andreyclk писав: шо ти чекав нашестя?
а як же
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andreyclk писав: шо ти чекав нашестя?
Сьогодні на Городоцькій Туарег на бляхах і поліцаї ззаду стояли і щось невеселі були бляхарі.Sviatoslav писав: Шось у Львові не бачу нашестя X5 по 5 тищ
на резину не хватило і оріджінал дворнікиСАХАР писав: щось невеселі були бляхарі.
А шо сі стрєсло? Ти порішав?Петро писав: Вже не вийдуть
Doktor писав:12 годин в черзі я ніколи не стояв, коли було мрг
і не кажи :)))Dexter писав:Doktor писав:12 годин в черзі я ніколи не стояв, коли було мрг![]()
![]()
шо то дурне тільки не ліпить тут, шоб своїх братів мрг-шників відбілити
Ну я вкурсі що є хитровиграні, які лізуть без черги, розвертаються на нейтральній і зразу назад. Вони справді ніколи не стояли. А нам ти можеш не розказувати які черги були поки то бидло шастало кожен день з папіросами. Ми всі побачили на наступний же день після відміни мрг і після того як розігнали ту бикоту протестуючу, що кордони були ПУСТІ! Перетинались за хвилини, а не години. І не важливо зренку, вдень чи вночі.Doktor писав: Та та 12 годин в черзі я ніколи не стояв, коли було мрг
розвернешся десь на нейтральній я тобі дам медалькуBohdan писав: розвертаються на нейтральній і зразу назад.
ти то чого тут в темі виписуєш? і так на газ грошей нема щоб навіть до тої польщі доїхати,я вже мовчу про візуDexter писав: шо то дурне тільки не ліпить тут, шоб своїх братів мрг-шників відбілити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей