Тупі європейці... ніц не ґаздИ.Kritik писав:Fobos, я тут буси бачу тільки DHL або UPS

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тупі європейці... ніц не ґаздИ.Kritik писав:Fobos, я тут буси бачу тільки DHL або UPS
там вроді підключити і до керма можна, якйсь інтерфейс на піонері єTaras:) писав:Піонерчик класний, але щось останнім часом звик до ориг, так як керування на кермі мега зручна штука...
:)))weber писав:Пшепшашам пана) але тільки що тему побачив, машина агонь, бібікає теж агонь
Альпайна відповідавшого критеріям не було (або ціна космос)Йосип писав:cat-yellow, альпайн треба брати
Юра, банально зараз нема чим нормально дирявити, ні ножа, ні лобзіка, нічого...Fobos писав:Ну вибір в сторону 1-дін то справа особиста, все виглядає гармонійно, але з лампочкою в бардачку то ти псіханув, зробив би дзюрочку акуратно і все. В любому випадку, хай тішить око і радує вухо :)
Тоді я тебе розумію :)Fobos писав:cat-yellow, я собі спеціально доставляв лампочку, тому мені таке болить
та от ВАГ прикупив, шоб самому крутитиMyself писав: Тобі явно в Пшекляндії бракує тестьового гаража
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей