по совдеповским гостам 8.4CAT писав: Хто може точно сказати яким свердлом робити отвір під прорізку якісної М10 різьби?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
по совдеповским гостам 8.4CAT писав: Хто може точно сказати яким свердлом робити отвір під прорізку якісної М10 різьби?
дякую дуже! а таке свердло купити не проблема на торпеді або ще десь?Romko писав: по совдеповским гостам 8.4
Діаметр отвору = діаметр різьби мінус крок різьби.CAT писав:Хто може точно сказати яким свердлом робити отвір під прорізку якісної М10 різьби?
так я втулку роблю з свічки, а там вже є готовий отвір під 90 градусів, просто його трошки розсведлити треба...b_andriy писав:CAT, вмієш сверлити під 90 градусів а не під 89 або 91 ?
В себе в гаражі на Ласточці на Княгині Ольги. А яка в тебе проблема?tarasgeronovuch писав:CAT, де ти то все робив?Чи є можливість підїхати бо я тут в себе виявив одну проблемку.
Можливо завтра буду, або тоді в понеділок вже. Я напишу тобі в ПП.tarasgeronovuch писав:Зірваного болта виявив.Чи зможеш допомогти?Коли ти там буваєш щоб хоч подивитись?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей