На скільки, на 50 км?bodik01 писав:Нормальне. Але на шелі у мене все рівно пробіг більший виходить.Sviatoslav писав:ОККО біля БТІ на Липинського нормальне?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На скільки, на 50 км?bodik01 писав:Нормальне. Але на шелі у мене все рівно пробіг більший виходить.Sviatoslav писав:ОККО біля БТІ на Липинського нормальне?
Мені так раз перелили на укр нафті за мостом (Рясне2) балон 52л , ми з заправщиком затринділися і влилося 53 якшо непомиляюся. Я не хотів кіпішувати ,думаю ладно глянем скільки виїзджу,преважно заливаю 45 щоб подушка лишалася повітряна. І шо ви думаєте відїздив як на 45ти літрах...ugine31 писав:в Одесі є заправки газові так, називаються ЕГАЗ
якось там до повного вирішив заправитись разок.
в балоні мало бути пару літрів газу (як газуеш до вже переходило на бенз, але холості тримало)
в 42л бало влізло 43,5л
пояснив заправщику шо то нагле наїпалово і кажу давай когось викликай. шось пояснювати мені хотів про температуру, про ше якийсь брєд. карочє нкого викликати не хотів.
я запропонував варіант що я плачу за 40 л як і мало влізти і дозобаченя. ВІН ПОГОДИВСЯ. значит дійсно переливають і не хотів розборок, я так зрозумів
На повному баці 35л. різниця пробігу близько 30-35 км. ХЗ чому так, маршрути однакові.Anix писав:На скільки, на 50 км?bodik01 писав:Нормальне. Але на шелі у мене все рівно пробіг більший виходить.Sviatoslav писав:ОККО біля БТІ на Липинського нормальне?
zelja писав: Мені так раз перелили на укр нафті за мостом (Рясне2) балон 52л , ми з заправщиком затринділися і влилося 53 якшо непомиляюся. Я не хотів кіпішувати ,думаю ладно глянем скільки виїзджу,преважно заливаю 45 щоб подушка лишалася повітряна. І шо ви думаєте відїздив як на 45ти літрах...
курмановича-рудненська, там є вивіскаRULES писав:Підкажіть будь-ласка, де у Львові знаходиться заправка побутових балонів пропан-бутаном? Чув, що десь на Левандівці, але Гугл про це нічого не знає
Дякую!winn3r писав:курмановича-рудненська, там є вивіскаRULES писав:Підкажіть будь-ласка, де у Львові знаходиться заправка побутових балонів пропан-бутаном? Чув, що десь на Левандівці, але Гугл про це нічого не знає
Шось не знайшов її на Google Street viewІнженер писав:RULES, На Вул.Сяйво бачив рекламу про газ...Заїзд як на територію керамічного заводу.
заправлявся вчора там,динаміка на їхньому газі набагато краща ніж на укрнафтіwinn3r писав:курмановича-рудненська, там є вивіскаRULES писав:Підкажіть будь-ласка, де у Львові знаходиться заправка побутових балонів пропан-бутаном? Чув, що десь на Левандівці, але Гугл про це нічого не знає
а яка ціна за літр?RED писав:заправлявся вчора там,динаміка на їхньому газі набагато краща ніж на укрнафтіwinn3r писав:курмановича-рудненська, там є вивіскаRULES писав:Підкажіть будь-ласка, де у Львові знаходиться заправка побутових балонів пропан-бутаном? Чув, що десь на Левандівці, але Гугл про це нічого не знає
10.50 грнwinn3r писав: а яка ціна за літр?
та що ти кажеш, бімба, на другий раз лиши в баку 30 літрів і напишеш скільки влізло на заправці, дуже цікаво, думаю всі погодяться.Петро писав: Балон на 55 л,хотів залити 40 л,влізло до повного 38 л.Заправляв на окко,проїхав 600 км і газ ше є![]()
Значить в баку було десь 8-10 л
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей