Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ок тел мій маєш?Kirik писав:в мене є один від ескорта і один від скорпа, я б один подарував, а другий якби була ваша воля зробили б мені![]()
Ну це щось типу треба купляти машини на карбах і не займатись ... з інжектором )))Romko писав:t309, купляти машини просто треба на МАПі і тоді куйньою з розходомірами точно не прийдеться займатися![]()
Ти би чим перше вимахуватися, спитав з якого то ескорта, на всіх зетеках стоять розходоміриFobos писав:У ескорта немає розходоміра...
Не будь категоричний, не на всіх, просто ескортів з зетеками було мало, ну і на форди розходоміра ставились з 92 по 02 рік, а потім знову мап сенсори.Kirik писав:Ти би чим перше вимахуватися, спитав з якого то ескорта, на всіх зетеках стоять розходоміриFobos писав:У ескорта немає розходоміра...
за будь які,торгу не буде.Tarik писав:то за будь які 300 грн?) маю від лади) якшо один оживиш - дам і другий) буде торг за два??
кинь в пп номер телефону, підїду заберуwinn3r писав:маю БМВшний, можу також віддати на експеременти
а коли купуєш новий гарантію на роки дають?САХАР писав:То скорше не ремонт а відновлення з процентом успіху 50/50 гарантії роботи на рокі думаю також нема.Смисл в тому якій?
Відновлення і новий різницю думаю розумієш.Я більше чим впевнений-б.у.надійніше.t309 писав: а коли купуєш новий гарантію на роки дають?
САХАР писав: б.у.надійніше
Може я помиляюся но виміряти крім вольтража напевно ще якісь параметри треба і то на робочому двигуні.Буде час перемірюю раді цікавості що б.у.покаже.t309 писав: більше 1 вольта, мені ще ніодин б.у не попадався з нормальним рівнем
які ?САХАР писав: Може я помиляюся но виміряти крім вольтража напевно ще якісь параметри треба
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей