29 в них зараз він, а нашо мені така інфа про температуру вихлопу? шо вона дає?andriy320e30 писав: але ше +40 за датчик
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мій перший Мерс 124 260E
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
- AVP_6
- Контактна інформація:
Re: Мій перший Мерс 124 260E
приїхала вже паливна рейка з оригінальними мерсовськими форсунками, регуляторм тиску і шлангами паливними від 3,2 104 двигуна
от цікавить питання, я її просто ставлю чи треба якісь стакани ше під форсунки? бо вроді так все плотненько стає в колектор (маю другий колектор знятий і легко пробувати на ньому)
ше побачив що мені треба розєми на ті форсунки
а саме головне питання як той блок має бачити оберти двигуна? бо от тут знайшов мужик шків робив і бачу якийсь датчик знизу стоїть https://www.drive2.ru/b/2901178/
от цікавить питання, я її просто ставлю чи треба якісь стакани ше під форсунки? бо вроді так все плотненько стає в колектор (маю другий колектор знятий і легко пробувати на ньому)
ше побачив що мені треба розєми на ті форсунки
а саме головне питання як той блок має бачити оберти двигуна? бо от тут знайшов мужик шків робив і бачу якийсь датчик знизу стоїть https://www.drive2.ru/b/2901178/
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
не спалиш клапана на газі при любих нагрузках. можна сказати вона говорить темп випускного клапана.AVP_6 писав: шо вона дає?
кстаті вже є програма на андроїд (панель приборів)
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
в тебе ж є датчик колінвалу ? з нього і візьмеш сигнал .
почитай справку в інвенті там є підтримка різних шківів.
якшо нє то треба буде переробити на 60-2 ,з жигульовського чи любого шківа де 60-2
почитай справку в інвенті там є підтримка різних шківів.
якшо нє то треба буде переробити на 60-2 ,з жигульовського чи любого шківа де 60-2
TURBO -POWER
- AVP_6
- Контактна інформація:
та датчик є, а як його відключити штатно і подавати на блок чи паралельно?andriy320e30 писав: в тебе ж є датчик колінвалу ? з нього і візьмеш сигнал .
справку я бачу але я не знаю який в мене варіантandriy320e30 писав: почитай справку в інвенті там є підтримка різних шківів.
а взагалі якшо чесно я шось задумався чи то варто емс брати, по суті ціна + 100 дол мінімум якшо рахувати з котушками, + якшо сам не підключу то вони на інвенті хочуть 6к грн за підключення і настройки (проти 2к за джетронік), а виграю тільки запалення електронне, реально не знаю шо робити і чи варто то запалення тих затрат, є собі трамблер поміняю бігунок (новий шось 400-500 грн.) візьму котушку центральну якшо буде треба і буде нормальне запалення,
по суті більше крім запалення конкретно для моєї машини джетронік від емс по функціях нічим не відрізняється
- AVP_6
- Контактна інформація:
а там по суті як колись з часом надумаю за комп то той блок джетроніка не проблема продати, тих мерсів купу і всі плюються думаю як і я на той КЕ унилий
і рахуй джетронік не треба в салон заводити і проводку вони готову дають, а настройок він має не дуже менше за емс, ну мені точно хватить
і рахуй джетронік не треба в салон заводити і проводку вони готову дають, а настройок він має не дуже менше за емс, ну мені точно хватить
- andriy320e30
- Контактна інформація:
ну по функціям то небо і земля ,але дивися сам хочеш простіше бери джетронік.AVP_6 писав: емс по функціях нічим не відрізняється
там теж під газ можна . але датчик колінвала всерівно треба такий як під емс.
тай в джетроніку я не шарю ,то мусиш або сам ,або в них настроюватись .
для мене емс простіше ,я за день підключив і за 2 год настроївся і вже нормально їздив .потім вже пішла точна настройка (шоб навіть без лямбди їздити)і доставив фазу
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
бігунок то як карб ,не можна рівняти то норм запалення . простіше пояснити в бігунку падає сила іскри і тд . але і так можна їздитиAVP_6 писав: є собі трамблер поміняю бігунок (новий шось 400-500 грн.) візьму котушку центральну якшо буде треба і буде нормальне запалення,

TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
ну якшо вони за 2к підключають і настроюють то варто .але запамятай то не повноцінний комп там нема карт запалення ,а емуляор вихідного сигналу на розходомір .короче вихідних кутів там не бачиш.AVP_6 писав: (проти 2к за джетронік)
скачай собі прогу емс і джетроніка порівняй
TURBO -POWER
- AVP_6
- Контактна інформація:
поки не можу нічого порівняти бо не маю компа на віндіandriy320e30 писав: скачай собі прогу емс і джетроніка порівняй

от то єдине питання яке мені не зрозуміло - чим мій датчик не підходить для тої системи, я дивився відео одного з тих мужиків шо там на форумі сидять з росії шо ставлять ті їхні джетроніки то він казав шо підключався до датчика колінвалу але він якось то так образно сказавandriy320e30 писав: але датчик колінвала всерівно треба такий як під емс.

але по суті якшо я того проводу не підключу то буду мати просто не фазований вприск, я планую сам собі підключити в суботу а з понеділка поїхати до них тільки на настройку і тут не справа в економії тих 2тис, а в тому шо вони хочуть 2 тижні то робити а я хочу скоріше

- AVP_6
- Контактна інформація:
поїхав мій мерс сьогодні на встановлення інжектора електронного

тепер чекаю результату

тепер чекаю результату

-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Шикуєш-євакуатори .Затягнути джипом ніяк?
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- AVP_6
- Контактна інформація:
можна би було, але як на двох машинах одному керувати? але якшо серйозно я боюсь на шнурку їздити ті переживання не коштують 350 грн., а когось просити то треба було потім ше назад завозити і час тратити а так завіз віддав і на роботу працюватиСАХАР писав: Шикуєш-євакуатори .Затягнути джипом ніяк?

-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Думав эвакуатор зара дорожче коштуэ.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- AVP_6
- Контактна інформація:
нє, я так само думав шо дороще і тому думав тащини на шнурку але подзвонив взнав і вирішив шо то не вартує щоб комусь час займати, та і просити нікого не хотілосьСАХАР писав: Думав эвакуатор зара дорожче коштуэ.
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
AVP_6,
давно не заходив сюди, не знав шо ти так глобально взявся. мужик!

давно не заходив сюди, не знав шо ти так глобально взявся. мужик!
Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
дякую, але то не глобально, глобально ви рахувалось якби сам то ставив, а так вирішив лекшим шляхом пітиAnGeL писав: давно не заходив сюди, не знав шо ти так глобально взявся. мужик!

а по суті, то я трошки розібрався в тому мех.інжекторі (КЕ-Джетроніку) а так як вже 15 років працюю з гідравлікою то зрозумів в чому там проблема, і побачив що реставрувати в ідеал той поршень і шліфанути посадку в нас практично не реально (дуже точні допуски) а купувати 2-3 дозатора і надіятись шо в якомусь воно буде в ід стані не варіант
+ форсунки які закриваються кожна як хоче і крім того не розборні а отже не шліфанеш посадку, і так само хоч нові і продаються але то вже космос ціна на них (а електронні можна на стенді чистити)
+ розхід (лиють то всі форсунки одночасно а іскра тільки в одному циліндрі, получається весь решта бензин іде просто в трубу

+ регулювання такі чисто теоретичні тільки можна там зробити
тому зваживши всі за і проти, і підскладавши трошки грошей, я вирішив все таки поставити той Invent-jetronic, звичайно повноцінний комп було би ліпше але поки на шо стало грошей то і ставимо, а там буду бачити якшо сподобається мені як вона їздить то з часом поміняю на комп (джетронік продати проблеми нема взагалі) а не сподобається то 140 собі куплю на друге літо

- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
AVP_6 писав: а не сподобається то 140 собі куплю на друге літо

- AVP_6
- Контактна інформація:
ну от моя епопея з мерсом продовжується
завтра їду забирати з інвенту, але на жаль не дали з ним хлопці ради
завести заводиться але їхати не їде
чим далі тим більше тяга до того пропадає, але як кажуть "взяв мяч - х...ч" так шо тепер шукаю моториста, може хтось підкаже когось толкового, треба поміряти компресію і розібратись з гідрокомпенсаторами
завтра їду забирати з інвенту, але на жаль не дали з ним хлопці ради

завести заводиться але їхати не їде

чим далі тим більше тяга до того пропадає, але як кажуть "взяв мяч - х...ч" так шо тепер шукаю моториста, може хтось підкаже когось толкового, треба поміряти компресію і розібратись з гідрокомпенсаторами
- andriy320e30
- Контактна інформація:
як то не їде,до того мотор нормально їздив? в мене шо на мотороніку шо на інвенті одинаково їхала. бо на поганий мотор не пасувало інвент ставитиAVP_6 писав: але їхати не їде
TURBO -POWER
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей