Вони не беруть на головних відділеннях твою упаковку.Заставляють пакувати у них-але відповідальність тоді їх.serega_l1 писав: та чув таке і про НП. Треба нормально самому пакувати,
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
відправлення товару "Нова Пошта "
-
- Ім'я:А
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
Re: відправлення товару "Нова Пошта "
САХАР, і втрачають нормально клієнтури бо реально я і вже багато зеайомих ними взагалі не користуємся бо попросто доставка деколи просто не рентабельна шей гемор. А хлопці на інтайміі принаймі на складі#8 щирецька, нормальні і пакують принаймі для мене гуд. Ніхто не жалівся.
До прикладу регтоп відправвляв в київ колєгам то на інтаймі він стркйчованим нормально дойшов за 56грн. А гімнопошта захотіла рештування і того там овер 400грн виходило, прямим текстом пішли... Розмір 110/80/5 10кг
Ну і дійсно як Любко написав є ще гюнсел, тежнічо контора то що відділень мало.
До прикладу регтоп відправвляв в київ колєгам то на інтаймі він стркйчованим нормально дойшов за 56грн. А гімнопошта захотіла рештування і того там овер 400грн виходило, прямим текстом пішли... Розмір 110/80/5 10кг
Ну і дійсно як Любко написав є ще гюнсел, тежнічо контора то що відділень мало.
Мій стиль - не ваша мода.
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Інтайм вже доганяє цінами нову пошту 

- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
TOTAL_55, та яке, дуже часто забираю і віддправляю там бо зручно. Ціни на дрібязок нижчі на 5-10грн мінімум а на габарит то в рази
Мій стиль - не ваша мода.
З власного досвіду(відправляємо ми доволі часто):
1 Інтайм - ми перестали відправляти, бо колись не повертали гроші за пошкоджений вантаж
2 Автолюкс - аналогічно
3 Делівері - аналогічно, судились з ними. Суд програли.
4 Нова пошта - за пошкоджений вантаж гроші повертають десь у 95% випадках. Але є купа нюансів при відправленні і отриманні, які потрібно знати, щоб таки отримати відшкодування.
Як зараз у №1,2,3 стало з відшкодуваннями я не знаю і не хочу перевіряти
1 Інтайм - ми перестали відправляти, бо колись не повертали гроші за пошкоджений вантаж
2 Автолюкс - аналогічно
3 Делівері - аналогічно, судились з ними. Суд програли.
4 Нова пошта - за пошкоджений вантаж гроші повертають десь у 95% випадках. Але є купа нюансів при відправленні і отриманні, які потрібно знати, щоб таки отримати відшкодування.
Як зараз у №1,2,3 стало з відшкодуваннями я не знаю і не хочу перевіряти
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Відправляв новою поштою хомут на глушник,ціна доставки 30 грн.Сам хомут коштує 40 грн
Я ржав ппц з того
Я ржав ппц з того

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
6ля ви смішні ппц
тепер стосовно НП - як би там не було це лідер і монополіст перевезень в Україні. в них дофіга відділень, в них є певні хочаб якісь стандарти, і вони несуть хоч якусь відповідальність...
і да їм пофіг на ваші крупногабаритні доставки за копійки... ліпше на цю площу загрузити 20 достьавок по 35 грн... це всього лиш бізнес
коробку сірників ще відправ. по твоєжму ціна доставки має залежати від ціни виробу чи що? квиток на місце в поїзді залежить від ваги чи зросту людини яка їде? чи його віку?Петро писав: ціна доставки 30 грн.Сам хомут коштує 40 грн
тепер стосовно НП - як би там не було це лідер і монополіст перевезень в Україні. в них дофіга відділень, в них є певні хочаб якісь стандарти, і вони несуть хоч якусь відповідальність...
і да їм пофіг на ваші крупногабаритні доставки за копійки... ліпше на цю площу загрузити 20 достьавок по 35 грн... це всього лиш бізнес
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Це яким боком?bossjara писав: монополіст
- CAT
- Ім'я:Данило
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
я ще не чув про неї, хтось вже пробував користуватись?Figaro писав: людина яка хоче купити каже шо ця фірма Нова пошта тіпа норм, що ви чули про неї?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Приймаю новою поштою тільки дрібноту. Або відносно дорогу дрібноту.
От наприклад недавно була незрозуміла ситуація з одним онлайн магазом.
Я замовив 3 світильники зі скляним плафоном (все в нормальній заводській упаковці) наложеним платежем (сума десь в районі 6000 грн). Або новою поштою або інтаймом.
В той же день дзвонять з магазину, кажуть треба обрешітку бо то скло, срака мотика. Кажу що я на той дорогий розвод від НП не ведуся, типу нетреба мені тоді тих світильників з таким розкладом або пробуйте чимось іншим відправляти. Як варіант може тіпа хай наклеять наклейку мол скло і т.п (нераз так вже отримував).
На наступний день всі ті світильники поїхали до мене з наклейкою "хрупкое, стекло" Новою Поштою і за адекватні гроші. Провірив, оплатив наложеним і по всьому.
Так і не поняв хто ж хотів нажитися на тій обрешотці.
От наприклад недавно була незрозуміла ситуація з одним онлайн магазом.
Я замовив 3 світильники зі скляним плафоном (все в нормальній заводській упаковці) наложеним платежем (сума десь в районі 6000 грн). Або новою поштою або інтаймом.
В той же день дзвонять з магазину, кажуть треба обрешітку бо то скло, срака мотика. Кажу що я на той дорогий розвод від НП не ведуся, типу нетреба мені тоді тих світильників з таким розкладом або пробуйте чимось іншим відправляти. Як варіант може тіпа хай наклеять наклейку мол скло і т.п (нераз так вже отримував).
На наступний день всі ті світильники поїхали до мене з наклейкою "хрупкое, стекло" Новою Поштою і за адекватні гроші. Провірив, оплатив наложеним і по всьому.
Так і не поняв хто ж хотів нажитися на тій обрешотці.
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Контактна інформація:
таким що більше 50% всіх перевезень по україні шо в кількісному шо в вагому еквіваленті йдуть через них... таким що вони завтра можуть ціну на доставку в 5 раз підняти і в кількісному показнику не втратять багато клієнтів. таким що їм пофіг на те що ниє Роско і ще хто там автозапчастинами торгує - ібо на одного такого клієнта вони мають 20 інших, які відправляють дрібноту... таким що люди хочуть до них на роботу, а не йдуть від безвиходіVasiliyyy писав: Це яким боком?
таким - що при бажанні вони б задаваили інших перевізників за 2-3 місяці, але їм це самим не вигідно і нафіг не надо
я ні в якому разі не захищаю Нп, і мені теж не подобається все те що і вам?
але такі реалії
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
bossjara, по полочках як завжди 

Хондоводи настільки сурові....
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
bossjara, +100500
Ну і наш народ не шарить що за якість і швидкість треба платити.
Ну і наш народ не шарить що за якість і швидкість треба платити.
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
те що 50% йде факт.. але це не монополіяbossjara писав:таким що більше 50% всіх перевезень по україні шо в кількісному шо в вагому еквіваленті йдуть через них... таким що вони завтра можуть ціну на доставку в 5 раз підняти і в кількісному показнику не втратять багато клієнтів. таким що їм пофіг на те що ниє Роско і ще хто там автозапчастинами торгує - ібо на одного такого клієнта вони мають 20 інших, які відправляють дрібноту... таким що люди хочуть до них на роботу, а не йдуть від безвиходіVasiliyyy писав: Це яким боком?
таким - що при бажанні вони б задаваили інших перевізників за 2-3 місяці, але їм це самим не вигідно і нафіг не надо
я ні в якому разі не захищаю Нп, і мені теж не подобається все те що і вам?
але такі реалії
Вони піднімуть на 5 грн - загублять 20% своїх клієнтів.. перевірено по дзвінках клієнтів. Готові чекати довше через САТ але буде дешевше.. Ми вихід знайшли через підписання договору з НП - тепер знижку маємо 15%, є такі хто має 30 %
По запчастинах - так дуже багато вони відпраляють але дрібних. Габарит через них возити дорого, тому хто відпраляє нормальними партіями - точно з ними не працює ))
Так людей вони завжди шукають але ті хто попрацював за 5к в них, згодні за 4 працювати але в іншому місці, бо там реально важко.. Є оператори, які і 7-8 мають але ібашуть як дурні

На рахунок задавати - не вийде навіть, якщо вони біля кожного відділення конкурента будуть свої робити. .У них зараз вже конкуренція між своїми відділеннями але загальна кількість перевезень не збільшилась - просто пройшов перерозподіл своїх же клієнтів :)
П.С. єдина фішка теперішньої Нової Пошти - ця компанія до кінця року буде повністю біла по з/п, перевезеннях і т.д.
- pikach00
Зроблять маленьку акцію по демпінгу цін і задавлять швидко.andrew писав: На рахунок задавати - не вийде навіть, якщо вони біля кожного відділення конкурента будуть свої робити.
Даю їм ідею - робити знижку 50% тим хто прийшов з квитанцією від конкурента

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
а чо так до кінця року?andrew писав: ця компанія до кінця року
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Я одного не можу зрозуміти чому Пошта України з таким потенціалом і кількістю відділень загибаєтся.З цінами на перевозки навіть підняв їх вдвоє найняти нормальних логістів,водії самі шукають роботу з машинами а склади є в наявності-переплюнути любого перевізника можуть на раз.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- pikach00
САХАР, тому що це державна кантора, там відкати рулять 

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Останнім часом там робота значно покращилась як на мене.САХАР писав: Я одного не можу зрозуміти чому Пошта України з таким потенціалом і кількістю відділень загибаєтся
За кордон та й в села України вона дає фори любій новій пошті по ціні. Та і швидкість нормальна.
Крім того відносно недавно вони ввели експрес доставку, але я ще не пробував.
Інтернет магази щось недуже нею хочуть відправляти, неясно чому. Може черги напрягають, і совковий підхід до оформлення. Щоб щось відправити треба заповнити вручну всі адреси і т.п. Займає час.. На НП достатньо продиктувати телефон і ПІБ

Їм би організувати оформлення всіх вантажів онлайн, відразу з оплатою онлайном, щоб потім тільки з наклейками зі штрихкодом віднести на пошту і віддати

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
хто сказав ? Вони доставку посилок дронами анонсували намєдні ,яка НП чи прочій Гюнсел можуть таким похвалитись ?САХАР писав: Я одного не можу зрозуміти чому Пошта України з таким потенціалом і кількістю відділень загибаєтся

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей