в трамвай вроді всіх впускають, і ціна 2грн, можна ше поїсти.Sviatoslav писав: Звичайна людина валюту як має відкласти на машину? Не їсти?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
- Dexter
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Work hard! Play hard!
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
Sviatoslav писав: Хлопці, сильно нічого не змінилось. Вони девальванули валюту, щоб населення втричі зубожіло, а тепер кинули кістку і акцизи зменшили для машин з двіжками євро-5. Тільки на пальне і з/ч залишилось зменшити ціни тепер
Звичайна людина валюту як має відкласти на машину? Не їсти?
На мою думку, це буде мати вплив тільки тоді, коли купівельна спроможність населення буде як у 07-08 роках

+мільйон, пробки з кожним днем тільки більшіweber писав: Не їздити. Але я щось пустих доріг в нас не помічав.
- Sviatoslav
- Номер:файний
Dexter писав: в трамвай вроді всіх впускають, і ціна 2грн, можна ше поїсти.
pikach00, тільки не забудь вогнетривкий костюм взяти, а то раптом займеться невідомо від чогоpikach00 писав: на трамваї їздити

Dexter, При чому тут трамвай?
Попробуй відклади на тачку розмитнену мінімум 4к євро із з/п в 130 євро в середньому по Україні. 2,5 роки треба не тратити з/п і тоді купиш

При курсі 8 грн/бакс і з/п +- 4к грн, це було реально за 8-12 місяців. Сухі цифри.
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
- xxfOxx
валовий продукт порахував за ті роки? тому і курс такий що ніхт майже не виробляємо а тільки імпортуєм.Sviatoslav писав: Попробуй відклади на тачку розмитнену мінімум 4к євро із з/п в 130 євро в середньому по Україні. 2,5 роки треба не тратити з/п і тоді купиш
При курсі 8 грн/бакс і з/п +- 4к грн, це було реально за 8-12 місяців. Сухі цифри.
Ну то як тобі буде добре 200 літрів щоб доплачували чи більше?
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Святослав, але тим не менше, достатньо глянути на авто форумчан, щоб зрозуміти, що не все так погано 

- Bohdan
А чим поганий жигуть за 800 баксів? З такою з/п хочеш на Пасаті новому їздити? Ті, хто при курсі 8 мали 4000 грн з/п зараз скоріш за все мають в баксах може й менше, але далеко не 4000 грнSviatoslav писав: Попробуй відклади на тачку розмитнену мінімум 4к євро із з/п в 130 євро в середньому по Україні.

- xxfOxx
бо то не машина, мають всі на мерсах їздити і ваще всьо плоха, держава має і бензину фондувати і вартість машини відшкодовувати, не шариш чи що?Bohdan писав: А чим поганий жигуть за 800 баксів? З такою з/п хочеш на Пасаті новому їздити? Ті, хто при курсі 8 мали 4000 грн з/п зараз скоріш за все мають в баксах може й менше, але далеко не 4000 грнВ мене офіційна гривнева з/п з того часу (2012р) виросла в 2 раза.

- Dexter
чувак, а як простому українцю з зарплатою 130євро відкласти гроші на вертоліт або яхту?????????Sviatoslav писав: Попробуй відклади на тачку розмитнену мінімум 4к євро із з/п в 130 євро в середньому по Україні. 2,5 роки треба не тратити з/п і тоді купиш

а як пенсіонерам відкладати на новий айфон, шоб не ходити з старим телефоном??

Work hard! Play hard!
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
158 сторінка теми, а плюсів бачу в польських бляхах так і не має

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- xxfOxx
як нема, можна на всіх дивитись як на г, бо ти не заплатив податки, зекономив 10к зелені і маєш бізнескласM@sTeR писав: 158 сторінка теми, а плюсів бачу в польських бляхах так і не має![]()

- Sviatoslav
- Номер:файний
Bohdan, якщо ми йдемо в європу, то нам має бути доступна нормальна іномарка, нехай 10 чи 15 років їй буде, але іномарка у вартості двох середніх з/п по країні, тобто 8-9 тисяч грн. Всі на форумі це знають. Людина має мати можливість купити іномарку за дві свої з/п в місяць. І цього в нас навіть близько немає. Живемо по-новому.
За 800 баксів розмитнена 15-річна навіть іномарка в тебе не буде.
Vasiliyyy, ти цілком правий, все дуже навіть добре я вважаю, просто нам не знизили вартість мита, нам його менше підняли по суті з моменту розпаду СРСР. Це як побачити, що підняли на 14 грн вартість пального на АЗС, а потім бігати і радіти, що спустили на 2 грн. Та ні, його підняли на 12 грн. просто, а в результаті кинули кістку людям, щоб мали чим тішитись. Тому хочеться дожати рептілоїдів з парламенту і взагалі зняти таке лайно як пдв + акциз.
За 800 баксів розмитнена 15-річна навіть іномарка в тебе не буде.
Vasiliyyy, ти цілком правий, все дуже навіть добре я вважаю, просто нам не знизили вартість мита, нам його менше підняли по суті з моменту розпаду СРСР. Це як побачити, що підняли на 14 грн вартість пального на АЗС, а потім бігати і радіти, що спустили на 2 грн. Та ні, його підняли на 12 грн. просто, а в результаті кинули кістку людям, щоб мали чим тішитись. Тому хочеться дожати рептілоїдів з парламенту і взагалі зняти таке лайно як пдв + акциз.
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
- Dexter
"має бути", "має бути"... шо за брєд? де таке написано, шо ТОБІ держава винна 10-річну іномарку "за дві зарплати"?Sviatoslav писав: Bohdan, якщо ми йдемо в європу, то нам має бути доступна нормальна іномарка, нехай 10 чи 15 років їй буде, але іномарка у вартості двох середніх з/п по країні, тобто 8-9 тисяч грн. Всі на форумі це знають. Людина має мати можливість купити іномарку за дві свої з/п в місяць. І цього в нас навіть близько немає. Живемо по-новому.
Work hard! Play hard!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Ти це десь в конституції вичитав чи в яких законах?Sviatoslav писав: Людина має мати можливість купити іномарку за дві свої з/п в місяць.
- Bohdan
Вибачай, але брєд. Ніхто тобі нічого не винен.Sviatoslav писав: що ми йдемо в європу, то нам має бути доступна нормальна іномарка
Sviatoslav писав: Людина має мати можливість купити іномарку за дві свої з/п в місяць

І Слава Богу. Бо можу собі уявити, щоб на дорогах творилосьSviatoslav писав: За 800 баксів розмитнена 15-річна навіть іномарка в тебе не буде.

- Bohdan
В 2012 році літра бензи коштувала 1,40 долара. Зараз менше 1 долара. Нажаль ми не ОАЕ і в нас нема таких запасів нафти щоб взагалі не залежати від курсу.Sviatoslav писав: Це як побачити, що підняли на 14 грн вартість пального на АЗС, а потім бігати і радіти, що спустили на 2 грн. Та ні, його підняли на 12 грн. просто, а в результаті кинули кістку людям, щоб мали чим тішитись.
- Dexter
Bohdan писав:Sviatoslav писав: Людина має мати можливість купити іномарку за дві свої з/п в місяцьДе таке написано? Жигуль теж іномарка, впринципі все зходиться.

Work hard! Play hard!
- xxfOxx
Sviatoslav писав: Vasiliyyy, ти цілком правий, все дуже навіть добре я вважаю, просто нам не знизили вартість мита, нам його менше підняли по суті з моменту розпаду СРСР. Це як побачити, що підняли на 14 грн вартість пального на АЗС, а потім бігати і радіти, що спустили на 2 грн. Та ні, його підняли на 12 грн. просто, а в результаті кинули кістку людям, щоб мали чим тішитись. Тому хочеться дожати рептілоїдів з парламенту і взагалі зняти таке лайно як пдв + акциз.

свідок доктора, що не видно? секта у них тутDexter писав: "має бути", "має бути"... шо за брєд? де таке написано, шо ТОБІ держава винна 10-річну іномарку "за дві зарплати"?
як де, заповіді доктора, заповідь 2, перша заповідь - прижени бізнесклас і нає..би державуpikach00 писав: Ти це десь в конституції вичитав чи в яких законах?
- hitlos
- Ім'я:Андрій
- Номер:Numero Uno
ти собі уявляєш шо буде на вулиці якшо таке буде?Sviatoslav писав: Всі на форумі це знають. Людина має мати можливість купити іномарку за дві свої з/п в місяць.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей