Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ТМ «Балтіка 0 Безалкогольне» окультурює українських водіїв
zhyvchek
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
ТМ «Балтіка 0 Безалкогольне» окультурює українських водіїв

Повідомлення zhyvchek » Пон, 23 червня 2008, 01:06

C 15 травня в Україні працює програма «Я за культуру на дорогах», яку ініціювала ТМ «Балтіка 0 Безалкогольне». Мета програми - поліпшити поведінку українських водіїв на дорогах.

Багато водіїв скаржаться, оточуючі не дотримують правила дорожнього руху, але чомусь рідко хто визнає себе не правим. Потрібно з чогось починати, а саме - з себе. Саме таку позицію пропонує зайняти водіям ТМ «Балтіка 0 Безалкогольне», почавши програму «Я за культура на дорогах».

Програма «Я за культуру на дорогах» стартувала 15 травня цього року. Це масштабна інформаційна кампанія по пропаганді культурної поведінки на дорогах. Основні повідомлення програми - «Не підрізай!», «Не розмовляй за кермом!», «Поступися дорогою пішоходові!», «Дотримуй дистанцію!». Будь-який водій, якому не байдужа тема проекту може підтримати його, узявши спеціальну наклейку на стійках в АЗС.

11 червня в рамках програми був проведений круглий стіл, на якому експерти обговорювали ситуацію, що склалася, на українських дорогах, шукали шляхи поліпшення поведінки водіїв. Модератором дискусії виступив Олексій Мочанов, відомий телеведучий і автогонщик. Своїми пропозиціями по підвищенню культури водіння з журналістами поділилися співачка Олена Вінницька, журналіст і аналітик Єгор Соболєв, провідний фахівець із страхування СК Allianz Ігор Запорожец, відомий бізнесмен і мотоспортсмен Сергій Грігоровіч.

«Порушення правил дорожнього руху, неповага до інших водіїв і пішоходів, легковажне відношення до дороги - на жаль, така поведінка стала нормою для українських водіїв. «Балтіка 0 Безалкогольне» - улюблене пиво автомобілістів, ініціює проект, який дасть привід учасникам дорожнього руху задуматися над своєю поведінкою і змінити ситуацію на кращий», - говорить Олена Маркова, менеджер по зв'язках з громадськістю групи підприємств ВВН Україна.

Зневажливе відношення багатьох водіїв до власної безпеки часто закінчується плачевно не тільки для них, але і для тих, що оточують. За статистикою основними причинами ДТП з вини водіїв є перевищення швидкості, порушення правил проїзду пішохідних переходів і перехресть, виїзд на смугу зустрічного руху і управління автомобілем в нетверезому стані. ТМ «Балтіка 0 Безалкогольне» закликає всіх водіїв зберігати завжди тверезу голову, адже навіть досвідчений автомобіліст може не справиться з ситуацією під впливом алкоголю.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей