Doktor писав: до речі завдяки цьому в мене тепер є дружина бо там і познайомились
нічого особистого

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Doktor писав: до речі завдяки цьому в мене тепер є дружина бо там і познайомились
Знач то подарунок тещі за те, щоб сі вженивПетро писав: g0nzales, йолки палки та я до весілля його мав
я всі відео його дивлюсь, всцятись можнаAnGeL писав: нічого особистого
це ж мічьта лікаря вроді нєAnGeL писав: нічого особистого
Ну шо за народVasiliyyy писав:Знач то подарунок тещі за те, щоб сі вженивПетро писав: g0nzales, йолки палки та я до весілля його мав
яким чином це перешкодить зниженню цін можеш пояснити, а не копіпастити чужу хн.ю ???Doktor писав: Дешевих іномарок не буде. Президент переписав Закон про зниження акцизів.
небачу в тому, що там написано, жодної перешкоди для тебе наприклад поїхати і купити собі бізнесклас і розмитнити по низьким митам. Де є перешкоди для тебе?Doktor писав: xxfOxx, та там все написано, тільки не хватає штрих коду на голову і калоаналізатор,щоб не дай Бог більше не купили чи не зїли
а чого закон має знижувати ціну? він впливає тільки на ставку розмитнення - всі стогнали, що зависока - взяли зменшили ставку, далі ниєм ???Dexter писав: xxfOxx, про яке зниження ціни ти говориш? цей закон не знизить ціну.
враховуючи всі витрати - нафіга воно нада купити машину на 500$ дешевше ніж українські аналоги і за це отримати "заборону на продаж"
п.с. хіба якшо гнати білу фабію 1.2 без кондюка, яка на фірмі була і з пробігом 300 тисяч... але цей мотлох не обвалить ціну на інші марки
ТВОЇ СЛОВА:xxfOxx писав: а чого закон має знижувати ціну? він впливає тільки на ставку розмитнення
xxfOxx писав:яким чином це перешкодить зниженню цін можеш пояснити ?Doktor писав: Президент переписав Закон про зниження акцизів.
в першій цитаті малося на увазі ціну на авто за кордоном, в другій в нас.Dexter писав: xxfOxx написав:
а чого закон має знижувати ціну? він впливає тільки на ставку розмитнення
ТВОЇ СЛОВА:
xxfOxx написав:
Doktor написав:
Президент переписав Закон про зниження акцизів.
яким чином це перешкодить зниженню цін можеш пояснити ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей