Риспектg0nzales писав: тільки для зустрічних лишаю місце, якщо комусь треба буде завернути, аби не затримували вони потік.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Риспектg0nzales писав: тільки для зустрічних лишаю місце, якщо комусь треба буде завернути, аби не затримували вони потік.
Так нікого не пропускай,ти царь доріг.Як мене бісять на трасі мудаки які їдуть впритик до машини спереду.Принципово шоб не вліз ніхто.А ПДР вивчити то для лохів.AndrewK писав:Чорд. Сміттєвозки також пропускайте. Бо вони на роботі, їм всім треба
MAECTP0 писав: я за ним в машині. Швидка на жовтий проскочила, хоч і без сигалок, я занею. Мене починає блокувати вумник на авео. Я з вікна показую що за швидкою.
andreyclk писав: Liuskywalker, Тобі років скільки? Ти точно знайомий з нашою медициною?
а "Венбест" з жовтими люстрами кістьми ляжуть на амбразури зі своїми "теренами" і газошумовими пукавками ?andreyclk писав: Сказали постріляєм в повітря і поїдем
Поїхав так бо навіть не знав де та лікарня. Боявся потім довго шукати.Liuskywalker писав: ПеС (попереджаючи реверсне бризкання слиною і жовчю на тему "сімї в тебе немає" ): я двічі був в такій ситуації . Але за швидкою не їхав
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 5 гостей