може шось і возять але читаємо уважноVasiliyyy писав: Якби ти знав, в яких машинах і що перевозять через кордон - навряд чи писав би цей пост і попередні
ламати обшивки в машині шоб везти файкиmyzikk писав: кажуть файно заховав пан файки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
може шось і возять але читаємо уважноVasiliyyy писав: Якби ти знав, в яких машинах і що перевозять через кордон - навряд чи писав би цей пост і попередні
ламати обшивки в машині шоб везти файкиmyzikk писав: кажуть файно заховав пан файки
AVP_6 писав:може шось і возять але читаємо уважноVasiliyyy писав: Якби ти знав, в яких машинах і що перевозять через кордон - навряд чи писав би цей пост і попередніламати обшивки в машині шоб везти файкиmyzikk писав: кажуть файно заховав пан файки
слабо віритьсяmyzikk писав: якщо щось зламають куплять нове
Ну такий менталітет показали українці на пунктах пропуску, я думаю хто був на пешому знає яке бидло біжить в Європу, щоб здати 2 пачушки і літру вудкиAVP_6 писав:слабо віритьсяmyzikk писав: якщо щось зламають куплять нове, але спорити не буду бо не мав з тим справи
але навіть як нічого не зламають, то яке мають право тебе ображати, бо для мене це образливо коли мені би митник сказав шо я сховав шось
я весь час на піших ходжу і ніколи там мені прикордонники не хамили, питались чи маю сигарети я казав шо ні, і ніхто мені не казав шо я шось сховав, рідко коли навіть рюкзак просять відкриватиmyzikk писав: Ну такий менталітет показали українці на пунктах пропуску, я думаю хто був на пешому знає яке бидло біжить в Європу, щоб здати 2 пачушки і літру вудки
Я маю на увазі контингент людей і ті давки, крики які бувають там.AVP_6 писав:я весь час на піших ходжу і ніколи там мені прикордонники не хамили, питались чи маю сигарети я казав шо ні, і ніхто мені не казав шо я шось сховав, рідко коли навіть рюкзак просять відкриватиmyzikk писав: Ну такий менталітет показали українці на пунктах пропуску, я думаю хто був на пешому знає яке бидло біжить в Європу, щоб здати 2 пачушки і літру вудки
я тими давками ніколи не переймався, протиснувся собі і чекаєш даліmyzikk писав: Я маю на увазі контингент людей і ті давки, крики які бувають там.
Відношення то нормальне
О 01.30 год. вночі встали в чергу, переїхали близько шостої ранку...myzikk писав: на машинах Шегині, 5++ годин
майже вгадавVasiliyyy писав:О 01.30 год. вночі встали в чергу, переїхали близько шостої ранку...myzikk писав: на машинах Шегині, 5++ годин
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей