тіпа і сам не гам, і іншим не дамПетро писав:Сьогодні мають перкривати Грушів-шоб з візвми не їздили

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тіпа і сам не гам, і іншим не дамПетро писав:Сьогодні мають перкривати Грушів-шоб з візвми не їздили
ну розумієш логіка направді проста,щоб запобігти терактам в польщі,так точно нічого не підірвуть, а полякам тут явно робити нема чого в нас війна,ще десь потріляють...hitlos писав: пункти пропуску до скасування польщею МПР.
що за брєд про літаки.Doktor писав: ЛЮДИ ЛЕТІТЬ НА ЛІТАКУ!!!! ну хіба це так дорого? для чого їхати машиною???
та не старайся навітьvovka писав:що за брєд про літаки.Doktor писав: ЛЮДИ ЛЕТІТЬ НА ЛІТАКУ!!!! ну хіба це так дорого? для чого їхати машиною???
куда ти зі Львова вилетиш літаком до Польщі крім Варшави і Радома ?
В Перемишль який літак літає ?
Купи собі нормальну машину на укр.реєстрації, невже ти такий тупий, що не можеш заробити на то грошей?Doktor писав: ЛЮДИ ЛЕТІТЬ НА ЛІТАКУ!!!! ну хіба це так дорого? для чого їхати машиною???
mister_X писав: це виїздний збір платників податків?
напевно квартальний звіт здають?
Я не про ФОПа. Я конкретно про мита на ввезення окремих груп товарів, автомобілів в тому числі. Наразі умови такі, що просто невигідно розмитнювтися "в лоб", а треба шукати отакі різні варіанти - розбивку партій товару, іноземна реєстрація, інші махінації. Таким чином бюджет в тому секторі не одержує нічого, тільки йде оборот тіньової економіки. А зробили в адекватні ставки - не було б змісту займатися махінаціями, бюджет одержав би надходження.cat-yellow писав: Що не так? Чим не чисто? Де не прозоро?
як де ?St-ART писав: Перекрити дороги в Україні, бо Польща призупинила МРГ - то геніально просто Я все розумію, але де логіка?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей