А де в тому проміжку суд і очікування 10 діб на отримання постанови? Чи по європротоколу оформлялися?Fokysnik писав: 09.02.2016 Експертна оцінка, рахунок від СТО
20.02.2016 Виплата від страхової згідно рахунку на СТО
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Яка страхова виплачує? (Власний досвід)
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- Sviatoslav
- Номер:файний
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Яка страхова виплачує? (Власний досвід)
Fokysnik, круто, вітаю!
Теж приглядуюсь до уніки, зараз в PZU страхуюсь поки
Теж приглядуюсь до уніки, зараз в PZU страхуюсь поки

У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
- Fokysnik
- Ім'я:Юрій
g0nzales, От в цьому і прикол і приємний шок :)
Оформляли поліцейські, склали схему, виписали винуватцю постанову зі штрафом, забрали водійське посвідчення, дали тимчасове посвідчення.
По європротоколу не виходило, бо у винуватця машина в кредиті і є ще каско від іншої страхової. Його аж трохи шкода.
А страхова по цивілці тільки чекали на довідку про ДТП від ДАІ.
Суду походу ще не було, принаймні мені ніяких рекомендованих листів ще не приходило.
Пошкодження невеликі, ситуація однозначна і очевидна, є запис реєстратора на якому все чітко видно, винуватець вину визнає.
В страховій зразу казали, що суду мабуть чекати не будемо. Але зразу в це якось не вірилось. Поки з інтервалом в кілька годин не прийшло смс про виплату від Уніки і не подзвонили з СТО, що рахунок оплачений.
От такий от приємно шокуючий досвід
Всім би так і завжди би так
Sviatoslav, дякую!
Оформляли поліцейські, склали схему, виписали винуватцю постанову зі штрафом, забрали водійське посвідчення, дали тимчасове посвідчення.
По європротоколу не виходило, бо у винуватця машина в кредиті і є ще каско від іншої страхової. Його аж трохи шкода.
А страхова по цивілці тільки чекали на довідку про ДТП від ДАІ.
Суду походу ще не було, принаймні мені ніяких рекомендованих листів ще не приходило.
Пошкодження невеликі, ситуація однозначна і очевидна, є запис реєстратора на якому все чітко видно, винуватець вину визнає.
В страховій зразу казали, що суду мабуть чекати не будемо. Але зразу в це якось не вірилось. Поки з інтервалом в кілька годин не прийшло смс про виплату від Уніки і не подзвонили з СТО, що рахунок оплачений.
От такий от приємно шокуючий досвід

Всім би так і завжди би так

Sviatoslav, дякую!
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
О, тоді це супер, на диво нормальна страхова. Вітаю з легким вирішенням неприємної ситуації!Fokysnik писав:В страховій зразу казали, що суду мабуть чекати не будемо. Але зразу в це якось не вірилось. Поки з інтервалом в кілька годин не прийшло смс про виплату від Уніки і не подзвонили з СТО, що рахунок оплачений.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Покарання (штраф і т.д.) суд визначає, поліція складає протокол, а не постанову.Fokysnik писав: виписали винуватцю постанову зі штрафом
Ти потерпілий - чого тебе викликати!?.Fokysnik писав: принаймні мені ніяких рекомендованих листів ще не приходило
Досвід дійсно приємний!!!
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- Fokysnik
- Ім'я:Юрій
Винуватий, збрехав.may писав: поліція складає протокол, а не постанову
Тепер поліція виписує постанову зі штрафом за загальні порушення: проїзд на червоне світло, неправильну парковку і т.д. А якщо порушення будуть розглядати в суді (водіння в нетверезому вигляді або ДТП), тоді виписують протокол.
Так суд же визначає хто винуватий в ДТП...may писав: чого тебе викликати!?

А якщо обоє порушували ПДР, а якщо ніхто не визнає своєї вини, а якщо дорожня ситуація не однозначна, свідки, докази і т.д.
Добре, коли все чітко і просто, а загалом з нашими судами можна легко з потерпілого стати винуватим.
Чи я щось неправильно розумію?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
По ідеї лист з суду тобі і не прийде
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Від себе додам, що СК Домінанта до кінця цього року 99%, що не доживе, а також пропущено ще Київ РЕ, Дніпроінмед, які щороку показують погані показники.Нацкомфінпослуг назвав найгірші страхові компанії України 2015 року
Найчастіше в 2015 році українці скаржилися на такі страхові компанії, як "Українська транспортно-страхова компанія" – всього 695 скарг по суті, що на 205% більше в порівнянні з 2014 роком, Українська охоронно-страхова компанія (548, + 20%), “Оранта” (372, -78%), “Еталон” (184, + 12%), “Провідна” (119, -51%), “Домінанта” (115, + 475% ), “Аска” (92, -66%) та СК “Нова” (95, + 265%).
Про це повідомляє прес-служба Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах ринків фінансових послуг.
Протягом 2015 року в відомство надійшло 5022 звернень та скарг фізичних і юридичних осіб, що на 3194 звернень менше, ніж за 2014 рік. У відомстві підрахували, що найбільше (61,8% звернень) стосувалися невиконання або неналежного виконання страховими компаніями зобов’язань за договорами ОСАГО для прийняття рішення про виплату або відмову у виплаті страхового відшкодування та / або невиплати страхового відшкодування та пені.
“19,2% звернень стосувалися питань з добровільних видів страхування, за розміром страхового відшкодування, термінів прийняття рішення про виплату або відмову у виплаті страхового відшкодування та виплати страхового відшкодування, роз’яснень норм законодавства та договору добровільного страхування, інше”, – сказано в повідомленні.
Ще 13,7% клієнтів скаржилися на дії страхових компаній, у яких анульовано (відкликано) ліцензії, або ж на дії страховиків, які виключені з Державного реєстру фінансових установ.
Найрідше, в 5,3% випадків, клієнти писали повторні скарги, подяки, заяви про відкликання звернення або ж взагалі зверталися не за адресою.
Джерело: Нацкомфінпослуг
Тут остання статистика від МТСБУ
http://www.mtsbu.ua/files/3_2015_17_12.pdf
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Vexler
- Контактна інформація:
З вищенаведеного списку поганих СК, "перша пішла" як то кажуть:
МТСБУ закликає споживачів не укладати договори з СК "Нова", а страхових агентів - повернути бланки, виданих їм полісів
27.04.16
МТСБУ закликає споживачів не укладати договори з СК "Нова", а страхових агентів - повернути бланки, виданих їм полісів
27.04.16

http://www.mtsbu.ua/ua/presscenter/news/116671/За останній час в МТСБУ значно збільшилась кількість скарг від потерпілих на відсутність за місцем знаходження СК «Нова». Працівниками МТСБУ була проведена виїзна перевірка, в ході якої було підтверджено даний факт. Відсутність страхової компанії за місцем знаходження є прямим порушенням Ліцензійних умов, а наслідком такого порушення має бути позбавлення компанії ліцензії Нацкомфінпослуг. Крім того СК «Нова» має заборгованість перед фондами МТСБУ і якщо протягом двох місяців така заборгованість не буде погашена, компанія втратить статус асоційованого члена МТСБУ. Термін погашення заборгованості спливає в кінці квітня місяця.
Зважаючи на це, радимо утриматись від укладання договорів ОСЦПВ з СК "Нова", оскільки існує ризик неможливості в подальшому виконання нею своїх зобов`язань. Страхових агентів, що мають в розпорядженні бланки полісів ОСЦПВ, видані СК "Нова" просимо повернути в компанію всі залишки бланків, а в разі неможливості такої передачі, повідомити про це МТСБУ та утриматись від укладання договорів за такими полісами.
В той же час нагадуємо, що відповідно до ст. 52 Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» (далі Закон) страховик, членство якого припинено, зобов'язаний виконати свої зобов'язання згідно з укладеними ним договорами обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності.
У разі невиконання СК «Нова» своїх зобов’язань згідно з Законом МТСБУ виконує зобов’язання страховика за внутрішніми договорами страхування у разі недостатності коштів та майна страховика – учасника МТСБУ, що визнаний банкрутом та/або ліквідований (пп. «ґ» п.41.1 ст.41 Закону).
Таким чином, у випадку, якщо:
- «СК Нова» буде визнано у встановленому Законом порядку банкрутом;
- коштів та майна страховика не вистачить для задоволення зазначених вище вимог, що буде підтверджено затвердженим Господарським судом ліквідаційним балансом страховика
МТСБУ здійснить всі регламентні виплати по зобов’язаннями СК «Нова» за договорами ОСЦПВ.
- jetros
- Ім'я:Ростислав
- Номер:ROS
- Дякував (ла): 6 рази
З власного досвіду. СК "Дністер" після ДТП виплатила по страховці за 10 днів!
Мокнут мешти, мокнут сподні
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
PZU нормально виплачує з досвіду.
А хто що скаже про ТАС?

А хто що скаже про ТАС?

- Vexler
- Контактна інформація:
jetros, CК "Дністер" не має ліцензії по "автоцивілці", вони продають чужі поліси. Хіба йде мова про каско.
Speedo, платять, але часто в останні дні відведені законодавством, тобто на 90 день, або декілька днів після.
Speedo, платять, але часто в останні дні відведені законодавством, тобто на 90 день, або декілька днів після.
- mazhor_chik
- Ім'я:Ігор
- Номер:АТ 8400 ВМ
- Контактна інформація:
Сьогожны потрапив у ДТП (винен не я)
власне страхывка в мене є, дійсна до 15 жовтня
Але зроблена коли машина була на Івано-Франківській реєстрації
Дзвонили до страховика винуватця - він сказав що або я робою страхівку,і ми завтрашнім числом складаємо європротокол,або Поліція виписує штраф за відстуність стразхівки і все
Я погодився на перший варіант
Хоча, мені всі кажуть що моя страхівка дійсна,поки не закінчиться
як поступити?
власне страхывка в мене є, дійсна до 15 жовтня
Але зроблена коли машина була на Івано-Франківській реєстрації
Дзвонили до страховика винуватця - він сказав що або я робою страхівку,і ми завтрашнім числом складаємо європротокол,або Поліція виписує штраф за відстуність стразхівки і все
Я погодився на перший варіант
Хоча, мені всі кажуть що моя страхівка дійсна,поки не закінчиться
як поступити?
- Vexler
- Контактна інформація:
mazhor_chik, згідно законодавства
у винуватця яка СК?
Тобто в теорії він діючий, але по факту нам з ГО ще давніше приходиило роз`яснення: діючий за умови актуальності номерного знаку.Стаття 20-1. Чинність договору страхування у разі зміни
власника забезпеченого транспортного засобу
20-1.1. У разі зміни власника забезпеченого транспортного
засобу договір страхування зберігає чинність до закінчення строку
його дії.
20-1.2. У разі відчуження забезпеченого транспортного засобу
права та обов’язки страхувальника переходять до особи, яка
прийняла такий транспортний засіб у свою власність.
20-1.3. У разі смерті страхувальника - фізичної особи його
права та обов’язки за договором страхування переходять до осіб,
які одержали забезпечений транспортний засіб у спадщину.
20-1.4. Якщо страхувальник - юридична особа припиняється і
встановлюються його правонаступники, права і обов’язки
страхувальника за договором страхування переходять до
правонаступника.
{ Закон доповнено статтею 20-1 згідно із Законом N 5090-VI
( 5090-17 ) від 05.07.2012 }
у винуватця яка СК?
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Винуватцю дтп страхова гроші виплачує чи ні
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
-
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
ТАС по європротоколу виплата до 10 днівSpeedo писав:PZU нормально виплачує з досвіду.
А хто що скаже про ТАС?![]()
- Vexler
- Контактна інформація:
Петро, виплата по автоцивілці проходить лише в 1 сторону. СК винуватця оплачує лише ремонт авто потерпілого, а винуватець ремонтує своє авто за власні кошти.
- volodimir1975
- Ім'я:Володя
- Дякував (ла): 4 рази
Тігіпко перереєстрував свою страхову групу на кіпрський офшор
Понеділок, 18 липня 2016, 12:25
Версія для друкуКоментарі2
Нацкомфінпослуг надала дозволи кіпрській компанії Bailican Limited на опосередковане придбання 99,9559% статутного капіталу ПАТ "СГ "ТАС" і 99,9764% статутного капіталу ПАТ" СК "ТАС".
Про це йдеться у повідомленні страхової групи ТАС.
"Опосередковане придбання буде здійснюватися шляхом придбання компанією Bailican Limited, яка входить до Групи "ТАС", акцій компанії Tas Overseas Limited (Кіпр), що є мажоритарним акціонером обох страхових компаній", - повідомляє компанія.
"Таким чином, в результаті запланованого структурування активів Групи "ТАС" кінцевий бенефіціарний власник обох страхових компаній не зміниться", - йдеться у повідомленні.
Власником обох компаній є екс-віце-прем'єр Сергій Тігіпко. Він також є головою правління та головним акціонером "ТАСкомбанку".
Понеділок, 18 липня 2016, 12:25
Версія для друкуКоментарі2
Нацкомфінпослуг надала дозволи кіпрській компанії Bailican Limited на опосередковане придбання 99,9559% статутного капіталу ПАТ "СГ "ТАС" і 99,9764% статутного капіталу ПАТ" СК "ТАС".
Про це йдеться у повідомленні страхової групи ТАС.
"Опосередковане придбання буде здійснюватися шляхом придбання компанією Bailican Limited, яка входить до Групи "ТАС", акцій компанії Tas Overseas Limited (Кіпр), що є мажоритарним акціонером обох страхових компаній", - повідомляє компанія.
"Таким чином, в результаті запланованого структурування активів Групи "ТАС" кінцевий бенефіціарний власник обох страхових компаній не зміниться", - йдеться у повідомленні.
Власником обох компаній є екс-віце-прем'єр Сергій Тігіпко. Він також є головою правління та головним акціонером "ТАСкомбанку".
Людина і справді схожа на мавпу: чим вище вона вилазить, тим помітніша гола задниця
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
По КАСКО виплачує.Петро писав:Винуватцю дтп страхова гроші виплачує чи ні
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
may, каско нема

xenum.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей