Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
Sviatoslav
Стать:чоловік
Номер:файний
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.

Повідомлення Sviatoslav » Пон, 11 липня 2016, 08:50

AnGeL писав: Sviatoslav, а чому ти не кіпішуєш шо вода не безкоштовна? це теж надра, і вони твої, але ти за воду платиш мовчки. а чому вугілля не безкоштовне? а деревина вирубана в карпатах? чи ти думаєш шо ціна того всього складається виключно з собівартості видобування і доставки? Антон тобі міліон таки ясних прикладів навів, а ти як баран вперся, "я дартаньян, кругом [цензура]"

AnGeL, значить погано читав то всьо. Я не хочу безкоштовно, шо за треш? Мені потрібна прозорість як і багатьом, хоча це до форумчан багатьох не відноситься. ПОВТОРЮЮ: ПЛАТИМО 10 ЧИ 20 ГРН ЗА КУБ ГАЗУ, КІЛОВАТ СВІТЛА і так далі, але бабло контролювати, а тариф обгрунтувати (не з неба стягнути).Ринковій ціні ринкові умови: конкуренція, тендери, розрахунки і діалог із суспільством. Які ще приклади навів Антон? Остап, читай ще раз всю гілку по тарифам тоді, оскільки не по суті пишеш.
Востаннє редагувалось Пон, 11 липня 2016, 08:52 користувачем Sviatoslav, всього редагувалось 2 разів.
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Пон, 11 липня 2016, 08:51

Sviatoslav, а на все решта ціни, тарифи обгрунтовані і прозорі?
Хондоводи настільки сурові....

weber

Повідомлення weber » Пон, 11 липня 2016, 08:53

Начисто про бляхи забули обговорювати :angry

Sviatoslav

Повідомлення Sviatoslav » Пон, 11 липня 2016, 08:54

AnGeL писав: Sviatoslav, а на все решта ціни, тарифи обгрунтовані і прозорі?

AnGeL, далеко не на все, по багатьом моментам є питання в державі, але ми з цим раду дати не можемо, куди далі йти ще...

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 11 липня 2016, 08:58

Sviatoslav, про яку ти прозорість говориш якщо навіть бабки ціну на сємки прив*язують до курса бакса :facepalm

Sviatoslav

Повідомлення Sviatoslav » Пон, 11 липня 2016, 09:02

pikach00 писав: Sviatoslav, про яку ти прозорість говориш якщо навіть бабки ціну на сємки прив*язують до курса бакса

pikach00, про що мені з тобою говорити, коли ти жалієшся на бабок з сємками і материш людей без причини замість того щоб запропонувати шлях вирішення питання/проблеми і проявити ініціативу для покращення життя самому собі + твоїм дітям та близьким в кінці кінців? :(

Забити болт і материти вміють усі. Що далі? Ніхто незнає. Продовжуйте, розумники.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Пон, 11 липня 2016, 09:07

Sviatoslav, я тобі розкажу. Іти вимагати щоб як мінімум ринкову зарплату платили і не в конвертах. У нас купа експортерів має валютну виручку, а людям платять далі як бидлу ті самі суми в гривнях. Нехай МРГшнікі і їм подібні нареші почнуть платити податки. А то всі хочуть щось вимагати, а давати ніхто не хоче. І харе голосувати за сраних популістів.

Sviatoslav

Повідомлення Sviatoslav » Пон, 11 липня 2016, 09:14

pikach00 писав: Sviatoslav, я тобі розкажу. Іти вимагати щоб як мінімум ринкову зарплату платили і не в конвертах. У нас купа експортерів має валютну виручку, а людям платять далі як бидлу ті самі суми в гривнях. Нехай МРГшнікі і їм подібні нареші почнуть платити податки. А то всі хочуть щось вимагати, а давати ніхто не хоче. І харе голосувати за сраних популістів.

Вимагати так як ти це робив щойно?
Казати "ти упоротий, нашальніке! Дай зарплату більшу!"
Люди почнуть вимагати ринкову зарплату, коли захочуть по закону жити і прозорості від влади. Форум показує зараз, що люди не хочуть. Люди хочуть жалітись і материти когось просто. Для чого змінювати щось?

Коли пенсіонер має 1100 пенсії, а вчитель і лікар 2к грн - це вибачте 3,14здець.

Податки сплачувати будуть багато людей, коли будуть бачити, що вони не пропадають безслідно у величезних масштабах в напрямку офшорів, а розмір податку не забирає половину чи більшу половину доходу, але це справді потрібно країні, згоден.

Про популістів підтримую, задовбали ушльопки.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Пон, 11 липня 2016, 09:20

Sviatoslav, по моєму МРГшніки вимагають щоб їх в Польщу впускали щоб робити кантрабас. Ти досі різницю не замітив? :facepalm

VETERAN
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення VETERAN » Пон, 11 липня 2016, 09:25

AnGeL писав: а на все решта ціни, тарифи обгрунтовані і прозорі?
У нас є базовий тариф - на енергоносії. Найяскравіший - тариф на газ. Опираючись на нього, обгрунтовуються інші тарифи. Тариф на воду головно складається з ціни електрики, яка в свою чергу, вже є енергоносієм, залежним від газу. Про тепло вже і говорити не вартує - там газ поруч з несамовитими втратами.
Мене турбує інша проблема - штучна залежність від постачальника. Якщо вже луплять такі гроші за послугу - дайте мені можливість відмовитися від тої послуги і заберіть свої труби з моєї хати. Вже більше 10 років минуло, як газовщики поставили мені лічильника, а реєструвати його не хочуть. Та ж ситуація з опаленням - нема грошей на опалення - заберемо хату за безцінь. А може я хочу сидіти хоча б у своїй хаті, якщо вже не можу позволити собі опалювати її - все ж не під дощем зі снігом на вітру.
Для довідки - пенсія 1200, а комуналка - 1400. Я ще якось тягну оплату, а от сусідка з 7-го поверху вже зробила свій крок з вікна у вічність. Дякую всім однотурівцям - це на вашій совісті.

Sviatoslav

Повідомлення Sviatoslav » Пон, 11 липня 2016, 09:26

pikach00 писав: Sviatoslav, по моєму МРГшніки вимагають щоб їх в Польщу впускали щоб робити кантрабас. Ти досі різницю не замітив?

pikach00, я не розумію, тобі весь світ зійшовся на мргшниках?
Хай собі вимагають жити не по закону, це якраз задовільняти не треба.

Астероїд вже писав, що мргшники там стоять не від солодкого життя, але те що вони тепер обнагліли до неможливості теж факт. Зміни у всьому потрібні і починати треба з кожного з нас.

Знаєш, в мене близькі друзі-підприємці з місячним оборотом у бізнесі з 5-6 нулями теж кажуть що це сучасний геноцид суспільства почався з тими тарифами.

Vasiliyyy
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 276 рази
Подякували: 91 рази

Повідомлення Vasiliyyy » Пон, 11 липня 2016, 09:43

VETERAN писав: Та ж ситуація з опаленням - нема грошей на опалення - заберемо хату за безцінь. А може я хочу сидіти хоча б у своїй хаті, якщо вже не можу позволити собі опалювати її - все ж не під дощем зі снігом на вітру.
Теж так вважаю: якщо людина отримує певну послугу і їй стає напряжно ту послугу оплачувати - у неї має бути право і можливість відмовитися від такої послуги. То як з машиною: не стягую утримувати БМВ, продаю і купую ланос. То, вважаю, би було правильно: є такий то тариф: не хочеш -як хочеш )))) (на прикладі опалення)

Ska_Vit

Повідомлення Ska_Vit » Пон, 11 липня 2016, 09:48

Vasiliyyy писав: Теж так вважаю: якщо людина отримує певну послугу і їй стає напряжно ту послугу оплачувати - у неї має бути право і можливість відмовитися від такої послуги. То як з машиною: не стягую утримувати БМВ, продаю і купую ланос. То, вважаю, би було правильно: є такий то тариф: не хочеш -як хочеш )))) (на прикладі опалення)
:facepalm :facepalm :facepalm

Sviatoslav

Повідомлення Sviatoslav » Пон, 11 липня 2016, 09:52

Vasiliyyy писав: То, вважаю, би було правильно: є такий то тариф: не хочеш -як хочеш )))) (на прикладі опалення)

Vasiliyyy, це як альтернатива могло б бути, просто проблему це не вирішить :sad

xxfOxx
Ім'я:fOx

Повідомлення xxfOxx » Пон, 11 липня 2016, 09:52

Doktor писав: xxfOxx, Ти знаєш що таке собівартість і чистий прибуток?
давай ти зробиш так як я писав?
Dexter писав: pikach00 написав:
Святік упоротий
++100500
:beer
Sviatoslav писав: bossjara, шо за пургу ти несеш? Якщо ти економікою хоч трошки цікавився, то національний газ для населення в баксах би не рахував. Це макроекономіка. Те що ти вивчив (в чому я сумніваюсь) як платити оренду і податок по 2 групі, це ще нічого не означає.
хіба в когось ще є/були сумніви ?
AnGeL писав: Sviatoslav, а чому ти не кіпішуєш шо вода не безкоштовна? це теж надра, і вони твої, але ти за воду платиш мовчки. а чому вугілля не безкоштовне? а деревина вирубана в карпатах? чи ти думаєш шо ціна того всього складається виключно з собівартості видобування і доставки? Антон тобі міліон таки ясних прикладів навів, а ти як баран вперся, "я дартаньян, кругом [цензура]" :facepalm
Остап, кинься того ровера, то без толку, свідки вони такі, той ще й упоротий

pikach00

Повідомлення pikach00 » Пон, 11 липня 2016, 09:54

xxfOxx, пацанам комунізму хочеться. Де все спільне і нічиє :D :D

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Пон, 11 липня 2016, 09:57

pikach00 писав: xxfOxx, пацанам комунізму хочеться. Де все спільне і нічиє :D :D

та нє, хочуть мати бабло, але нічого для того не робити, жити за 100 км від міста, в зажопінську, щоб хтось прийшов, дав їсти, пити, хату опалив, город обробив, бабла дав, певно і дітей щоб за них зробив. І то щось буде не так :facepalm

Sviatoslav

Повідомлення Sviatoslav » Пон, 11 липня 2016, 10:02

От що мені подобається, так це те, що xxfOxx показує всю суть половини укр. суспільства - не пропускає жодної нагоди когось поматерити.

В пп мені пише мати, тут мати, баба дома не дає - теж мати значить в її сторону.
Ні слова по суті. Сєпар корінний просто.

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Пон, 11 липня 2016, 10:12

Sviatoslav, ну я не буду сперечатися шо з такими тарифами, на пенсію нереально вижити, і не тільки на пенсію, а на ту ж зарплату вчителя та ін. але тут ниють не вчителі і не пенсіонери, а курва здорові хлопи які мають 2 руки, 2 ноги, і (сумнівно) голову на плечах.
Хондоводи настільки сурові....

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Пон, 11 липня 2016, 10:15

Sviatoslav писав: От що мені подобається, так це те, що xxfOxx показує всю суть половини укр. суспільства - не пропускає жодної нагоди когось поматерити.

В пп мені пише мати, тут мати, баба дома не дає - теж мати значить в її сторону.
Ні слова по суті.

ушльопок як він є, чого тут офтопиш? Де хоч слово по суті теми що ти тут нагадив вже яку сторінку? Йди клавіатурний воїн куди подалі, ім'я знайшов де на форумі вказується? Бо бачу що ні :facepalm
Хоча про що я, в тебе машина бере на газу менше ніж на бензині, то ти навіть розхід не можеш порахувати правильно :facepalm

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей