там за ним можна запаркувати ще штук 6 таких авді, але є [цензура] яким треба отут на газоніserega_l1 писав: Недостача паркомісць... Я його не виправдовую, але пора задуматись про такі речі як газонні решітки для паркування. Шкода, але то найух нікому не потрібно![]()

ну то з тої ж опери.serega_l1 писав: ТЦ "Скриня" парковка: вже прикатали місце на газоні, хоча за 20 метрів через арку є здоровенна парковка... А х..лі воно буде йти, краще по своїй бидлячій натурі заїде в болото і повалить свинота по грязюці, і в свою ж машину таке залізе...
Отутечки ,видно де люкbossjara писав: xxfOxx написав:
і як же без бемеве
ти там повз проходив чи постійно буваєш? тобі та бмв заваджала чи просто в око впала?
я до чого то питаю.
якщо не помиляюсь то ВВ біля 51 номеру поруч з мафом
не бачу там нічого поганого в такій парковці, хоча сам там ніколи не паркуюсь(хоч буваю 4-5 разів на день)
ту ділянку тяжко назвати тротуаром з точки зору ПДР і ніхто з пішоходів нею не хоче ходити з точки зору людяності
то розвалений кусок дорожнього асфальтного полотна не придатний до використання
Переглянути більшу карту
А як туди ходити ? чим поганий тротуар, там альтернатив нема, хіба по дорозі валити.
Проходив, йшов з "родинної ковбаски" на дитячий майданчик рошену біля кінотеатру Сокіл, той [цензура] став акурат на кусочку асфальту, з боків тротуарчик і газон + тротуарчик і болото, я коляскою там невлажу, то через дауна маю смикати малу два раза через буртіки і по болоту, бо воно запаркувалося

бери каляску з дитиною, іншого кіндера за руку і попробуй там пройтиserega_l1 писав: сам і відповів...

О навіть на мапсах ідіотен попався, отакі дауни порозбивали там дороги і болото розносять, що перейти неможливо
Переглянути більшу карту