Ми про 1.6 говорили а 1.9 тді то зовсім інша пісня.Така сама як в мене була тількі вагонAnGeL писав: про мотори хтось там шос казав, чесно я ше не чув шоб з ними шось ставалось.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ми про 1.6 говорили а 1.9 тді то зовсім інша пісня.Така сама як в мене була тількі вагонAnGeL писав: про мотори хтось там шос казав, чесно я ше не чув шоб з ними шось ставалось.
з огляду на те, що я з французами взагалі не знайомий, то ні (не хочеться нових експериментів)puzzo писав: якогось мегана, сценіка або лагуну не розглядав?
Спасибі, Братушаня :)Felix писав:не буду нічо говорити, просто повторю лєгіндарне: ВАГ о є ВАГ!![]()
![]()
Felix писав: ВАГ о є ВАГ!
Ще є, але вже йому є замінаTOTAL_55 писав:що я пропустив? Форда вже нема?
З дітьми це дуже важливо, як їдеш десь на пару днів, то береш всього з запасом.Novel писав: Ніколи не розумів одного критерію у виборі даного автомобіля - великий багажник.
+100500andrewdor писав:З дітьми це дуже важливо, як їдеш десь на пару днів, то береш всього з запасом.Novel писав: Ніколи не розумів одного критерію у виборі даного автомобіля - великий багажник.
Написали багатодітні батьки (батько).cat-yellow писав:+100500andrewdor писав:З дітьми це дуже важливо, як їдеш десь на пару днів, то береш всього з запасом.Novel писав: Ніколи не розумів одного критерію у виборі даного автомобіля - великий багажник.
з великим багажником не контролюєш, що дружина в нього складає... принцип простий "можна брати все"
з малим багажником доводилось стояти дружині над душою і контролювати, що в багажник пакується...
а дружини - вони такі :) в них не просто з запасом, а з потрійним запасом :)
Ліфтбек, але в Мазді троха салон більший і комфортніший (клас Д), окатавія (клас С).Taras:) писав: А шо мазда 6 є в хетчбеку???
Завжди думав що то ліфтбек...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей