+ її продати не можн а це знову створення поля для бариг

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тобто для тебе ніяких перешкод? то чого ти ниєш?Doktor писав: xxfOxx, так [цензура] тобі та машина якщо ти не маєш ні візи ні не знаєш мови і як її за кордоном купувати?
+ її продати не можн а це знову створення поля для бариг
взагалі ???Doktor писав: так [цензура] тобі та машина
триндів? Березюк казав шо "його ветують" а не "вже ветували".xxfOxx писав: Вже один депутат триндів, що закон ветували, і що правда то?
з язика знявAnGeL писав: але раз ти вже свідомо йдеш на злочин, то сиди собі тихенько і не кричи
Шта? Там походу 99% клінічні [цензура] які не вміють читати газет. Новини теж не дивляться. Не шкода таку біомасу. Поляки закрили тільки на 1 міс, а кіпіш та маса навела ніби навічно.asteroid писав: Про мргешників - в них забрали хліб - от вони і взбунтувались
asteroid, якшо мене звільнять з роботи я можу на цілий день перекрити вуличку, яка веде до твоєї брами і коли ти будеш пробувати їхати на роботу я тобі розб'ю лобове скло в Корветі в знак протесту і обурення і потовчу ногами мерседеса ? можна?як ти там кажеш "виразив обурення за то шо в мене забрали хліб"asteroid писав: Про мргешників - в них забрали хліб - от вони і взбунтувались, проведем паралелі - любий в кого заберуть джерело доходу буде обурений. Вони просто так висловили свій протест
можеш спробувати звісно, але цей приклад не доречний, на мою думкуDexter писав: asteroid, якшо мене звільнять з роботи я можу на цілий день перекрити вуличку, яка веде до твоєї брами і коли ти будеш пробувати їхати на роботу я тобі розб'ю лобове скло в Корветі в знак протесту і обурення і потовчу ногами мерседеса ? можна?як ти там кажеш "виразив обурення за то шо в мене забрали хліб"
- Дайте людям мит бурштин, бо держава погана, а то ми повстанемо!
- Дайте людям різати ліс, бо держава погана, а то ми повстанемо!
- Дайте людям возить контрабас в польщу, бо держава погана, а то ми повстанемо!
- Дайте людям запиздячить ларьки де хочуть, бо держава погана, а то ми повстанемо!
- Дайте людям продавать їдло і бухло з цигарками без контролю, бо держава погана, а то ми повстанемо!
- Дайте людям паркувать машини де хочеться, бо держава погана, а то ми повстанемо!
- Дайте людям таксувать і не платить податки, бо держава погана, а то ми повстанемо.
А потім такі - "гівно, а не держава, порядку нема, всі крадуть, це всьо злочинна влада"!
Ці люди руки після туалету не миють, а потім їм злочинна влада глисти повне дупло понапихує.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей