абсолютно біла ! Вже років 12 . Розсмішив ? ВелкамSviatoslav писав: вибачте але всі тут легалізовано отримують зп?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
абсолютно біла ! Вже років 12 . Розсмішив ? ВелкамSviatoslav писав: вибачте але всі тут легалізовано отримують зп?
+1Liuskywalker писав: Мені пофіг, хто і яким чином заробляє на життя - рано чи пізно все стає на свої місця ,але "твоя свобода закінчується там , де починається свобода іншого" ,
з тобою тяжко говорити, бо в тебе жостка каша в голові, та все ж спитаю: це прості українці з візами відмінили мрг ? чи може українські прикордонники відмінили мрг?Sviatoslav писав:Dexter писав: asteroid, якшо мене звільнять з роботи я можу на цілий день перекрити вуличку, яка веде до твоєї брами і коли ти будеш пробувати їхати на роботу я тобі розб'ю лобове скло в Корветі в знак протесту і обурення і потовчу ногами мерседеса ? можна?як ти там кажеш "виразив обурення за то шо в мене забрали хліб"
Dexter, а що хіба asteroid вирішив тебе звільнити? Якщо так, тоді аналогія подібна до ситуації з мпр. Якщо asteroid не вирішував це, то якого бена?
Liuskywalker писав: абсолютно біла ! Вже років 12 . Розсмішив ? Велкам
Dexter писав: з тобою тяжко говорити, бо в тебе жостка каша в голві, та все ж спитаю: це прості українці з візами відмінили мрг ? чи може українські прикордонники відмінили мрг?
AnGeL писав: чому хтось за це все платить податки а інші ні і користуються нахаляву?
RULES писав: цікаво, а ФОП місцеві критики також вважають чорним чи сірим прибутком??
Якщо 100% коштів йде через банківські рахунки і оподатковується в повному об'ємі???
RULES писав: а що ж тут сірого, якщо все згідно законодавства і ні копійки в обхід податкової???
Та-та, особливо в роздрібній торгівліRULES писав: а що ж тут сірого, якщо все згідно законодавства і ні копійки в обхід податкової???
Людина, що є найманим працівником, і, через примхи власника меньше платити податків, має мінімальну офіційну ЗП + конверт, не є джерелом злочину. Натомість людина, що свідомо провозить товар у забороненій кількості через митний контроль з метою власного збагачення, є безпосереднім джерелом злочину.Sviatoslav писав: легально отримують зп
я про ненависних іт-шників. конвертів там вже 100 років як немаVasiliyyy писав:Та-та, особливо в роздрібній торгівліRULES писав: а що ж тут сірого, якщо все згідно законодавства і ні копійки в обхід податкової???![]()
завдяки тому стаду там і збудували ту бедронку,але тобі надто ваджко це зрозумітиDexter писав: чекаєм нових перекривання доріг від стада мрг
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей