+1Ledokol писав:але в основному гонсщеги їздять не за гроші...чи не так??
Але бажано бачити з яким часом проїзжаєш, а доречі світлофор буде той самий чи може щось поміняли

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1Ledokol писав:але в основному гонсщеги їздять не за гроші...чи не так??
Причому тут канфетки? мені хоча б не попасти як минулого разу. Щоб приїхати і виступити і привезти механіків та забезпечення я попав в 2000 долларів, а виграв всього 700. Укр.бізнес.Ledokol писав:Andre, канфетки вже не буде)).....а скажи мені-де є більші призові??...усюди або приблизно такі або взагалі нічого.....тай ще не ділять стріті драг....якщо б ми не ділили-то призових було б більше......але в основному гонсщеги їздять не за гроші...чи не так??
vinja писав:Згоден з Ledokol , але бабло теж має значення (наприклад - призовий фонд 15 тис. $ - накал і адреналін змагань буде набагато вищий і кількість учасників зросте).
Але щоб то все було що треба ----правильно ГРОШІ...Orest писав:Що ви все про гроші! Головне щоб організація була на доброму рівні і щоб селяни не бігали по трасі!
+100 ....ну і собі та іншим щось доказати)Orest писав:А гроші тут не головне хто ганяэться! той і так грошей маэ! Хіба не так?! А головне тут задоволення отримати!, себе показати і інших побачити!
Андрюха, та питань нема, якщо людина вклала стільки бабла і сил в машину - заслуговує на перемогу, призові і т.д.Andre писав:Олег, Ти спочатку ложи в машинку ну хоча б тисяч 20 а потім розкажеш шо і як...
vovik,Ledokol писав:базовим об’ємом двигуна від 1551 см. куб. до 2100 см. куб.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість