Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Economy drive challenge або 3 літри розходу
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
слухайте а хто в курсі який ККД в сучасних дизелів?
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
Re: Economy drive challenge або 3 літри розходу
Мeта нe була поставити рeкорд eкономічності, по окружній всі ідуть +/- 70 км/год. Якщо захотіти, то можна вийти на 2.2, на драйві є приклади.Jarevych писав:Якщо махнемся приборкати, то можу повторити , моя менше ніж 3,9 не показує.Deep_Shadow писав:кидаю виклик заради цікавості...
Мій маршрут: від WOG в Солонці до ОККО в Підрясному - 17.3 км.
Час: 8:30 (фото зроблені пізніше).
Дані на фото.
Доречі в мене за 2400 км на море не збіглось +/- 4-5 літрів по бортовику, то десь 3%. Грішу на диски
-
1800 у випадку Мeгана, тобто у ближнє зарубіжжя на нашій солярціt309 писав:Dexter, ну зато на дизелі на одному баці можна 1500км проїхати і ще при дтп точно не загорітись і не вибухнути )))

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
шось задофіга. по паспорту якщо не помиляюсь то 1300 км.Deep_Shadow писав: 1800 у випадку Мeгана
Машина не жінка , помилок не пробачає
-
В брата Фокус2 1.6 з ГБО, то з Вінниці іхали разом, в мeнe вийшов 3.8 розхід, в нього 7.5 газу. Тобто, +/- на однe виходить, алe ГБО трe поставити, рeгулювати, міняти фільтра і т.д.Taras:) писав:бо автор не з салону авто вказав за приклад...
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
раз поставив. ще 2-3 рази пїхав підрегулював.Deep_Shadow писав: алe ГБО трe поставити, рeгулювати, міняти фільтра і т.д.
Фільтра і в дизелі треба міняти.
зато ніякого головняка з дорогущими форсунками, тнвд, турбінами, літньою соляркою на початку зими
VAG вже не той
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Так любий дурень зробить, давайте позмагаємось у кого найбільший розхід вийде 

- Romko
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
...цікаво, у що перетвориться задоволення від Economy drive коли на тому Реношному ДЦІ втикне форсунка, або в турбі закоксується геометрія\масло почне кидати

- ttpike
- Ім'я:Valerio
Я перший в черзі)))))pikach00 писав:Так любий дурень зробить, давайте позмагаємось у кого найбільший розхід вийде
- mathst
- Ім'я:Степан
- Подякували: 18 рази
Ну і порівняйте динаміку 1,5 dci на 110 к.с. і наприклад 1,8 на 140 к.с. причому на останньому на газі буде дешевше їздити. А те що гбо треба поставити, то те саме що дизельне авто коштує дорожче, що із салону що бу. Дизель класний поки він новий і на гарантії. Процитую слова власника дизельного сервісу:
Я сам колись мав дизельного кадіка, після двох замін розпредвала я його продав.Хоч ми багато років ремонтуємо дизельні авто, але ні я, ні моя дружина, ні будь хто інший із сервісу не має дизеля
-
Jarevych писав:шось задофіга. по паспорту якщо не помиляюсь то 1300 км.Deep_Shadow писав: 1800 у випадку Мeгана

-
За 17 км нічого не станетьсяRomko писав:...цікаво, у що перетвориться задоволення від Economy drive коли на тому Реношному ДЦІ втикне форсунка, або в турбі закоксується геометрія\масло почне кидати![]()

- Romko
Deep_Shadow, спочатку проїдь 1800 км
- а тоді будемо говорити - бо молитися на показники борт-компа... - ну сам розумієш
... особливо Range 

-
Я смайлик для чого поставив?Romko писав:Deep_Shadow, спочатку проїдь 1800 км- а тоді будемо говорити - бо молитися на показники борт-компа... - ну сам розумієш
... особливо Range

Рeально на баці 1500-1600 км можна проіхати...
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
в мене 14л по трасі розхід
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
і то давно вжеDexter писав: заплутався

шонеясно, газ на бензу ше тре поставити, а б/у [то й же Меган] соляра чи бенз коштують +/- однаково

Sad, but true.
- RULES
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
так то так, але бензинові бу машини зазвичай мають менші пробіги ніж їх дизельні аналоги. тобто за ті ж гроші виходить свіжіша машинаBOXER писав:і то давно вжеDexter писав: заплутався![]()
шонеясно, газ на бензу ше тре поставити, а б/у [то й же Меган] соляра чи бенз коштують +/- однаково
VAG вже не той
-
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Буду певно другий ))))) тягнув раз одного то показало 38л.ttpike писав:Я перший в черзі)))))pikach00 писав:Так любий дурень зробить, давайте позмагаємось у кого найбільший розхід вийде
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Romko, ти реально єрунду мелеш, не втикають форсунки на паливній сіменс і контік, так шо нетреба, говорити...
шо таке 1800 км?
я проїхав на свому вже 34 тис і до паливної зауважень немає, при загальному пробізі 231, тому нетреба говорити того чого незнає, в близькому оточенні є Меган Ярка, який теж за 3-4 роки володіння ним нічого особливо неробить, тільки тюнінгами страдає, і в ліпшого товариша такоє Меган і жодних проблем....
проблеми бувають у трупаків які позаганяли сюди з пробігом під 500 і більше ....
до 400тис меганівські двигуни їздять без проблем, то можна зрозуміти почитавши Драйв навіть...
Deep_Shadow, неговори Єрунди, 1600 на заправці не проїдеш, хіба з горки глушити будеш і попутний вітер....
1350 км реальний показник - сам перевіряв, більше то вже лотерея+ попутний вітер має бути + відсутність автобанів+ машин....
не спеціаліст, можу помилятися....але ти зваж на то шо бенз завжди треба більше крутити+їздив на тому 1,8 він найліпший бенз двигун в свому класі, погоджуся, але по динаміці дизельок цікавіший за рахунок крутного, хіба Хонду постійно в червоній зоні тримати....але тоді ніякої економії небуде, і 100% небуде дешевше....
шо таке 1800 км?
я проїхав на свому вже 34 тис і до паливної зауважень немає, при загальному пробізі 231, тому нетреба говорити того чого незнає, в близькому оточенні є Меган Ярка, який теж за 3-4 роки володіння ним нічого особливо неробить, тільки тюнінгами страдає, і в ліпшого товариша такоє Меган і жодних проблем....
проблеми бувають у трупаків які позаганяли сюди з пробігом під 500 і більше ....
до 400тис меганівські двигуни їздять без проблем, то можна зрозуміти почитавши Драйв навіть...
Deep_Shadow, неговори Єрунди, 1600 на заправці не проїдеш, хіба з горки глушити будеш і попутний вітер....
1350 км реальний показник - сам перевіряв, більше то вже лотерея+ попутний вітер має бути + відсутність автобанів+ машин....
я завжди думав шо динаміка залежить від крутного моментуmathst писав: Ну і порівняйте динаміку 1,5 dci на 110 к.с. і наприклад 1,8 на 140 к.с. причому на останньому на газі буде дешевше їздити.

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- Romko
ти в адекваті? спілкуйся так у себе вдомаTaras:) писав: Romko, ти реально єрунду мелеш

я знаю що таке Меган прекрасно, особливо технічно... - і проти цієї тачки нічого не маю... -мій пост стосується б\у дизелів в загальному, в яких пробіги в 2-3 рази більші за бензинові аналоги, паливна система складніша і дорожча, розхідники дорожчі, є чутливість до палива, зима і т.д. -якщо там попасти на мінімальний ремонт, а ймовірність такого, погодся, дуже висока в умовах того що зараз понаганяли - то вся економія перекривається на нулья проїхав на свому вже 34 тис і до паливної зауважень немає, при загальному пробізі 231, тому нетреба говорити того чого незнає, в близькому оточенні є Меган Ярка, який теж за 3-4 роки володіння ним нічого особливо неробить, тільки тюнінгами страдає, і в ліпшого товариша такоє Меган і жодних проблем....

так що як тут писали - купив би дизель, але тільки з нуля ну і з обємом від 2.0 -щоб трохи їхало...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей