Окрім 2оі там була відсутня ше й 3тя?axel писав:Ну вона була тільки чуток схожа на БМВ... не дуже то така і БМВ булаAnGeL писав: в нас тут була одна бмв без 3 передачі на механіці, яка такою і продалась

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Окрім 2оі там була відсутня ше й 3тя?axel писав:Ну вона була тільки чуток схожа на БМВ... не дуже то така і БМВ булаAnGeL писав: в нас тут була одна бмв без 3 передачі на механіці, яка такою і продалась
якшо не BLB канешноСАХАР писав:З 2004 ПО 14.Я не знаю якій в нього мотор 110 чи 140 конів але зараз це самий ліпший що є.pavlo09 писав: САХАР, тих років, то яких?
Сам такий мотор придумав?Kritik писав:якшо не BLB канешноСАХАР писав:З 2004 ПО 14.Я не знаю якій в нього мотор 110 чи 140 конів але зараз це самий ліпший що є.pavlo09 писав: САХАР, тих років, то яких?
В нього нема металічного цокотіння як на відео в Ютюбі. Таке враження що там мотор від рекстона стоїть, бо звук один в одинСАХАР писав: Він не ламаєтся і Ваг навіть не признав це за поломку.Тіпа гримить собі і це так має бути Знаю 4 машини де до 40тис вже гримить і 2 що поменяли на восстановлені.Набери в Ютубе двухмассовий маховик 2.0 послух
Фольксваген и Ауди не используют одинаковых моторов,по крайней мере с 2004 года точно,коробки тоже разные.Kritik писав:в смислі сам?
в мене на Ауді такий був
2005 рік
2.0 ТДІ
140 конів
супер надійний мотор![]()
Кроме двухмассового там цокотеть больше нечему.Подождем немного пока звук станет более слышен,думаю цифра 36тыс.Enter писав:В нього нема металічного цокотіння як на відео в Ютюбі. Таке враження що там мотор від рекстона стоїть, бо звук один в одинСАХАР писав: Він не ламаєтся і Ваг навіть не признав це за поломку.Тіпа гримить собі і це так має бути Знаю 4 машини де до 40тис вже гримить і 2 що поменяли на восстановлені.Набери в Ютубе двухмассовий маховик 2.0 послух
думаю 36 тисяч пробігуLyubomyr писав: САХАР, що цифра 36?
https://www.google.com.ua/url?sa=i&rct= ... 1173647408xxfOxx писав: Гарна хонда хоч і схожа на нове авді антіка
К этому пробегу уже маховик даст знать о себе холодными утренними днямиLyubomyr писав: САХАР, що цифра 36?
небачу чим подібна? більше на чуть зализаніший пілотNobody писав: xxfOxx написав:
Гарна хонда хоч і схожа на нове авді антіка
https://www.google.com.ua/url?sa=i&rct= ... 1173647408
а на РХ взагалі ніграма не схожа
краще хондовський )cat-yellow писав: ЛЮДИ
А в Ауді 2.0 який краще на 81кВт (110 коней) чи на 110кВт (150 коней)?
так ти чого питаєш? шукаєш що найдійніше нє ?cat-yellow писав: xxfOxx, та то панятно, шо тіхналогії рулять
але таваріщ дивиться в сторону Ауді і я йому тіхналогіями переаргументувати його вибір не зможу
Старая Ауди не очень хороший выбор.Лучше Фольца выйдет дешевле и годами поновее,при том что в принципе из одного теста.cat-yellow писав: але таваріщ дивиться в сторону Ауді і я йому тіхналогіями переаргументувати його вибір не зможу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей