Мій маршрут: від WOG в Солонці до ОККО в Підрясному - 17.3 км.
Час: 8:30 (фото зроблені пізніше).
Дані на фото.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Короткочастні покази!А не на 200-300км.Taras:) писав: і нашо та тема? шо тут такого визначного?
ви шо задроти? риганути можна від такого))))САХАР писав:Суть данної теми?Заливаєм повні баки під завязку і 20км.по трассі?В кого менше розхід ящик пива приз?
Я на Кадику де 1.9 на Срийській трассі за фурою їхав кілометрів 20 так 3.2л.показувало.А в реалі цей расход на бортовому повна туфта і в реале зовсім по іншому.Виміряти можна тількі повний бак і виїздив літрів 10 долити знов до повного і порахувати.Хоча все одно різні соляри і різний режим нічого точно не покаже.Taras:) писав: 1200 км і 4.3 розхід
в мене на 60 літрах, різниця +/- 2 л. по бортовому.САХАР писав:Я на Кадику де 1.9 на Срийській трассі за фурою їхав кілометрів 20 так 3.2л.показувало.А в реалі цей расход на бортовому повна туфта і в реале зовсім по іншому.Виміряти можна тількі повний бак і виїздив літрів 10 долити знов до повного і порахувати.Хоча все одно різні соляри і різний режим нічого точно не покаже.Taras:) писав: 1200 км і 4.3 розхід
Якщо махнемся приборкати, то можу повторити , моя менше ніж 3,9 не показує.Deep_Shadow писав:кидаю виклик заради цікавості...
Мій маршрут: від WOG в Солонці до ОККО в Підрясному - 17.3 км.
Час: 8:30 (фото зроблені пізніше).
Дані на фото.
Taras:) писав: газ не є в базі...тому непиши єрунди, шоб економити газ ще тре поставити, а це від 500 зелених,
Taras:) писав: в б.в машині як правило стан оцінюють...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей