Уточнюю: звичайний ДПMAECTP0 писав: На ПасікахЗубрецьких 1а колонка
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Re: ОККО
Saba, думав що моментальна знижка при заправці до повного - оплата опісля...
Чи тобі дали картку до заправки?!
Чи тобі дали картку до заправки?!
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
MAECTP0 писав: Забули фішку в Солотвино на касі , точніше касир заговорився по телефоні з колегою і якось поїхали так, як можна її відновити ?
Перепрошуємо за випадок.
Вам потрібно оформити нову картку, краще попередньо втрачену заблокувати. Після реєстрації Вашого нового рахунку (на чеках відображатиметься Ваше прізвище та ім’я) ми зможемо провести об’єднання Ваших рахунків з перенесенням накопичених балів на новий рахунок. Для цього, після реєстрації нового рахунку, Вам обов’язково необхідно звернутись на гарячу лінію Fishka 0 800 505 118 (безкоштовно з стаціонарних телефонів) або надіслати повідомлення на електронну скриньку hotline@myfishka.com та залишити запит на об’єднання Ваших рахунків.
- ОККО
- Контактна інформація:
«Не шукай пригод – заправляй якісне» – дотепний лайфхак від «ОККО»

«Через гумор, експресію та гіпертрофовану комічність ситуації ми хочемо донести до автомобілістів дуже серйозний меседж про те, що експерименти з місцем заправки та якістю пального можуть погано закінчитися і для їхнього авто, і для них самих, – розповідає керівник департаменту маркетингу мережі АЗК «ОККО» Василь Дмитрів. – Ми прагнемо застерегти українських водіїв від таких неприємних пригод. І хочемо, щоб гості наших АЗК завжди легко й безперешкодно могли доїхати до свого місця призначення».

«Через гумор, експресію та гіпертрофовану комічність ситуації ми хочемо донести до автомобілістів дуже серйозний меседж про те, що експерименти з місцем заправки та якістю пального можуть погано закінчитися і для їхнього авто, і для них самих, – розповідає керівник департаменту маркетингу мережі АЗК «ОККО» Василь Дмитрів. – Ми прагнемо застерегти українських водіїв від таких неприємних пригод. І хочемо, щоб гості наших АЗК завжди легко й безперешкодно могли доїхати до свого місця призначення».
- ОККО
- Контактна інформація:
Вже двоє щасливчиків зареєструвались для участі у змаганнях за VOLVO

З радістю повідомляємо, що у нас вже є два щасливчики, які витягнули картку з написом «АВТО» і зареєструвались для участі у змаганнях за Volvo, які відбудуться 2 липня у Львові!
Детальніше про умови змагань можна дізнатись на нашому сайті.

З радістю повідомляємо, що у нас вже є два щасливчики, які витягнули картку з написом «АВТО» і зареєструвались для участі у змаганнях за Volvo, які відбудуться 2 липня у Львові!
Детальніше про умови змагань можна дізнатись на нашому сайті.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Dexter, від 15л. Як пам'ятається.
Я про те що, якщо можна тягти до заправки то при малій знижці сів в машину і поїхав не заправляючись :))))
Просто думав що картку тягнеш лиш після заправки. Там вже й видно що набрав вище мінімалки
Я про те що, якщо можна тягти до заправки то при малій знижці сів в машину і поїхав не заправляючись :))))
Просто думав що картку тягнеш лиш після заправки. Там вже й видно що набрав вище мінімалки
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Ну і я так все. А тутDexter писав: картку тягнеш коли вже включили подачу палива
Тобто замовив після того як потяг картку.Saba писав: Сьогодні получив миттєву знижку 4 грн на літрі, прийшлось лити до повного
Або, все до повного і коли знижка мала то бігти до колонки щоб виробити після 15л?
- ОККО
- Контактна інформація:
На колонках є гучномовці, по яких касир має змогу спілкуватись з молодшими операторами.
Акційну картку клієнту пропонують витягнути у разі заправки від 15л, тобто тоді, коли замовлення уже зроблене. Розрахунок проводиться після завершення заправки авто.
Акційну картку клієнту пропонують витягнути у разі заправки від 15л, тобто тоді, коли замовлення уже зроблене. Розрахунок проводиться після завершення заправки авто.
- Dima21063
- Ім'я:Дмитро
ОККО,
Доброго дня/вечора,
чато купую хот доги на заправці Окко по вул.Науковій 2(біля новобуду),
оплатив повну вартість натомість отримав сьогодні близько 19-30 хот дог без кетчупу. Він просто закінчився начебто і вже 2 день відсутній (вчора те саме).
Дівчата запевняють що замовили і ніхто не привозить.
Можливо мені(клієнту) кетчуп з собою потрібно возити?
все своє з собою?

Доброго дня/вечора,
оплатив повну вартість натомість отримав сьогодні близько 19-30 хот дог без кетчупу. Він просто закінчився начебто і вже 2 день відсутній (вчора те саме).
Можливо мені(клієнту) кетчуп з собою потрібно возити?

- ОККО
- Контактна інформація:
Перепрошуємо за ситуацію. Такого раніше не траплялось. Уточнимо у чому справа.ОККО писав: Доброго дня/вечора,
Можливо мені(клієнту) кетчуп з собою потрібно возити? все своє з собою?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість