зняли, бо були польськіAnix писав: Без блях

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зняли, бо були польськіAnix писав: Без блях
Дтп. Верхній шувар .поліція на місці
Об'їздна перед чишками біля малої Швейцарії ДТП ( 4 машини )
то вроді пиж 405,нє?AndriyLD писав: з рено купеху зліпили
Sluva писав: то вроді пиж 405,нє?
AndriyLD писав: дійсно пиж
Дождік,резина лівовата і 50% куплені права роблять свою справу.Стабільно.HacK писав: сьогодні взагалі купа ДТП
В обох машинах.Dexter писав: САХАР, три дитини в 09 сиділи?
так а хто правила порушив? та 9-ка я так розуміюСАХАР писав: зіткнення автомобілів «Nissan Primastar» та ВАЗ загинула 5-річна дитина
Слідчі працюють-що не понятно?AVP_6 писав: так а хто правила порушив? та 9-ка я так розумію
Думаю, резина і не дуже помагає,тому що на нових дорогих іномарках теж багато ДТП,а резина там хорошо.В першу чергу це наш народ неуважний,завжди спішать всі,а в таку погоду не варто і спішити.Ну і важливу роль відіграє культура водіння,яка у нас майже відсутня.Ніхто нікого не хоче пропустити,от і проскакують,а десь провтикає і ось вже ДТП.Дивуюсь тим людям,коли стоять в пробці і муси заїхати на перехрестя,щоб інші учасники руху не виїхали в іншу сторону,ну невже як він проїде 3м дальше,то він приїде швидшеСАХАР писав: Дождік,резина лівовата і 50% куплені права роблять свою справу.Стабільно.
Якщоб тількі неуважний.Процентів 30 іздить бо показали як з місця зрушити а попадають на дорогу де багато машин і не знають що робити.Я коли проїзжаю в день 50-60км.по місту ловлю себе на думці що якщо-б їхав і не вгадував як може себе повести машина рядом або збоку то раза по два мав би невеликі дтп.Швидко теж боюсь вже їхати а це 30км максимум так як два рази за останній місяць зупинився вируливши юзом коло машин.Я їхав по головній а олені на морозі повертають на другорядну,на півпуті включаєтся мозок і тормозять встаючи перед мною боком.Була б швидкість 50-60км я вже два раза міняв би морду.Йосип писав: наш народ неуважний
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей