчуванню вважаэ, що все ставлять нове. При цьому нiхто про це не попереджаэ. На гросгазi теж таке було, але потiм замiнив на новий. Це не нормально.MIB писав:В мене все було робоче,але вийшло що я переплатив їм за установку,бо польша коштує 300 євро,а б/у балон то руки треба відламувати,він же в середині може бути весь посипиний і ржавий
- AndriyLD
- Подякували: 3 рази
на рахунок стану балона ззовні і всередині:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей