в цій ситуайії неадекват якраз ти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100andrewdor писав: але якщо не готовий до фізичного контакту, то зміст був бикувати на дорозі?
спец засоби маю для вгамування буйних. вистачить на кілька людей.andrewdor писав: По суті 2 водія проти тебе одного вже неоднозначна ситуація.
Ну если еще вообще нелогичный поворот возле Чумной Горки (или кладбища?) вспомнить - когда там полоса против шерсти идет ))))ugine31 писав: mikenat, видно - человек ездил в Одессе :)
Был в том районе, но естественно не все время же там езжу, могу и не узнать )))ugine31 писав: не, это начало троицкой (приморский район ближе к морю)
есть такое, ещё и по диагонали пересекает встречку)mikenat писав: Ну если еще вообще нелогичный поворот возле Чумной Горки (или кладбища?) вспомнить - когда там полоса против шерсти идет ))))
там другий включив поворот направо, і ти поліз справаugine31 писав: я там елементарно поміщався до того як перший почав повертати. це видно ж
+1 планував їхати прямо, дав газку і все, а то якось так їхав якби хтів і не мігg0nzales писав: Згідний. Я там троха дописав в попередньому пості. На твому місті я би газанув на перехресті, залишивши перший бус позаду, і пофік на них :)
рубільніка як правило не підтримую, але де він перейшов на особистостіugine31 писав: rubilnik, на особистості перейшов ти, отримав заслуженну відповідь.
по ділу так само відповідь отримав, аде контраргументів не маєш. ну власне це не дивно бо їх бути не може
Різкий, як поносxxfOxx писав:Як так можна їхати![]()
І шо? Ти правила взагалі читав? То я маю його пропускати чи він мене? Поворот напрво з лівої полоси то ок?xxfOxx писав: там другий включив поворот направо, і ти поліз справа
Навіть не намагався. Моє 1,5 на газу не їде як ті буси.xxfOxx писав: +1 планував їхати прямо, дав газку і все, а то якось так їхав якби хтів і не міг
Ну з "короля" він почавxxfOxx писав: рубільніка як правило не підтримую, але де він перейшов на особистості
Нічо кримінального теж не побачив. Таких їздунів-безповоротників зустрічаю щодня.AndrewK писав:А що не так?
ugine31 писав: І шо? Ти правила взагалі читав? То я маю його пропускати чи він мене? Поворот напрво з лівої полоси то ок?
та типу тогоg0nzales писав: Різкий, як понос
AndriyLD писав: Нічо кримінального теж не побачив. Таких їздунів-безповоротників зустрічаю щодня.
той гонщеГ так їхав що 3х людей пообливав перед тим, хоча справа є десь півметра вільного асфальту, можна було взяти чуть правіше і взагалі нікого не похляпати, відео просто якраз того де він обливав не включає, в іншому ролику булоAndrewK писав: А що не так?
не тільки читав, а й знаю добре на відміну від тебе як я бачу.ugine31 писав: І шо? Ти правила взагалі читав? То я маю його пропускати чи він мене? Поворот напрво з лівої полоси то ок?
ну після першого ти міг правіше дати, з відео так виглядає, не було б ніякого конфлікту.ugine31 писав: Навіть не намагався. Моє 1,5 на газу не їде як ті буси.
та який же то перехід.ugine31 писав: Ну з "короля" він почав
слухай дауне, якщо ти не дружиш з головою то не рівняй всіх по собі, про спілкувався тобі теж вже писав, трепло ти малолітнє.Sviatoslav писав: ugine31, цій білій лахудрі безперспективно щось пояснювати, я в нього троль який рекламує сокар і не знає укр. мови, а він мене в очі ніколи не бачив і не спілкувався, забий чувак
xxfOxx писав: слухай дауне, якщо ти не дружиш з головою то не рівняй всіх по собі, про спілкувався тобі теж вже писав, трепло ти малолітнє.
не добре знаєш, вчи даліxxfOxx писав: не тільки читав, а й знаю добре на відміну від тебе як я бачу.
Де він там повертав з лівої смуги? Ану дай фото з відео де там є 2+ смуги? бачу тільки 2 смуги - ваша і зустрічна, чувак повертає з вашої, про яку ліву ти взагалі?
Якщо що от фото
п. 10.5Перед поворотом направо или налево, в том числе и в направлении главной дороги, или разворотом водитель должен заблаговременно занять соответствующее крайнее положение на проезжей части, предназначенной для движения в этом направлении, кроме случаев, когда осуществляется поворот при въезде на перекресток, где организовано круговое движение, направление движения определено дорожными знаками или дорожной разметкой или движение возможно лишь в одном направлении, установленном конфигурацией проезжей части, дорожными знаками или разметкой.
п. 10.1Поворот необходимо выполнять так, чтобы при выезде с пересечения проезжих частей транспортное средство не оказалось на полосе встречного движения, а при повороте направо следует двигаться ближе к правому краю проезжей части, кроме случая выезда с перекрестка, где организованно круговое движение, где направление движения определено дорожными знаками либо дорожной разметкой или где движение возможно лишь в одном направлении.
Количество полос движения для транспортных средств (за исключением трамваев и одноколейных транспортных средств) определяется дорожными знаками «Направления движения по полосам», «Направление движения по полосе», «Направление движения по полосам» и (или) горизонтальной дорожной разметкой, а если их нет, то самими водителями с учетом ширины проезжей части дороги, габаритов транспортных средств и необходимых боковых интервалов между ними. При отсутствии дорожных знаков и горизонтальной дорожной разметки половина ширины проезжей части дороги, расположенная слева, считается ее встречной стороной. На дороге с односторонним движением половина ширины проезжей части дороги, расположенная слева, считается левой стороной проезжей части.
в пдд є десь про то шось?xxfOxx писав: вже ввімкнув поворотнік, тому звиняй, але ти неправий
А, ясноxxfOxx писав: той гонщеГ так їхав що 3х людей пообливав перед тим, хоча справа є десь півметра вільного асфальту, можна було взяти чуть правіше і взагалі нікого не похляпати, відео просто якраз того де він обливав не включає, в іншому ролику було
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 15 гостей