http://www.bbc.com/ukrainian/ukraine_in ... _s_kia_usa
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sviatoslav, а хіба американці знають, що таке якісні авто?!занял первое место в американском рейтинге самых качественных автомобилей
antik писав: Sviatoslav, а хіба американці знають, що таке якісні авто?!
antik писав: я вів до того, що навіть одна і та ж модель авто від одного виробника відрізняється кардинально якістю в залежності від ринку - CR-V на Європу іде з мяким пластиком торпедо (2.0 версії), а "американки" ідуть з дубовим пластиком (2.4 версії) і відмінностей там таких повно.
antik писав: якщо вернутись до твоїх сісьок і ніг, то на Європу ідуть довгоногі і стрункі Хонди, а на америку косоглазі і кривоногі але так... баби і косоглазі комусь подобаються, тут ти правий
тільки справжні авто, тільки тіхналогії, тільки японці, Хонда - Дас ЯпАвто!Novel писав: Тільки метал - тільки хардкор!
мені от цікаво, в яких сучасних Хондах лючок бензобаку металевий?Novel писав: Тільки метал - тільки хардкор!
Thorn писав: то в яких? Може в якихось старих моделях тойот,може
Давай пройдемся по бемевє? Дня не вистачить написати
доречі в мене е46 тоже така фігня єantik писав: у VAGа все продумано - з середини багажніка можна відкрити кришку потягнувши за спеціальну чеку :) моторчик спеціально укомплектований нею :)
як ти посмів задавати такі запитання?!antik писав: мені от цікаво, в яких сучасних Хондах лючок бензобаку металевий?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей