Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Суцільний бізнес клас буде їздити з пожованою резиноюhitlos писав: ти собі уявляєш шо буде на вулиці якшо таке буде?
Яка різниця, шо буде їздити з пожованою резиною - бізнес клас на пл-номерах чи москвіч на наших?Bohdan писав: Суцільний бізнес клас буде їздити з пожованою резиною
От тільки зараз такого хламу на дорогах відсотків 20, а може бути 50. І той хлам на пл-бляхах ще може розігнатись до 140-160 навідміну від совкопрому.Ska_Vit писав: Яка різниця, шо буде їздити з пожованою резиною - бізнес клас на пл-номерах чи москвіч на наших?
Точно, старий Москвич, який повзе свої 40-60, не є небезпечний і його водій в принципі не розраховує віджигати.Bohdan писав: І той хлам на пл-бляхах ще може розігнатись до 140-160 навідміну від совкопрому.
Це приклад чого? На такому авто пересувається людина. яка не має грошей на утримання авто взагалі. Що цей приклад має показати? Такіх авто на Львів напевно небагато. Авто на пл-бляшках в коматозному стані дуже великий відсоток.Ska_Vit писав: я вже писав раніше простий приклад - на мене на світлофорі скотився ржавий москвіч і в нього все було поломане, він глох, тормоз не тримав. Не думаю, шо той рагуль не може собі поміняти умовні колодки, свічки чи, наприклад, підтянути ручнік на тому москвічі. Немає різниці, чи то їде розвалена беха чи розвалений жигуль, тут від людини залежить.
Денег нет? То вы держитесь там. Вам всего доброго, хорошего настроения и здоровьяandrewdor писав: Ззовні це бізнес седан, а в середині - те на що хватило грошей, тому що ЗЧ до нього не дешеві самі по собі і замінники не завжди дешеві. І тільки вливати в нього дизель не виходить. Ось і шаманять як можуть, поки їде.
дивлячись на то скільки рагулів нас оточує... треба відкривати салон по наварюванні тормозних колодок і перекльопці сцеплення з газелі або жигуля на іноandrewdor писав: Факт, дешево куплене дороге авто, не знімає витрат на його утримання, як не мав 10К на більш-менш нормальне авто то і 1К в рік на його утримання виділити буде важкувато.
Ану ссиль де такий економічний термін прописаний. Бажано наукову статтю або вибірка з підручника. Журнашлюшні здогадки не кидати.Sviatoslav писав: Це економічний термін стосовно двох місяців, але я бачу не кожен з ним знайомий і купа агресії летить в мою сторону. Окей, тішимось "пакращенням" тоді разом .
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей