зараз спитаю Лесика вартість форсункиRomko писав: бо по ціні однієї форсунки можна повну капіталку бензинки зробити...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зараз спитаю Лесика вартість форсункиRomko писав: бо по ціні однієї форсунки можна повну капіталку бензинки зробити...
і справді, хіба дизель вміє горіти у пластмасовому баку? будь-яку аварію переживе.t309 писав: Dexter, ну зато на дизелі на одному баці можна 1500км проїхати і ще при дтп точно не загорітись і не вибухнути )))
Думаю що не першийttpike писав:Я перший в черзі)))))pikach00 писав:Так любий дурень зробить, давайте позмагаємось у кого найбільший розхід вийде
Може ТТХ глянеш що там по розгону до сотні?Taras:) писав: Ну і порівняйте динаміку 1,5 dci на 110 к.с. і наприклад 1,8 на 140 к.с. причому на останньому на газі буде дешевше їздити.
я завжди думав шо динаміка залежить від крутного моменту не спеціаліст, мож
тут йшлося про економію палива, я згідний, до 100 Хонда їде класно, але тоді ніякої економії якшо їздити за 9 сек, + подивися крутний максимальний на яких обертах там? на будь якому бензо моторі малому якшо буде динаміка то ні про яких 8 л. газу мова не йде...там буде значно більше....pikach00 писав: Може ТТХ глянеш що там по розгону до сотні?
Тарас, ти перевіряв на моїй машині? Чи на іншому 2-ому Мегані?Taras:) писав: Deep_Shadow, неговори Єрунди, 1600 на заправці не проїдеш, хіба з горки глушити будеш і попутний вітер....
1350 км реальний показник - сам перевіряв, більше то вже лотерея+ попутний вітер має бути + відсутність автобанів+ машин....
газ також швидше горить при активній їзді, хіба ні?Cr@zy писав: вартість 1км зможе зрівнятись з тим же 1,6 на ГМО
а шо то міняє? чи хтось переплюне заводські дані?Deep_Shadow писав: Тарас, ти перевіряв на моїй машині? Чи на іншому 2-ому Мегані?
а для чого так порівнювати.Taras:) писав: а тепер скажи який двигун до 1,6 при активній їзді, км буде вартувати як на дизелі?
як то? чи ти вже гмо порахував?RULES писав: 1.6 дизель їстиме пальне по грошах десь так само як 1.8-2.0 бенз.
мається на увазі додаткові фільтра на гмо, форсунки, редуктори і т.д.RULES писав: Фільтра і в дизелі треба міняти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей