в мене на початках такий в опелі стояв, як згадаю ті касєти, одразу згадую маяк на діскатєці в клубі і касєтніка (діджея) з олівцем на перемотціmister_X писав: А чого мафон жесть?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в мене на початках такий в опелі стояв, як згадаю ті касєти, одразу згадую маяк на діскатєці в клубі і касєтніка (діджея) з олівцем на перемотціmister_X писав: А чого мафон жесть?
ДякуюЙосип писав:Ростик1, вітаю
Дякую, реально як кульок, сам в шоціVexler писав:Класний мерс. Вітаю
п.с салон як кульок, стан суперовий
Дякую, а мафон якраз такий і поланував ставити якби там якийсь недопіонер стояв. В ньому є можливість впаяти аукс, зроблю як на леганзі і айподик китайський десь в підлокотнику кинуserega_l1 писав:мафон жесть, але почитавши бортовики Ростика, думаю, ненадовго... Нехай бігає і радує.
Дякую, також на то надіюсьTaras:) писав:класний мерс, а в руках Ростика буде вопше вогень!!!!
Так воно і є насправдіmister_X писав:А чого мафон жесть?
В мене склалося враження, що машина не за.бана життям, бо власник був консервативним.
Салон в чохлах, мафон заводський, пецди давали мало...
Тут з тими підйомниками шось намучено, бо передні кнопки не оригінальні, а задні механічні, але в задніх обшивках крім того, що торчать корби є ще оригінаьні кнопки_Ramp_ писав:Незнаю чому німаки обділив дорестайлову Ц-щку в версії Елеганс 2 есп,і дерева в салоні нема,в рестайловому елегансі 98р іде 4ЕСП, та вставки під дерево. Так шо Ростик маш вже обдумки,шоб дорестайловго зробити рестайловий )),але по фінансам буде невигідно, а так вітаю.
Машині вже 20 років і там просто зобовязаний стояти касетний мафон, маю намір поставити.... ой чуть не проговоривсяserega_l1 писав:в мене на початках такий в опелі стояв, як згадаю ті касєти, одразу згадую маяк на діскатєці в клубі і касєтніка (діджея) з олівцем на перемотціmister_X писав: А чого мафон жесть?![]()
![]()
, та то добре що оригінал стоїть, видно що машина не колхожена і наші кулібіни туди не лазили.
ніхто і не сумнівався, що ти там щось намутиш...Ростик1 писав: маю намір поставити
що і німці не знали, що так можнаcat-yellow писав: скоро той Мерс буде напічканий, шо ойойой!
тіпа, кукурудза американська в салоні?Sviatoslav писав: коли ГМО буде?
попса.Ростик1 писав: Чи робтит бiлу з червоними стрiлками та циферблатами.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей