Бінго!!!!mister_X писав: якщо я правильно зрозумів твій хід думок, то черг нема, бо черги роблять люди з мпр, які зараз в прольоті?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бінго!!!!mister_X писав: якщо я правильно зрозумів твій хід думок, то черг нема, бо черги роблять люди з мпр, які зараз в прольоті?
лайк !Thorn писав: Народ це прекрасна нагода дати їм пізьдюлєй
Liuskywalker писав: лайк !
От я не можу зрозуміти , чому перекривати трасу в Шегинях , а не йти під консулят мітингувати ?
Що дасть перекриття ?
ІМХО , загнати туди пару скотовозів і запакувати "мітингарів" на 15 діб !
Заборонити їздити громадянам України по Україні на пл. бляхах і буде спокій на кордонах! Задовбали вже ці бляхарі у Львовіhitlos писав:Та черги повернуться за пару місяців або відновлять МПР або всі МПР-щики пороблять собі візи.
Пасувало бpikach00 писав:Цікаво чи місцеві воєнкоми виїхали на місця протестів
Які Х-си і каєни?hitlos писав:pavlo09, Лишити тільки Х5 і каєни
hitlos писав: Та черги повернуться за пару місяців або відновлять МПР або всі МПР-щики пороблять собі візи.
наприклад ?Doktor писав: Несмотря на это, власть обременяет трудовых мигрантов новыми налогами, полностью игнорируя их трудовые и человеческие права.
А той що на бляхах не рагуль?Doktor писав:ну короч слів як завжди защітан податки які не платять контрабандисти так ніхто по пунктах і не назвав.
ну, а подальший срач типічна класика западенців рагулів.
один рагуль заробив на інсігнію і вважає, що всі хто не має інсігнії не достойні їздити по дорозі
інший рагуль вкрав бабок,і вважає всіх бідніших за себе за недолюдей![]()
скиньтесь собі на літак і не стійте в чергах,а то як бомжі на машинах їздите по закордонах![]()
![]()
на погляд бляхарів вони лохі ))pavlo09 писав: Чи може рагулі ті, що живуть на те що заробити і їздять на чері, а не на БМВ на польських бляхах?
Бггггpikach00 писав:Doktor, розслабся, дурік. Поміняв інсігнію на кольт щоб тобі не було обідно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей