не тільки антенками вони користуютьсяantik писав:CAT, завжди люблю з такими поляками по селах їздити ) головне щоб у нього антенка була подовше )))
ще є таке

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не тільки антенками вони користуютьсяantik писав:CAT, завжди люблю з такими поляками по селах їздити ) головне щоб у нього антенка була подовше )))
CAT писав: Все не зовсім так однозначно. Я коли виїжджаю в Польшу то стараюсь на 100% дотримуватись знаків і розмітки, але всерівно відчуваю себе лошарою якимось, коли мене постійно обганяють коли я їду 50-60 в населеному пункті і 90-100 за межами. І обганяють звісно не наші, а поляки. Вони тільки там де камери стоять не перевищують, і навіть знають добре де камери не працюють то там перевищують)) І обгони через суцільну також трапляються часто.
За містом так, а в містах досить чемненько всі їздять.HacK писав: +100, поляки нормально літають, завжди можна когось зловити і на хвіст йому впасти, по знакам там не так багато і їздить
+1andrewdor писав: За містом так, а в містах досить чемненько всі їздять.
там в містах, для них стримуюючий фактор це камери+купа острівків, світлофорів і переходів, а в нас такого немаєandrewdor писав: За містом так, а в містах досить чемненько всі їздять.
ДТП Мазепи біля поліклініки. на переході. водій Ауді, з вигляду залитий, в'їхав в рено
Сильне ДТП! Вулиця Володимира Великого 8а. Можливо є постраждалі.
Нашо йому цивілка, він не виходячи з машини собі її виписав і всі діла))t309 писав:буде гонсько якщо в нього нема цивілки ))) або є від тої говноконтори яку він продає )))
платити по ній не буде ніхто :)LEgEnDA писав: Нашо йому цивілка, він не виходячи з машини собі її виписав і всі діла))
всерівно жигуль за 600 уо кращий ніж омега на пл з 2 еірбегами на пл бляхах!!!Vexler писав: На обїздній м.Городок біля заправки Окко сталось ДТП за участі Жигулі та Вольтсваген Кадді.
Є постраждалі!!! В Жигулі маленька дівчинка та старший чоловік. За словами поліції чоловік помер.Дівчинка жива.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей