TarasR писав:то педальгальми стане "мягша" чи то від вакуума?
ТО ж слыхал такое стоит по моим данным 350 - 400 грн а где его только взять ?Denja писав:від Вакуума (Торгмаш)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
TarasR писав:то педальгальми стане "мягша" чи то від вакуума?
ТО ж слыхал такое стоит по моим данным 350 - 400 грн а где его только взять ?Denja писав:від Вакуума (Торгмаш)
Автобазар Зелёный магазин № 9... не помню точно ,там такой видел PRO-SPORT район 400 грнTarasR писав:Хтось в курсі яка ціна
Black писав: и РМк
Ну смотря какой фуфел ставить !!!!!homa писав:Я би не радив
TarasR писав:А який ГТЦ порадите поставити, так шоб знайти і був нормальний, ціна?
АТЕ, якшо знайдеш
Ні, тормозить нормально, просто хотілося шоб педалька була м"ягша.homa писав:Коли ти тормозиш обороти падають???
+1 факт!Black писав:Тормоза - это не только твоя безопасность но и других
а то не залежит в кого питати чи є конкретно хтось шо співпрацює?Denja писав:Скажеш від ЛТК - знижку зробить
Та то що в тебе такий, то я знаюS_V_B писав:в мене такий
Ты хоть бы предупредил что на нетралкеhoma писав:Коли ти тормозиш обороти падають???
+1, я по бортовому в брата бачив шо (не знаю чому) коли їдеш згорки чи просто відпускаєш газ розхід зменшується...Black писав:я всегда стараюсь не выдерая с передачи тормозить ,особенно с горки
TarasR писав:газ розхід зменшується...
тобто?Black писав:Бери себе прогресивній вакум
задні барабани поміняти на диски?Black писав:ад.диск и всё нормально
Я себе такое планирую когда бабулясик соберу !!!А по гидрику пока ни чего не придумал (но не в нём дело)TarasR писав:задні барабани поміняти на диски?
Была тема мучай поиск!!!!педаль намного мягче/ легче будет!!!!!TarasR писав:тобто?
Если финансы позволяют ставь!!!ТОлько учти при продаже машины это вряд ли будет учитываться,как всё то что доводим до ума!!!TarasR писав:Думаю ставити БіКсенон чи не ставити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей