Ну я навів аргументи стосовно даного факту. Податки від 30 до 50% зарплати+на нерухомість+на надприбутки+на прибутки закордоном+на природній газ, сірку, атомну енергетику і т.д. Думаю цього достатньо для оплати лавочок і води в крані.Sviatoslav писав: ні ні, це комунізм на думку деяких персонажів
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
- Bohdan
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
Bohdan писав: Ну я навів аргументи стосовно даного факту. Податки від 30 до 50% зарплати+на нерухомість+на надприбутки+на прибутки закордоном+на природній газ, сірку, атомну енергетику і т.д. Думаю цього достатньо для оплати лавочок і води в крані.
нешариш, треба заплатити 200+ грн на єдиному на 1-2 групі чи 3-5% на третій і хотіти все і зараз, а якщо податки вищі зроблять кричати про загибель малого бізнесу

- Bohdan
xxfOxx, А ще кожен продавець в Сільпо, прийомщик на Новій Пошті і т.д. без освіти має заробити за 2 роки на нову машину С-класу, за 5 на квартиру, на пенсію в 45 і пенсію 1000$
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Ну шо комуняки, коли вже ковбаса по 2.20 буде?
а Х-5 за 5 тисяч?
а Х-5 за 5 тисяч?
Impossible is Nothing
- xxfOxx
Bohdan писав: xxfOxx, А ще кожен продавець в Сільпо, прийомщик на Новій Пошті і т.д. без освіти має заробити за 2 роки на нову машину С-класу, за 5 на квартиру, на пенсію в 45 і пенсію 1000$
не, то тре працювати, тре так щоб без роботи, кожному хто корінний, дати машину і потяг пального, але тре під будинок(машину привозити) бо кудись дупу підняти важко

- Sviatoslav
- Номер:файний
Bohdan писав: І як ті шведи терплять ту злочинну владу?
не забувай, що зарплати і річні декларації кожного податківця та чиновника в Швеції є у відкритому доступі, що автоматично зробило злочинну владу (як ти виразився) прозорою. Звідси випливає доцільність такого розміру податків, оскільки соціалістична модель потребує такого оподаткування, це нормально цілком.
Bohdan писав: Ну я навів аргументи стосовно даного факту. Податки від 30 до 50% зарплати+на нерухомість+на надприбутки+на прибутки закордоном+на природній газ, сірку, атомну енергетику і т.д. Думаю цього достатньо для оплати лавочок і води в крані.
однозначно достатньо цього, коли ціна обгрунтована економічно (з маржою), а доходи не виводяться з країни кожного року в зростаючій кількості під дудку "давайте позичемо в мвф і побільше", оскільки нам не достатньо.
думайте далі самі
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
- Sviatoslav
- Номер:файний
xxfOxx писав: ушльопок як він є, чого тут офтопиш? Де хоч слово по суті теми що ти тут нагадив вже яку сторінку? Йди клавіатурний воїн куди подалі, ім'я знайшов де на форумі вказується? Бо бачу що ні
Хоча про що я, в тебе машина бере на газу менше ніж на бензині, то ти навіть розхід не можеш порахувати правильно
сєпар, чого так слабенько, давай жарь

У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Та ви замахали
чо не бухаєте
А тіки спорите,таке саме було нині на роботі,шо я аж з офісу на сервісі вийшов

А тіки спорите,таке саме було нині на роботі,шо я аж з офісу на сервісі вийшов

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- xxfOxx
Sviatoslav писав: сєпар, чого так слабенько, давай жарья вже чекаю твоїх матів триповерхових в пп, чому ж ти зраджуєш своїм традиціям?
з дауном, що не розрізняє імені і ніку на форумі про що можна говорити? сєпар

-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
За грамотність тобі 5 балів, молодець, уважний.xxfOxx писав: в Швеції (назви країн вчили писати з великої літери) є стільки бидла скільки в нас? яке їздить на нерозмитнених авто, без страхівок, не платить податків, бидлячить в лісі і навіть біля дому, розписує історичні пам'ятки, нищить сквери і лавочки і тд і тп?
Даш відповідь?
в Швеції (назви країн вчили писати з великої літери) є стільки бидла скільки в нас?
Ти пишеш за своїх людей, які живуть с тобою в одній країні. Де твоя патріотичність?
Любий з нас може стати таким ж самим бидлом, просто порог переходу в декого вищий, в декого нижчий.
Забери в тебе житло, забери перспективу, забери засоби комфортного існування, і та грань яка зараз для тебе нижче реального, може сама собою стертись.
Дуже легко маючи стабільний дохід сміятись с селянина-заробітчанина, який не вилазить з Європи і паше там. Більшість тих людей лишають сімї не тому, що вони люблять це, а тому що тут він не баче перспектив.
І тобі тяжко зрозуміти, що біда нашої країни не в тому що є водії на польських бляшках.. а навпаки проблема, що ці люди не можуть собі дозволити їздити на наших номерах.
Навчись дивитись глибше, не на наслідки, а на причину, яка привела до таких наслідків.
А найти винуватих це в традиції нашого уряду. В любій проблемі, відразу находять винуватого і його показово наказують, і всі довольні, всі тішаться. те що все лишається як було, це вже нікому не цікаво.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
в чому проблема їздити на маршрутці якщо нема грошей?andrewdor писав: що ці люди не можуть собі дозволити їздити на наших номерах.

-
- Номер:-------
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
якщо тебе це цікавить, то запитаю тебе також на зустріч.pikach00 писав: в чому проблема їздити на маршрутці якщо нема грошей?
1. В чому проблема, що в Україні новий приватний автомобіль , це розкіш, яку дозволити собі на офф зарплату може дуже не великий відсоток населення?
2. На скільки краще і багатше живе Україна з такими високими податками і акцизними ставками на ввезення авто? Наскільки легше зараз живеться старшим людям, або молодим матерям одиначкам?
Якщо простіше, наскільки в нас соціально захищені люди? Що їм гарантовано державою, тільки тому що вони Українці і мають паспорт України.
Звичайно легше сказати немає ручок-немає пєчєнька, але подивись навколо на людей на вулиці, скільки ти побачиш посмішок навколо себе, і подивись на людей у європі.
- hitlos
- Номер:Numero Uno
andrewdor, ти паркувався десь недавно в центрі?
- pikach00
andrewdor, поїдь в Данію. Там податок на авто 200%. Чи Сінгапур. Теж розкіш. Не треба тут розказувати. Розкіш у нас хіба для тих хто не хоче працювати.
- pikach00
Та нащо в центрі, під любим супермаркетом стоять авто до вибору до кольору. Але дехто тут чеше про розкіш.hitlos писав:
andrewdor, ти паркувався десь недавно в центрі?
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
andrewdor, я їду велосипедом і дивлюсь на ті колони автомобілів які стоять в пробках, і жигулі там одні на сотню, решта все іно. я дивлюсь на будинок який будується в рясному (!), який ще не добудований а вже всі квартири куплено. і та можна продовжувати. якби всі так бідно жили, а одиниці депутати і всякі бізнесмени могли собі б дозволити нові автівки і житло, то звідки б це все взялось? навіть в сраній маршрутці всі сидять з лопатами сенсорними не менше 5", і обовязково буде 2-3 айфона не нижче 5. звідки це все? від бідності? все прям так погано? а на курорт зараз кудись поїхати, ціни дикі, але все зайнято, тупо все. я вже 2 тижні шукаю і нічого не знайшов в одессі і поблизу... біда в країні.
Хондоводи настільки сурові....
дякую, я пишу за бидло. До нормальних людей ніяких претензійandrewdor писав: За грамотність тобі 5 балів, молодець, уважний.
в Швеції (назви країн вчили писати з великої літери) є стільки бидла скільки в нас?
Ти пишеш за своїх людей, які живуть с тобою в одній країні. Де твоя патріотичність?

неправда, маючи зп 1к грн, я не сцяв в підїздах, місце в транспорті звільняв, на газонах / в лісі не свинячив.andrewdor писав: Любий з нас може стати таким ж самим бидлом, просто порог переходу в декого вищий, в декого нижчий.
Забери в тебе житло, забери перспективу, забери засоби комфортного існування, і та грань яка зараз для тебе нижче реального, може сама собою стертись.
біда бо вони всі хитровиє... і думають що найебали всіх, зате якщо якась неприємність то і я не я і хата не моя.andrewdor писав: Більшість тих людей лишають сімї не тому, що вони люблять це, а тому що тут він не баче перспектив.
І тобі тяжко зрозуміти, що біда нашої країни не в тому що є водії на польських бляшках.. а навпаки проблема, що ці люди не можуть собі дозволити їздити на наших номерах.
причина - відсутність виробництва, несплата податків і бидлядство в людях.andrewdor писав: Навчись дивитись глибше, не на наслідки, а на причину, яка привела до таких наслідків.
забудь відповіді не буде бо дивись чуть вище, вони всіх натойвово.pikach00 писав: в чому проблема їздити на маршрутці якщо нема грошей?
я відповів.andrewdor писав: 1. В чому проблема, що в Україні новий приватний автомобіль , це розкіш, яку дозволити собі на офф зарплату може дуже не великий відсоток населення?
вище було про Швецію розписано про податки, порівняй з тим, що в насandrewdor писав: 2. На скільки краще і багатше живе Україна з такими високими податками і акцизними ставками на ввезення авто? Наскільки легше зараз живеться старшим людям, або молодим матерям одиначкам?

в людей нема грошейhitlos писав: andrewdor, ти паркувався десь недавно в центрі?

- xxfOxx
просто плюсуюсьAnGeL писав: andrewdor, я їду велосипедом і дивлюсь на ті колони автомобілів які стоять в пробках, і жигулі там одні на сотню, решта все іно. я дивлюсь на будинок який будується в рясному (!), який ще не добудований а вже всі квартири куплено. і та можна продовжувати. якби всі так бідно жили, а одиниці депутати і всякі бізнесмени могли собі б дозволити нові автівки і житло, то звідки б це все взялось? навіть в сраній маршрутці всі сидять з лопатами сенсорними не менше 5", і обовязково буде 2-3 айфона не нижче 5. звідки це все? від бідності? все прям так погано? а на курорт зараз кудись поїхати, ціни дикі, але все зайнято, тупо все. я вже 2 тижні шукаю і нічого не знайшов в одессі і поблизу... біда в країні.
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
А ти порівняй проїзд у громадському транспорті у нас і у людиноорієнтованих країнах.pikach00 писав: в чому проблема їздити на маршрутці якщо нема грошей?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей