10 з 16-ти регулювальних стаканчиків вдалось розставити на інші клапана і повернути зазори в межі допусків. А шість треба зшліфовувати до потрібного розміру бо швидше ніж через місяць їх не буде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
sheva_lviv писав:sapphir, випуск весь зажатий???
В мене було на холодну 0.05, на прогрітому той же клапан 0.09.
Думав що на гарячому моторі зазори зменшуються, але виходить наоборот.
Вася сусід мій має там якогось токаря толкового має, з тими стаканчиками до нього їздить, можеш спитати як треба буде.sapphir писав: Та зібрав інструменти і поїхав до знайомих на Шевченка 135б. Там хоч моториста нема але розібрати/зібрати і проміряти можна і без нього якщо є інтернет і толкові хлопці. Завтра поїду шліфувати на авіаремонтний і тоді вже скажу чи все добре зробили чи ні.
скажіть мені як може зазор клапанів зменшуватись з часом? в голову приходить тільки усадка сідла клапана(але куда) від високої температури вихлопуsapphir писав: З 16-ти клапанів тільки три в межах допусківПід деякі щуп 0.05мм не входив
форд її вже давно випробував, переробив і виплюнув.RULES писав: Їй вже третій десяток років, але не всі доросли до неї
я счітаю в тебе не такий технологічний двигун як в пассаті б4, бо то є фест файний техналагічний вагівський 8ми клапанний мотор, а не проста фордівська пачка молокаvovka писав: форд її вже давно випробував, переробив і виплюнув.
Гідріки залишилися тільки на "високотехнологічних" всіляких динозаврах. Сучасні цивільні двигуни ( якщо брати Форд, то це екобуст, який вже котрий рік підряд "двигун року" в своєму класі) не мають гідріків, і це не тільки у форда так, , не кажучи вже про спортивні двигуни.
Гідріки то технологія 20 століття. Форд забив на неї ще помоєму з такої фієсти як моя, тобто десь з середини 2000.
RULES писав:Я гребу, що таке "Моня"? Значить не тільки японці бувають настільки технологічно відсталими. Ще й форди
Не можу сказати чому так але воно так є - зазор зменшується і чомусь дуже неравномірно. І це при тому що туда вже раз точно лазили бо бугеля кернили. Гірше коли зазор збільшений - то вже клапан повело і це вже 100% ремонт ГБЦ. Дивно що якщо це такий важливий момент чому ті ж хлопці з Дашкевича не підняли кіпіш коли я в них 3 тижня назад був на діагностиці - для машин з таким мотором це перше що мали перевірити і на що мали звернути увагу бо ж навіть той вакуум якій вони беруть з впускного колектора для керування чимось в ГБО буде відрізнятися від розрахункового.andriy320e30 писав:скажіть мені як може зазор клапанів зменшуватись з часом? в голову приходить тільки усадка сідла клапана(але куда) від високої температури вихлопуsapphir писав: З 16-ти клапанів тільки три в межах допусківПід деякі щуп 0.05мм не входив
бо на бензині за звичай тільки збільшуеться зазор від зносу
Ага і перейшли на технології середини 20-го століттяvovka писав:форд її вже давно випробував, переробив і виплюнув.RULES писав: Їй вже третій десяток років, але не всі доросли до неї
Гідріки залишилися тільки на "високотехнологічних" всіляких динозаврах. Сучасні цивільні двигуни ( якщо брати Форд, то це екобуст, який вже котрий рік підряд "двигун року" в своєму класі) не мають гідріків, і це не тільки у форда так, , не кажучи вже про спортивні двигуни.
Гідріки то технологія 20 століття. Форд забив на неї ще помоєму з такої фієсти як моя, тобто десь з середини 2000.
панімаєш братушаня, тєма про всьо разом, ібо як би то не хатєлось - а то дві невід'ємні вєсчі... хатя в більшості випадків шо газовщікі, шо в першу чергу власники бібік і слухати не хатят про якута регуліровку клапанів по регламентуsashanova писав:Я так шось і не зрозумів..тема про ГБО чи про техгології регулювання зазорів ГРМ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей